Zoeken naar met ervaring

Uw zoekactie voor met ervaring leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Luc 43 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Discreet gezelschap gezocht voor ondeugende spelletjes
Ik ben een man in relatie 1m90 groot aangenaam en respectvol gezelschap. Ik zoek leuke mensen voor genotvolle ondeugende seks spelletjes samen uit te spoken. Aangezien er thuis niets gebeurd. Lijkt me dit iets heel spannends. Ik ben heel openminded veel kan niets moet. Maar alles wel zeer discreet. Alles is bespreekbaar. Ik heb ervaring gehad met cuckolding maar ook orale pijp en bef spelletjes.. Heb je een idee laat het maar weten. ;-) Groetjes Luc  
rapeplay 50 jaar Antwerpen - Turnhout
dame voor rapeplay gezocht
Ik zoek een vrouw voor een rape play. Ik heb ervaring en voor mij is duidelijke afspraken maken het belangrijkste. Ik heb geen specifieke scenario's maar werk ad-hoc met de omstandigheden die er al dan niet ontstaan. Vandaar het belang van een duidelijke communicatie vooraf over wat kan en niet kan. Wat ik leuk vind: overvallen,vastbinden/knevelen/blinddoeken,kleren van het lijf scheuren,tegenwerken,toys,lust,duidelijkheid en vooral grenzen en wensen Ik hou NIET van slaan/pijn, anaal en gepijpt worden. Ik doe dit alleen, geen meerdere mannen, niet filmen, geen foto's, discretie gevraagd en geboden.  
tom 55 jaar West-Vlaanderen - Torhout
man hard aanpakken
Welke vrouw heeft interesse om eens een man in de ballen te mogen schoppen alleen of samen met een vriendin of je partner die toekijkt.Ik heb hier ervaring mee te ondergaan.Mogelijk zijn knieetje geven,knijpen,slaan en schoppen in de ballen/lul.Enkel serieuze reacties aub.  
ForFun 54 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Heb je ervaring met droog neuken of wil je het voor het eerst ervaren...
Dag dames, wie heeft er ervaring met droog neuken, ik heb het 's ervaren jaren geleden en het was zalig... We zitten naast elkaar, je draagt een rokje of kleedje, ik een makkelijke broek. Eerst strelen we elkaar sensueel, eventueel ook zoenen/tongzoenen, mijn hand gaat onder rokje/kleedje en ik streel over je slipje om jou poesje nat te krijgen en op te winden terwijl jij in mijn broek over mijn slip wrijf en mijn penis hard voelt komen. Eens beide goed opgewonden komt jij bovenop mij zitten en beweeg je heen en weer bovenop mijn penis, let op ! we houden beide onze slip aan en er is GEEN penetratie, alleen het gewrijf van de intieme delen. Als alles gaat zoals het moet, kunnen we zo beide tot een heerlijk orgasme komen..., heerlijk. Heb je hiervoor interesse, vragen of heb je zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel;-).  
Jeff 49 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Welke dame durft terug intens veilig genieten?
Hallo lieve dame of koppel. Jij bent op zoek naar een opwaardering van je seksleven met andere of bijkomende man met levenservaring. Een intieme vriendschap zonder verplichtingen of relationele vetwachtingen. Wel leuke babbel,aandacht, tedere intimiteit waarbij beiden genieten van mekaar opgeilen naar een ultieme climax. Dame die geniet van likken, zuigen en beffen vind ik top. Maar het uiteindelijke doel is een hitsige glibberige schuifpartij meg krachtige stootjes in onze lievelingsstandjes. Ik ben een tedere gebonden joviale man op zoek naar jou ergens aan de kust of in Oost of West vl en deel vl brabant. Ik ben vrij slank, normaal gebouwd. Voor de jongere dames ik zorg voor alle preventie. De rijpere dames mogen gerust wat molliger zijn. Alles kan met of zonder medeweten van uw partner. Hij mag ook aanwezig zijn in de kamer. Voor de singel dames ik verkies 1 vast contact en verwacht dat ook van mijn soul mate. Tenslotte softe seks met fantasie, geen extremen.  
