Zoeken naar iedereen naakt

Uw zoekactie voor iedereen naakt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

david 43 jaar Antwerpen - Wilrijk
date
hallo wie komt deze middag spelen en douchen? Elkaar rukken, strelen, pijpen, ... Volslank geen probleem ben naakt en verzorgd (mannelijk klein buikje).  
Nieuwsgierig 32 jaar Antwerpen - Geel
Op zoek
Ik ben een 32 jarige man die op zoek is om wat op ontdekking te gaan met andere mannen op seksueel vlak. Dit gebeurt liefst discreet. Ik zou het in het begin rustig willen houden: naakt zijn, rukken,... als het goed klikt kunnen we wel verder gaan. Als jij voorstellen hebt om het plezanter te maken mag je deze zeker sturen. Mijn stats zijn 1m88/85kg/16cm  
Geiltje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Wie komt mij helpen
Hallo, vandaag zal ik wat klussen en kuisen in huis waarbij ik ook een ladder nodig heb. Aangzien ik gekleed zal zijn in dameslingerie, naaldhakken met open teen en een lange rok zoek ik iemand die mij op de ladder wil vasthouden. Jij ook naakt en jij houd mijn nylon beentjes vast, hoofd onder mojn rok natuurlijk, ook begeleiding van mn rok zodat ik deze niet kopottrap op de ladder. Als tegenprestatie zorg ik dat jou stijve pik nog stijver wordt met handje en mondje en laat de inhoud van jou ballen op mijn gezichtje vloeien. Jij mag mijn clit ook pijpen en mij rimmen,.. mijn in nylons gehulde voetjes mogen zeker ook verwend worden...op de ladder ben ik machteloos he....wie wil mij komen helpen??? Kan ontvangen vanaf de middag... stel jezelf deftig voor en we hebben samen een fijne namiddag. Zusjes zeker ook welkom hoor.  
Zin 50 jaar Antwerpen - Mortsel
Wie komt mij verwennen
Wie komt er mij nu verwennen. Ik lig naakt op bed benen gespreid, je komt binnen kleed je uit en verwent me. Hygiëne is belangrijk leeftijd maakt niet uit, kom snel want sta heet.  

Wie komt mij verwennen
sletje voor 60+ 41 jaar Vlaams-Brabant - Holsbeek
bi sletje zkt 60+
Die kunnen ontvangen zet me naakt in de zetel geile sexfilm op betast en bespeel me tepelplay,geile taal dat ik uw sletje word,tongen pijpen rim mijn maagdelijk kontje en neem me lekker. bondage en sm spelletjes naakt aan de halsband neemje me mee na geile plekken.Foto's film maken me voor cam zetten en aanbieden als sexspeeltje voor 60+ enz41/182/65/15*4  
Voor rijpere man 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Rijpe man liefst 60+ gezocht om oraal te verwennen
Hoi,ik ben een 43 jarige man op zoek naar een discrete hygiënische man,om heerlijk langdurig te verwennen.Hou van samen naakt te zijn.Geen fakers of fantasten a.u.b?Ik kan heel makkelijk discreet ontvangen of eventueel verplaatsen indien niet te ver.Ook sta ik er voor open een rijpere man af te pijpen outdoor,op een veilige plaats in dit mooie weer. Ik sta erg op discretie en hygiëne,en verlang dit ook.Voor deze avond na 6 uut tot max 00u00.Ik hou ook van onderdanig pijpen.Wie zin?  

Rijpe man liefst 60+ gezocht om oraal te verwennen
naakt 59 jaar Antwerpen - Zoersel
naakt in de tuin
bij wie mag ik ook naakt lopen en spelen ? graag iemand soft en met een leuk pik ! stuur een fotootje als uitnodiging ( kan overdag ! ) groetjes  

naakt in de tuin
gewone man 57 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
oraal genot
Welke oudere man mag ik pijpen en op mij laten spuiten, ben zelf 57j 170 85 12 dus 60+ graag, niet te groot geschapen en intiem behaard is +++ graag uw stats en naaktfoto bij uw reactie, anders sowieso geen antwoord terug, ik kan spijtig genoeg niet ontvangen, ook met meerdere is leuk  

oraal genot
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Wie wil me regelmatig safe gebruiken? Ik word graag gevingerd en geneukt, maar hou ook van wederzijds rukken en pijpen. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?  

Wie heeft zin ?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10