Zoeken naar graag vandaag

Uw zoekactie voor graag vandaag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mark 51 jaar Antwerpen - Turnhout
Bi verwent hem en haar
Ik hou van lekkere bi trio’s, beffen en pijpen. Ik ben een discrete geile man van 54 j, sportief maar ook gezet, lekker geschoren en geil. Geen fake. Ik pijp en bef graag, maar neuken van beiden zeker mogelijk. Ik laat me ook neuken. Gewoon ongeremd geile sex. Waarom niet outdoor of met meer? Keuring. Wie doet een voorstel?  
Bi-verwenner 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel met bi-man
Ik zoek een koppel met bi-man (liefst versa/top, wat dominanter mag) om samen te genieten. Naar gelang jullie voorkeur kunnen we man-man seks hebben voor haar ogen, zelfs eventueel op haar aanwijzingen. Of verwen ik ook haar samen met hem en hem samen met haar, of jullie beiden. Ik ben oraal ingesteld en binnen de grenzen van hygiëne kan voor mij best veel, gaande van pijpen, beffen, neuken en graag geneukt worden, rimmen, ballen likken, tijdens het neuken aan zijn ballen en haar klit likken,... Ik ben 53 jaar met een bi-kantje, gezond en hygiënisch. Ik bied degelijk niveau en discretie. Ik ben slank, groot en sportief, potent en mooi geschapen.  
Jokke 22 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Jonge sportieve kerel
Hey, Ik ben een jonge goedlachse gast van 22 jaar oud en ben op zoek naar een leuk koppeltje. Ik heb een sportief lichaam en ben steeds zeer verzorgd. Ik heb nog niet zoveel ervaring en zou daarom graag wat willen experimenteren met een koppel. Ik sta voor veel open, maar wel enkel vrouwgericht. Ik ben geen macho of opdringerig type, een gewone rustige jonge man waar je ook een normaal gesprek mee kunt hebben. Uiterlijk en leeftijd zijn minder belangrijk, zolang er maar een goede klik is! Ik kan me verplaatsen en verplaats me door heel Vlaanderen. Bij interesse mogen jullie me een mailtje sturen, graag met een foto erbij.  

Jonge sportieve kerel
Julleke 58 jaar Limburg - Genk
Jullie kijken ik spuit
Ben opzoek naar koppels die willen kijken hoe ik me voor jullie aftrek en klaarkom, uiteraard is meedoen ooi toegestaan. Ik zal jullie op een discrete parking ontvangen hier in de buurt waar ik als jullie dat willen met een stijve zal opwachten. Heb je interesse graag jullie stats en foto van beide geile groetjes en wie weet tot snel  

Jullie kijken ik spuit
Bart 42 jaar Antwerpen - Putte
Een mogelijke discrete vriend aan huis voor jullie als koppel?
Als niet single man kom ik niet aan mijn behoeften. Hierdoor kwam ik op het idee om een discreet koppel te zoeken om hete en spannende momenten te beleven. De vrouw een huisvrouw/hotwife die dat gewillig is en veel honger heeft. De man die het ook opwindend vind om haar bezig te zien met een andere man maar ook graag meedoet met zijn drietjes. Dit discreet en in een vriendschappelijk band zodat er een vertrouwens band/klik ontstaat maar toch die afwisseling en spannende ondeugende momenten in je leven hebt. Zijn jullie hiervoor te vinden? Stuur een mailtje met een omschrijving van jullie en wat jullie in gedachten hadden? Dan kunnen we hierop verder bouwen om te kijken of het iets kan worden. ;)  
Stef 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Ondeugende ontmoetingen
Sommige mannen zijn de trotse eigenaar van een mooie postzegelverzameling, anderen pronken graag met hun sportwagen... maar de mannen die ik zoek zijn fier op hun sexy vrouw, die ze graag laten bewonderen door andere mannen. Ik ben een vlotte aantrekkelijke kerel, op zoek naar een ondeugende ontmoeting met koppel op discrete buitenlocatie rondom Mechelen, waarbij mevrouw zich laat betasten (en eventueel bespuiten), terwijl ik met haar echtgenoot een bewonderend praatje maak over de vele opwindende kwaliteiten die mevrouw te bieden heeft. Wie voelt zich aangesproken?  
Alex 38 jaar Antwerpen - Ravels
Bull/Huisvriend voor mature.
Leuke en nette jongeman van 38 jaar, circa 1.80, normale/sportieve bouw, 20 cm, zeer verzorgd. Zoek slanke milf/cougar van koppel voor geile afspraken op regelmatige basis. Niet biseksueel. Ervaring met Bull/cuck en als huisvriend. Graag ontvang ik een leuke en oprechte reactie. Wie weet zien we ons binnenkort! Alex.  

Bull/Huisvriend voor mature.
Xavier 60 jaar West-Vlaanderen - Heuvelland
Mijn fantasie die ik graag zou willen ondekken
Ik kan rustig tijdens de werkdagen een koppel m/v ontvangen, we gaan naar de kamer en jullie doen samen jullie plicht terwijl ik masturbeer.  
Koen 44 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
Deftige hetero man zoekt vrouw of koppel
Man zoekt verzorgd hetero koppel of nette dame alleen Advertentietekst : Ik ben een verzorgde sportieve man van 46 en op zoek naar een vast koppel waarvan de vrouw haar sexuele fantasieën wil zien uitkomen, ik denk dan aan dubbele penetratie, 2 heren pijpen, met dildo erbij...zie foto. Alles rustig opbouwen tot wanneer de dame het perfecte gevoel heeft. Ik ben iets meer dan normaal geschapen. Graag reageren met foto, ik stuur zeker 1 terug. Grtn K.  

Deftige hetero man zoekt vrouw of koppel
Jan 47 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse 0473830100
Ouder koppel voor trio,cuckold of de X vriend
Hoi,ik ben op zoek naar een 55+ koppel die er graag een vaste x partner bij heeft. Gewone mensen net zoals ik 1m80 83kg en een leuke x drive. Uit de regio vlaamse ardennen. veel kan niks moet. Plezier met 3 of 4.... .  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10