Zoeken naar geil vanavond

Uw zoekactie voor geil vanavond leverde 71 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dirty Meester 35 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Geil vuil sletje gezocht (enkel voor vrouwen)
Hou van stoute dingen op een speelse manier. Vind het vooral leuk om lekker dirty te zijn samen. Als er iets is wat je niet leuk vindt, mag je dat zeker aangeven. Wil jouw grenzen absoluut respecteren. Mogelijkheden zijn onder andere rimmen, vernedering, fisten, tepelklemmen, bondage, anaal, plas, spuwen,... . Bij scat en kots leg ik wel mijn grens. Ben een grote slanke dominante man en goed voorzien in de broek. Hou je ook van dit soort dingen? Ben je een echte vrouw met een slank of normaal lichaam tot 40 jaar ongeveer? Laat dan gerust iets weten!  
Zweep Meester 52 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Zweep Meester zoekt geil vrouw Slut ..
Zweep Meester zoekt geil vrouw Slut . Een onderdanig vrouwtje die nat en geil zoekt voor zweep kut en borsten met bondage . Sessies van geil voorspel & sex . Stel je even voor met genoeg info over je , Lichaam , kledij , soft of hard . Ik ben heel discreet , ben je heel onderdanig dan ga je echt genieten . Graag iemand die overdag en kan afspreken . M.Z  
Thomas 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Strap on date
Hallo ben zelf 1m82 70kg slank en sportief gebouwd. Ik zoek een vrouwtje dat mij eens wil neuken met strap on. Kan ontvangen, verplaatsen of in de auto. Leeftijd enzo niet belangrijk als je maar lekker geil bent.  
Tim 38 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar mijn geduldige ervaren Daddy
Jonge slanke man van 37m is op zoek naar een oudere ervaren dominante man voor het opbouwen van een speciale kinky relatie. U geniet volop om iemand langzaam maar zeker naar uw hand te zetten. Van elk klein stapje geniet u: me ontdoen van mijn kleren, me onderwerpen aan edging en cumcontrol... en van zodra ik verslaafd aan u ben, 'dwingt' u me in hoe u me wil hebben: uw persoonlijk geil en gewillig lustsletje. Graag enkel serieuze reacties van mannen die effectief iets willen opbouwen en niet eenmalig een snelle 'wip' willen.  

Op zoek naar mijn geduldige ervaren Daddy
Niels 38 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Keuren via Skype? (En meer…)
Hallo! Ik ben een onderdanige bottom en zo graag via Skype gekeurd worden door een man en/of vrouw. Bijvoorbeeld op deze manier: ik heb mijn ondergoed nog aan, u beveelt mij om mijn onderhemdje uit te trekken zodat u mijn bovenlichaam goed kan keuren en mij enkele dingen kan laten met mijn 'manboobs' en tepels. Dan beveelt u mij om mijn onderbroekje uit te trekken tot op mijn knieeën zodat u mijn penis kan inspecteren. Daarna moet ik mij vooroverbuigen en mijn boxer verder uittrekken. U beveelt mij om mij benen iets te spreiden en mijn kontje te spreiden voor inspectie. Zo laat u mij even staan. Daarna beveelt u mij om mij af te trekken en zegt u op bepaalde momenten 'stop' (ik moet dan mijn handen op mijn hoofd leggen). Zo laat u mij een tijdje doen waarna ik de instructie krijg om niet klaar te komen en u de Skype call verlaat. Ik weet het, het is simpel zo zonder speeltjes maar ik vind het bijzonder geil! Daarna zeker “open” om ook in het echt af te spreken!  

Keuren via Skype? (En meer…)
Warre 60 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wil je helemaal bloot zien.
Welke geilaard laat zich volledig naakt zien op whattsapp. Toont zijn lul terwijl hij aan het rukken is en laat zijn kont goed zien,het is voor nu  
bi slaafje 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Sounding
Ik zoek een M, Mrs, D/s koppel die kennis heeft van sounding mag ook in combinatie met electro zijn. Zelf vind ik het zeer geil om mezelf te sounden, maar nu wil ik graag mijn dick aanbieden aan iemand met kennis van zaken. Het is de bedoeling dat de sondering tot in de blaas kan gaan en dat mijn pisgaatje gerokken kan worden. Zelf ben ik vlotte bi man, steeds fris gewassen en intiem geschoren, niet roker, slank, discreet en hygiënisch. Ik kan enkel verplaatsen, iemand met een onderzoekstafel/stoel heeft streepje voor. Ook andere voorstellen welkom zoals anaal rekken/fisten.  

Sounding
marc 68 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
zoek onderdanige man
je kan me ontvangen of je weet een goede veilige plaats en je zit geblinddoekt met de kont omhoog te wachten tot ik op het afgesproken uur binnenkom. je bent geil en laat je onderdanig afmelken. je bent proper en discreet en je hebt een rechte pik. tepelgeil is pluspunt. nadat je klaar bent gekomen verdwijn ik weer zonder één woord gesproken te hebben. één minuut voor ik er ben stuur ik je een sms: het sein dat je zich moet klaarstellen. geen antwoord bij andere voorstellen of eindeloze variaties. de exacte timing prikkelt je geilheid. als het klikt kan het voor meerdere keren. kandidaten sturen een foto van je speelgoed. ik verplaats Jabbeke + 40 km.  
Nick 52 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Face fuck voor dames ..
Ik ben Nick , Waar zijn de vrouwtjes met lang haar , die geil op mij wachten voor een face fuck , Ik neem je staart van je haar hard vast en neuk je mondje diep , zodat je speeksel over je borsten loopt en je neemt mijn pik tot mijn ballen in je keel . Meermaals maak je mij klaar , tot je vol cum zit . Xx  
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
  1   2   3   4   5   6   7   8