Zoeken naar zit

Uw zoekactie voor zit leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dogingmaster 57 jaar Antwerpen - Turnhout
Dogging Cuckold
Bij deze zoek ik een cuckold koppel voor outdoor dogging.De man kijkt toe hoe de vrouw mij oraal bevredigd, zij zit gehurk of op de knietjes met slip omlaag en borsten bloot, dit op parking of bos. De man mag zich aftrekken en toekijken, klaarkomen doe ik in haar mond of tegen haar gezicht, geen penetratie. bij Klik kan er later wel een penetratie volgen bij een volgende keer. Ik ben een nette verzorgde man 55/172/70kg intiem verzorgd 18 x 5 cm, en heb deze geile wens.Ik zoek geen mensen met veel wisselende contacten, discretie en anonimiteit verzekerd.  

Dogging Cuckold
22 dagen
Meester K. 55 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Meester zoekt Latex vrouwtje onderdanig .
Meester zoekt in zijn regio ,een vrouw , Een onderdanig latex vrouwtje die geknield wacht met latex masker aan op haar meester . Die gekeurd wil worden . Bondage, oraal wil bevredigend worden . Keeldiep neuken , neuken alle standjes . Zij die kicken op harde zweep op kont , kut , borsten ook welkom . Eveneens sessies van diep vingeren en vibrator . Vrouwtje met eigen materiaal krijgen voorkeur . Dit voor op regelmatige dagen mee af te spreken . Babbel,genot . Ik kom steeds eerst toe , om te zien dat je geknield zit met latexmasker en geef je een lange diepe tongzoen .. Nadien play en fun . Xx Graag in regio Deerlijk en omstreken .  
Tomas 28 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Pegging
Mijn naam is Tomas, een verzorgde nette jongeman van 28 jaar oud die opzoek is naar een vaste vrouw/meesteres die ervaring heeft met pegging. Ik zit al een hele tijd met deze gedachten maar heb tot op heden nog niemand geschikt gevonden die hier er ervaring mee heeft. Ik ben bereid om op regelmatige basis af te spreken om mij dan door jou en je strapon te laten neuken. Ik verwacht wel dat je mij aanraakt/aftrekt en ik jou mag aanraken maar de bedoeling is dat ik wordt geneukt door jou en dus niet andersom. Ik kan verplaatsen en af en toe ontvangen. Ik ben ook bereid om hiervoor te betalen. Graag een reactie via mail zodat we alles verder kunnen bespreken en regelen. Ik hou van discretie en deze wordt ook 200% geboden. Ik kijk uit naar de reacties.  

Pegging
  1   2