Zoeken naar graag vandaag

Uw zoekactie voor graag vandaag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Bart 42 jaar Antwerpen - Putte
Een mogelijke discrete vriend aan huis voor jullie als koppel?
Als niet single man kom ik niet aan mijn behoeften. Hierdoor kwam ik op het idee om een discreet koppel te zoeken om hete en spannende momenten te beleven. De vrouw een huisvrouw/hotwife die dat gewillig is en veel honger heeft. De man die het ook opwindend vind om haar bezig te zien met een andere man maar ook graag meedoet met zijn drietjes. Dit discreet en in een vriendschappelijk band zodat er een vertrouwens band/klik ontstaat maar toch die afwisseling en spannende ondeugende momenten in je leven hebt. Zijn jullie hiervoor te vinden? Stuur een mailtje met een omschrijving van jullie en wat jullie in gedachten hadden? Dan kunnen we hierop verder bouwen om te kijken of het iets kan worden. ;)  
gisteren
Jan 48 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Buiten(wipje?
Welke koppel houd ervan om zich te amuseren in de buitenlucht en kan een helpende hand of tong gebruiken??? Ben man van 48 en hou ervan een vrouw oraal te verwennen . Graag uit de regio  
gisteren
Toyboy 28 jaar Antwerpen - Mol
Toyboy zoekt koppel
Hallo . Zelf ben ik opzoek naar een vast koppel met hotwife . Liefst een ouder koppel dat er graag een jonge man bij zou willen . Ook zou ik indien het klikt iets langdurig/vast willen opbouwen samen met jullie . Over mezelf : ikzelf ben 28jaar klassevol sportief en heb goede babbel. Ook ben ik in het bezit van een portie humor. Respect naar elkaar is super belangrijk . Hygiëne en discretie zijn natuurlijk ook belangrijk . Wat ik zoek in een koppel is vooral een klik met 3 zodat iets leuk en vast opgebouwd kan worden . Als jullie kunnen ontvangen zou super zijn . Indien jullie nog vragen hebben mag je gerust een reactie sturen . Groetjes  
gisteren
Geknipteman 50 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Vrouw bare verwennen en zaadloos genot + veel meer...
Is dit wat jullie zoeken evenals hygiene, discretie, Soa vrij, hetero, gesteriliseerde man, vriendschap,tedere vrouwvriendelijke aanpak, samen puur genieten zonder taboes, maar met respect. Ik ben een joviale man met niveau, slank,discreet die graag het vrouwtje verwent in trio of 121. Koppel waarvan man eveneens onvruchtbaar is zou de fantasie vollediger maken.  
Jehan1976 47 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Ervaren bull zoekt cuckold of hotwife koppel voor regelmatige ontmoetingen
Ik ben een 46 j bull van regio Dendermonde die ervaring heeft met cuckold en hotwife koppels. Vaak blijft het bij sporadische dates. Nu zoek ik een cuckold/hotwife of stag&vixen koppel die bij een goede klik graag regelmatig willen afspreken. Elkaars wensen en fantasieën beter en beter leren kennen en tot uitvoering brengen en zo het genot telkens nog verhogen. Dit kan met koppel waarvan de man enkel passief blijft en toekijkt alsook met echte cuckold koppels waar de cuck als onderdanige mee betrokken wordt in het spel door mij en de cuckoldress. Ik ga graag samen met jullie op verkenning en geef graag samen met jullie de invulling die jullie willen geven aan deze cuckold relatie. Bij de eerste date(s) safe maar eens het wederzijds vertrouwen groot genoeg is kan het condoom achterwege gelaten worden. In alle geval spelen foto en film (onherkenbaar) ook een grote rol in onze dates. Zien jullie hier iets in en willen jullie graag kennismaken, stuur me dan een mailtje incl. foto.  

Ervaren bull zoekt cuckold of hotwife koppel voor regelmatige ontmoetingen
gisteren
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt een bi-seniorkoppel (man-vrouw).
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een bi-senior koppel (man-vrouw), die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Koen 49 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Leuk koppel MV voor fijne vriendschap met pit en niveau
Beste, Ik ben slanke sportieve 100% hetero man in vaste relatie en zoek daarnaast een leuk hetero koppel om vrouwgericht te genieten met z'n drietjes. Mijn voorkeur gaat naar veertigers-vijftigers slank tot maatje meer, geen Ken- en Barbie types maar eerder 'gewone' mensen. Ik verwacht geen pornoscene maar verkies zachte aanpak. Ik heb slechts beperkt ervaring van paar jaar terug ondertussen en heb ook beetje voorkeur voor'beginners' Dus eenmalige platvloerse contacten zoek ik niet maar wel partners voor meermaals indien het een beetje klikt. Leuke babbel, humor, vierhandenmassage, netheid en respect zijn een paar sleutelwoorden waar ik aan denk, voor de rest laat ik het aan u en lees ik graag uw reactie :) Graag min of meer in de regio, geen tijdverdoeners en geen bi-mannen aub.  

Leuk koppel MV voor fijne vriendschap met pit en niveau
gisteren
Kris 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Cuckold, laat haar genieten
Ik zoek een koppel voor vaste ontmoetingen, een huisvriend. Ben een gebonden vijftiger, meet 173 en weeg 77kg. Ik ben een doener geen faker, heb een zacht karakter en ben geduldig. Gemiddeld geschapen (15cm lang, 5cm dik), intiem geschoren. Hygiënisch, fris gewassen zijn er geen grenzen. Hou ervan bekeken te worden tijdens het seksen, ik kick erop. Geen druk, zij wil het graag. Met respect voor hem. Kan me makkelijk verplaatsen. Ook overdag kan ik me vrijmaken. Discretie gevraagd en geboden.  
Frank 46 jaar Antwerpen - Brasschaat
Super geile sex party
Hallo Zou graag afspreken met een super spannende sexy koppel  

Super geile sex party
Lars 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bare FWB
Kom ik hier een koppel tegen van in of rond Antwerpen die regelmatig thuis kunnen daten, overdag/avond. Gewoon omdat het veel fijner is: seks zonder condoom. Daarom wel graag vast en langduriger contact. Hygiëne en SOA vrij gevraagd en geboden. Gelieve je bij eventuele reactie ook voor te stellen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10