Zoeken naar zoek iemand met

Uw zoekactie voor zoek iemand met leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Poetsvrouwtje 36 jaar Antwerpen - Laakdal
Poetsvrouwtje zoekt werk
Ik ben op zoek naar poetswerk met een tikkeltje meer. Ik draag een sexy outfit, jij kijkt, bekijkt, voelt en wie weet wat er dan gaat volgen. Jij kan mij zeggen hoe en wat ik kan laten zien tijdens het werk. Graag hoor ik jou voor een baantje! Tot snel.  
Michael 43 jaar Limburg - HASSELT
Intieme genegenheid
Hallo Ik ben op zoek naar een uurtje of anderhalf (ont)spanning. Kernwoorden: soft , knuffel, strelen Curvy, mager, introvert extravert, (on)gebonden , weinig/veel ervaring, allemaal onbelangrijk. Wederzijds respect des te meer. Ik ben een sportief gebouwde 40'er op zoek naar iets nieuws/spannends Discretie gevraagd en geboden. Graag reactie met foto. Hopelijk tot snel M  
Remco 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sta me toe!
Ik richt me tot de man van een sexy koppel: sta me toe om met uw vrouw te spelen. Sta me toe om haar te beminnen. Sta me toe dat ik intens met haar geniet. En zij met mij. Sta me toe terwijl jij toekijkt en misschien wel een handje wil helpen? Of (onherleidbaar) filmen voor privé gebruik? Respectvolle, stijlvolle en slanke man op zoek naar een onvergetelijke date. Enkel beschikbaar op weekdagen. Graag oprechte reacties. Kan ontvangen en verplaatsen.  
Voyeur 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wat hebt u aan vandaag?
Heyhey, via deze weg gewoon even op zoek naar een jong meisje/jonge dame die mijn ogen even wil prikkelen om te komen tonen welke lingerie ze aanheeft. Een eigen steeltje heeft een meerwaarde. Dus wat heb jij aan? Kus  
Robin 29 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Je hoord het goed, ik ben op zoek naar een vrouw van min 30j. Het is al een lange tijd dat ik fantaseer om eens het bed te kunnen delen met een vrouw van toch wel 30+ . Ik verwacht niks extreem, alleen normale sensuele seks waar we beide van kunnen genieten in volledige privacy! Verder ben ik een lieve,slanke,verzorgde jongen. Dus lieverd, heb jij hier interesse in ? laat dan snel wat weten en wie weet liggen wij elkaar binnekort te verwennen! Iedere reactie met foto krijgt respons.;)  

Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Stinnie 40 jaar Antwerpen - Turnhout
Toekijken
Ik ben een 40 jarige man en zoek een vrouw die wil toekijken hoe ik met mezelf speel. Jij hoeft enkel te kijken. Leeftijd is niet belangrijk. Mocht het je iets zeggen contacteer me dan maar. We komen er samen wel uit.  
Justfun 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Just wanne have some fun… (met vergoeding)
Heyhey, ik ben via deze weg op zoek naar een meisje, dame om gewoon wat 'online' fun mee te beleven. Dit kan gaan van elkaar via sms, Whatsapp wat ondeugende berichtjes te sturen bijv tijdens werk, op restaurant, thuis, in de auto. Het versturen van eigen beeldmateriaal (foto en video) om het nog wat geiler en leuker te maken, tot zelfs live streamen via whatsapp waarbij we elkaar online opgeilen. Klikt dit en vraagt dit naar meer.... dan kan mss een echte afspraak wel eens plaatsvinden om onze fantasietjes tot werkelijkheid te laten komen. Heb jij er ook al zo veel zin in?  
Patrice 51 jaar Antwerpen - Boom
(Enkel voor vrouwen)
Ik man zoek eerlijke vrouwtje voor mij eens goed kan pijpen in de auto  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo in westerlo tegen vergoeding ik kan me ook verplaatsen in de buurt van westerlo alleen reacties van respectfulle mannen geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden  
Erik 48 jaar Antwerpen - Edegem
Pure passie
Gefascineerd en geïnspireerd door de vele uiteenlopende advertenties hier, zet ik hierbij toch ook de eerste stap in mijn zoektocht naar een gelijkgestemde dame. Ik zoek geen seks, ik zoek pure passie, een ontmoeting die ons beiden nog lang bij blijft. Een ontmoeting waar we beiden uiting kunnen geven aan onze diepste verlangens. Geen soft gedoe, maar pure, diepgaande lust. Kun jij een stevigere maar altijd respectvolle aanpak wel waarderen, ken jij binnen het redelijke weinig taboes en sta je open voor een date met een discrete, frisse maar zeer potente man met een hoog libido, dan moet je me zeker reageren. Ik ben een hetero man en zoek dus een date met een vrouw. Als er een koppel zich aangesproken voelt waarbij de man passief aanwezig is, dan sta ik daar ook voor open. Graag enkel serieuze reacties. Enkel beschikbaar op weekdagen (overdag of avond).  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10