Nick 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BDSM ontdekkingstocht voor beginners (v)
Welke avontuurlijke meid heeft al lang het verlangen met BDSM kennis te maken? Deze rustige, heel ervaren Meester helpt je op weg. We nemen ruim de tijd om kennis te maken, kunnen mailen of elkaar ontmoeten bij een drankje om te praten. Ik kan je veel vertellen, je kan al je vragen stellen of over je intiemste fantasieen praten die je nog nooit aan iemand hebt durven vertellen. Als het klikt en je er zin in hebt, kunnen we ook de eerste stapjes zetten, maar dat hoeft zeker niet. Alles op z'n tijd, het gaat sowieso op jouw ritme en met respect voor jouw grenzen! Ik heb ervaring met beginners, dus weet dat de stap zetten niet makkelijk is en weet heel goed dat er ook veel twijfel en onzekerheid komt bij kijken, als het eenmaal concreet wordt. Maar laten we het vooral gezellig maken, je doet dit voor jezelf! Voor vrouwen tot 35j zonder ervaring, locatie: Nederland en Vlaanderen. Interesse? Stuur een berichtje waarin je jezelf voorstelt!  
Pieter 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nog maagd? Werk aan je zelfvertrouwen!
Ik ben avontuurlijk en openminded, spontaan en een goede luisteraar. Ben heel erg geinteresseerd in mensen en hun verhalen en zo kwam ik op het idee onzekere vrouwen te helpen zelfvertrouwen te winnen, ervaring op te doen met seksualiteit en zo sterker in hun schoenen te staan, te durven genieten van zichzelf en anderen. Voel je dat je hier nood aan hebt? Ben je onzeker door een gebrek aan ervaring, heb je vaginisme en lukt penetratie niet, ben je bang om de stap te zetten? Contacteer me dan eens vrijblijvend, stel jezelf voor en we leren elkaar al even via mail of chat kennen. Alles is mogelijk, maar we moeten samen bespreken wat de beste aanpak voor jou is. In ieder geval zal het er heel relaxt aan toe gaan en zal het spannend zijn om de eerste stap te zetten - voor allebei! Voor vrouwen tot 30 jaar oud. Afspraak mogelijk overal in Belgie en Nederland, als uit onze e-mail kennismaking blijkt dat het klikt en dat jij er ook klaar voor bent.  
Steve 40 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
Samen genieten zonder strings attached.
Hallo, aangenaam en fijn dat ik jullie hier even kan aanspreken en in de hoop kan overtuigen tot een spannende leuke aangename sexy date vol passie en lust en verlangen! Ik ben dus stijn, 39jaar, slank gebouwd, 1m76, 72kg, bredere borst en schouders. Kort kalend haar, intiem kaal en zeer hygiënisch en netjes altijd. Ik ben iemand die wel durft als het goed voelt, die graag uitdaagt en plaagt, speels karakter. Verwenner en zowel leidend als dominant dus geen egoïstisch persoon. In bed, vrij wild, passioneel in de start en hou wel van voorspel, opbouwen en dan lekker open minded msch elkaar nieuwe dingen doen ontdekken en doen voelen.Ik heb geen ervaring in trio's en ben wel hetero ter info. Zoek ook zeker een ongedwongen sfeer op in een rustig kader. Met respect voor elkaar en ieders privacy. Eerst een korte chat en of babbel /drinken kan allemaal. Laat gerust je wensen achter... Indien interesse, stuur een berichtje met foto en wat uitleg graag. dank u x  
tom 55 jaar West-Vlaanderen - Torhout
man hard aanpakken
Welke vrouw heeft interesse om eens een man in de ballen te mogen schoppen alleen of samen met een vriendin of je partner die toekijkt.Ik heb hier ervaring mee te ondergaan.Mogelijk zijn knieetje geven,knijpen,slaan en schoppen in de ballen/lul.Enkel serieuze reacties aub.  
jean 66 jaar West-Vlaanderen - Bredene
massage & seks
ik zoek een eerlijke vrouw uiterlijk en leeftijd speelt geen rol alles met respect ,discretie en vrouw gericht ervaring van in de mi-noi club stuur een bericht en we kunnen er over praten  

massage & seks
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10