Zoeken naar meermaals contact

Uw zoekactie voor meermaals contact leverde 49 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

25 dagen
Luc 63 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
intiem contact gezocht
Verzorgde West Vlaamse man uit zakelijk milieu mist sensuele aanrakingen en intiem contact. Ben jij de (jongere) naturelle dame van niveau en met een goede babbel die zich geroepen voelt? Dan kijk ik graag uit naar jouw reactie. Vergoeding volgens afspraak.  
26 dagen
Ruben 30 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Paydate
Hallo, Ik ben een slanke, verzorgde 30 jarige, op zoek naar eenmalig of regelmatig contact. Vrouwen die zich hierin kunnen vinden mogen mij gerust een mailtje sturen (liefst met korte info en foto). Ik betaal 200 euro per afspraak en ontvang liefst discreet bij mij thuis. Hopelijk tot snel!  
27 dagen
Aaa 35 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Hallo. Ben jij een deftige nette man die een ontspannend momentje zoekt? Iemand die hygiëne discretie en respect belangrijk vd? Die een gfe wel zou zien zitten? (kussen, knf, intiem met cd, oraal zonder cd, geen extremen) Ik zelf ben een Vlaamse lieve oprechte gewone nette meid uit ovl. Cup c, en 193m. Ik ontvang op een kwartiertje van Wetteren privé. Zeker geen prof. Heb je intresse in verder contact dan mag je me een mailtje sturen...wel graag met foto. Ik Reageer enkel terug op serieuze mails. Wie weet tot snel. X  
28 dagen
Tristan 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik wil best een eindje rijden voor jou
Oost West Vlaanderen ,Antwerpen . Ik zoek leuke dame tot 55 jaar. Met goed figuur. Er mag / kan een vast contact uitkomen. In de avond spreek ik graag met je af. Ben je sociaal en verdien je graag wat bij in plaats van voor niks sex te hebben? Verstandig. Ik zie er goed uit en ben lief, single en ongecompliceerd. De rest bespreken we na je reactie. Xxx  
28 dagen
Alleenstaande 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Seks met graag iets meer
Ik zou zeer graag in contact komen met een jonge alleenstaande vrouw/ jonge alleenstaande moeder. Ik hou van seks, anders zou ik niet hier adverteren, maar ik kijk ook uit naar het opbouwen van een leuke band, waarbij respect voor elkaar primeert. In de praktijk wil ik graag afspreken voor een fijne seksdate (kan bij mij thuis) en tegelijk nagaan of we meer leuke dingen samen kunnen doen. Ik zorg voor de nodige centen. Ben je alleen uit op een uurtje leuke betaalseks, dan kan dat ook, maar mijn voorkeur gaat uit naar die vrouw met “ietsje meer”. Ikzelf ben een alleenstaande, aantrekkelijke vijftiger.  
29 dagen
Martin 42 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Op zoek naar een lief volslank single meisje (18+) voor vaste intieme paydates
Ben een zeer respectvolle heer hoger niveau, zelfstandig die op zoek is naar een lief volslank meisje met grote mooie borsten, een meisje dat misschien zich voelt buitengesloten vanwege haar gewicht tov klasgenoten misschien verlegen en weinig of nog geen seksuele ervaring heeft ? Wil erg graag regelmatig afspreken voor (h)eerlijke open intieme seksdates discreet ook als je nog thuis woont discreet en kan je discreet ontvangen. Je bent minstens 18 en niet ouder dan 23 jaar die heerlijk wil seksueel liefdevol verwent worden? Mocht je dit aanspreken neem eens contact met mij op ? Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen en wil vaste intieme relatie discreet opbouwen. Graag leuke foto bijgevoegd. Je zal geen spijt hebben als je reageert en we samen een klik hebben? Waar je woont is voor mij van geen belang.  
30 dagen
Vrijgezel 62 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Dame 60+ gezocht
Slanke man, single, zoek dame 60+ voor regelmatig contact, volslank geen probleem. Discretie gevraagd en geboden.  
30 dagen
Henry 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar lief Afrikaans black single meisje jonge dame voor betaalde intieme dates.
Waar je woont is niet relevant, maar lieve good looking guy hoog libido, wil vast contact intiem met een lief en leuk Afrikaans black meisje om ook leuke gesprekken, humor, etentje en heerlijke intieme seks met elkaar te hebben en elkaar zeer regelmatig te ontmoeten ook overnachten en elke maand een mooi geldbedrag te ontvangen van 2.000 - 2.500. Ben jij dat meisje of jonge dame geen kinderen die eens vrijblijvend wil kennismaken? Mail me met leuke foto en we kunnen zeer snel met elkaar afspreken, zelfs vandaan nog .....  
31 dagen
Bram 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar vrouw die haar borsten wilt tonen - 150 eur vergoeding of meer
Ik ben op zoek naar een vrouw die mij haar borsten wilt tonen. Verder is er geen seksueel contact nodig als je dat niet wilt. Leeftijd is van geen belang. Ik betaal hiervoor 150 EUR (of meer als je een goed voorstel hebt?). Ik kan ontvangen. Graag zeker een foto en wat meer informatie over jezelf voorzien. GEEN mannen en enkel serieuze reacties aub! Tot snel? ;)  
  1   2   3   4   5