Zoeken naar lat*

Uw zoekactie voor lat* leverde 87 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Niels 38 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Keuren via Skype? (En meer…)
Hallo! Ik ben een onderdanige bottom en zo graag via Skype gekeurd worden door een man en/of vrouw. Bijvoorbeeld op deze manier: ik heb mijn ondergoed nog aan, u beveelt mij om mijn onderhemdje uit te trekken zodat u mijn bovenlichaam goed kan keuren en mij enkele dingen kan laten met mijn 'manboobs' en tepels. Dan beveelt u mij om mijn onderbroekje uit te trekken tot op mijn knieeën zodat u mijn penis kan inspecteren. Daarna moet ik mij vooroverbuigen en mijn boxer verder uittrekken. U beveelt mij om mij benen iets te spreiden en mijn kontje te spreiden voor inspectie. Zo laat u mij even staan. Daarna beveelt u mij om mij af te trekken en zegt u op bepaalde momenten 'stop' (ik moet dan mijn handen op mijn hoofd leggen). Zo laat u mij een tijdje doen waarna ik de instructie krijg om niet klaar te komen en u de Skype call verlaat. Ik weet het, het is simpel zo zonder speeltjes maar ik vind het bijzonder geil! Daarna zeker “open” om ook in het echt af te spreken!  

Keuren via Skype? (En meer…)
Jonge slet 23 jaar Antwerpen - Mechelen
Jong sletje zoekt Meesteres
Goedendag, ben een jonge slet dat op zoek is naar een dominante dame of trav die graag een jonge slaaf opleid. draag af en toe graag vrouwen kleding. hou van latex, lak, bont, bondage, rollenspellen en experimenteren. gelieve een fototje mee te sturen en afstand maakt me niet zozeer uit. alvast bedankt en tot volgend weekend?  

Jong sletje zoekt Meesteres
Keurmeester 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Erotic art
Ik zoek dames die zich willen laten keuren op tast en zicht  
Geile sub 49 jaar Vlaams-Brabant - Sint-Pieters-Leeuw
switch zkt speelmaatje M/V, dom/sub
Hallo, ik zoek een vaste partner om sm-spelletjes mee te spelen. Eerst via de cam om kennis te maken, later in real life. Als het klikt kan het snel gaan. Aangezien ik switch ben, is zowel een sub als een dom welkom. Ik zoek een vaste partner omdat ik het stilaan beu ben om steeds te betalen voor sessies.  
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Jongedame gezocht om op te leiden
Ben jij een jongedame die nieuwsgierig is naar kinky seks? Mss wil je opgeleid worden om keer op keer meer aan te kunnen. Beginnen doen we met soft bdsm. Daarbij mag je spanking en dwang in lichte vorm verwachten. Harder kan natuurlijk altijd in overleg. Bondage en grenzen opzoeken volgt in een later stadium. Vind het zalig om jou op een veilige manier te leiden in de zoektocht naar jouw verlangens. Ben ook benieuwd naar jouw geheime fantasieën… hopelijk durf je die ooit met mij te delen. Wie weet maken we van jou een echt sletje om trots op te zijn!  
Meester Latex 52 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Meester zoekt Latex Slut vrouw met eigen materiaal .
Ben jij een Slut vrouw onderdanig met eigen materiaal en latex kledij . Nodig mij uit , wacht geknield op je meester en ik zal je laten genieten , soft en/of hard Alles bespreekbaar . Bondage, sessies,toys,tongzoenen, opdrachten ,safe neuken . Eigen fantasiewereld mag je ook doorgeven . Voorkeur aan een Slut vrouw die kan thuis ontvangen . Stuur bericht met je slut naam , spreek mij aan als meester , dan hoor je zeker een antwoord terug . Xx Meester L.  
Rammer 49 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
(v) over mn knie
Welke stoute/kinky/sub/slavin biedt zich aan als speelgoed? Ik wil jou over mn knie, om uitgebreid met je spelen; voor spanking, zweep, lat, vingeren van beide gaatjes, vibrator ei in je kutje, kietelen, squirten, ..., ook facefuck, in je mond spuiten, je slikt - uiteraard! Ik ben een grote stevige kerel van 49j. Ik werk in ploegen en kan dikwijls in de week overdag ontvangen, in de voor- of namiddag; verplaatsen is geen probleem. Just for kinky fun together! Geen mannen.  
Mike 44 jaar Limburg - Lommel
Welke vrouw (koppel) maakt mijn fantasie waar
Ik weet wat ik zoek niet makkelijk is. Maar ik krijg deze fantasie niet uit me hoofd. Tijd geleden onder een drankje speelde ik en mijn schoonmoeder een spel truth or dare. En toen moest ik in haar lingerie deze foto’s laten maken door haar. Zoals je ziet werd ik er opgewonden van. Later hebben we er nooit meer over gesproken. Maar sindsdien blijft de fantasie me door Me hoofd gaan. Welke vrouw wilt mij eens haar lingerie aandoen en mij dan gebruiken als jou slet voor jou genot. Mij ook anaal nemen met een strapon. Ik ben die dag dus jou slet. Welke vrouw wilt dit. Wie durft reageren en wie is real. Afstand en leeftijd maken niet uit. Bij klik kan het vaker. Een leuk kinky koppel dat me wilt gebruiken mag ook reageren. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze reactie tussen alle fakers in  

Welke vrouw (koppel)  maakt mijn fantasie waar
Rubber latex 58 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Rubber latex
Ik singel man 58j reg heist op den berg zoek vrouw of Koppel die ook houden van rubber latex en samen willen genieten ik hou er van om mij te laten melken met rubber handschoenen aan en mijn kontje vingeren en open zetten zo ver en zo diep als het kan  
Dienaar 53 jaar Antwerpen - Aartselaar
Oraal bedienen en verwennen
Welk koppel (of één van beiden)/vrouw/man wil oraal verwend en bediend worden? Ik lik zoals jullie dat willen. Jullie kunnen mijn mond gebruiken om genot te krijgen. Een portie dominantie en dwang mag zeker en wordt zelfs verwacht. Zij kan mijn gezicht berijden met haar kutje en kontje om zich lekker lang, diep en uitgebreid te laten likken. Of wil ze lekker ontspannen achterover liggen terwijl ik tussen haar benen lig en je lik. Ik kan hem pijpen, mijn mond diep laten neuken tot zijn ballen tegen mijn kin klotsen, zijn ballen likken, jullie likken tijdens het neuken. Zijn zaad ontvangen, haar sappen likken.Jullie oraal assisteren tijdens het neuken. Haar en hem grondig schoonlikken achteraf.Zijn zaad uit haar kutje likken. Eventueel kan mijn spannende kontje geneukt worden. Wat jullie maar wensen. Natuurlijk kan het ook wat steviger. Ik ben 53 jaar, slank en zeer hygiënisch. Ik hoop snel een koppel/vrouw/man oraal te bedienen en laten genieten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9