Zoeken naar lat*

Uw zoekactie voor lat* leverde 87 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

multa 23 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sleutelhouder
Ik heb al een tijdje een chastity cage en ben steeds mijn eigen sleutelhouder geweest. Het lijkt me wel spannend om deze door een andere persoon te laten bewaren. Laat iets weten als je interesse hebt en dan kunnen we het bespreken.  
Wesley 38 jaar Antwerpen - Zoersel
Welke dame vrouw meesteres moet ik komen dienen en gehoorzamen
zeer onderdanige slaaf van 38 jaar m70 groot slank sportief gebouwd geen baard bril of snor onbehaard bruine ogen 60 kilo is opzoek naar een dame vrouw meesteres die ik moet komen dienen en gehoorzamen zeer veel kan en mag er ik ben zeer ruimdenkend en sta voor heel veel open. Heb ervaring als poetsslaaf hulpslaaf en dienslaaf te zijn verder hou ik van spanking vernedering ballen afbinden zwepen tepelklemmen maskers gags butplugs vastbinden leder latex lak kledij hogelaarzen enz enz ik zelf ben zeer discreet en respect vol naar jou toe hygiëne is absoluut geboden ik ben van Zoersel en kan me makkelijk verplaatsen verder drink en rook ik niet. Eventuele vragen of intresse hoor ik het graag onderdanige Grtjs wesley  
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Jongedame gezocht om op te leiden
Ben jij een jongedame die nieuwsgierig is naar kinky seks? Mss wil je opgeleid worden om keer op keer meer aan te kunnen. Beginnen doen we met soft bdsm. Daarbij mag je spanking en dwang in lichte vorm verwachten. Harder kan natuurlijk altijd in overleg. Bondage en grenzen opzoeken volgt in een later stadium. Vind het zalig om jou op een veilige manier te leiden in de zoektocht naar jouw verlangens. Ben ook benieuwd naar jouw geheime fantasieën… hopelijk durf je die ooit met mij te delen. Wie weet maken we van jou een subje om trots op te zijn!  
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Zoek dame met ruime kut
Ik, nette, goed uitziende man, 70J, 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke onderdanige dame die er van houd of er van droomt om na "passende voorspelletjes" haar kut langzaam maximaal te laten oprekken (koppel welkom, hij kijkt passief toe en krijgt mogelijk opdrachten). Je bent al dan niet vrij en kunt ontvangen (of hotel) om vrijblijvend af en toe overdag eens af te spreken en te genieten van deze ultieme ervaring. Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Indien gewenst eerste kennismaking op neutraal terrein. Ikzelf geniet er van om een dame te horen en zien genieten, Hygiene (safe) en discretie zijn een absolute noodzaak. Affligem en omgeving. Kies voor jezelf, je genot en reageer snel. Meer info na je eerste reactie (met fotootje als het kan). Tot snel, je krijgt er geen spijt van. Fakers niet welkom.  

Zoek dame met ruime kut
Fist 54 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Geil nat vrouwtje gezocht om te fisten
Welk geil nat vrouwtje bied zich aan om haar te laten fisten en Squirten . Ik neuk je nadien overal ! Mooie grote harde pik vol zaad . Graag in regio Izegem /Harelbeke . Graag vrouwtje in geile lingerie/lakleer . Bart,18/5 ,1m90, 85 ,glad geschoren  
Vprt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Extra vriendje
Ik ben onderdanig aan mijn vriendin, ze vindt dat ik haar lichaam moet delen, en ik moet iemand zoeken. Ze heeft geen behoefte aan een Bull die haar een lange hete beurt geeft, ze vindt de gedachte eerder leuk dat ze seks geeft aan iemand die moeilijk iemand vindt, mag gerust een verlegen type zijn. Pijpen zal ze waarschijnlijk niet doen. Korte bezoekjes, haar leggen of zetten hoe hij het graag heeft, en hem zijn ding eens laten doen, enkel voor zijn genot. Wat ze wel leuk zou vinden, is dat het iemand is die ruikt vanonder, mag zelfs plasgeur zijn, dus iemand die luiers of beplaste slipjes draagt mag zeker. Dit wil ze eerder uit vernedering naar mij toe, omdat ik meestal erna ook intiem mag zijn met haar. Ik mag niet in dezelfde ruimte zijn, maar ze wil wel dat ik toekijk vanuit een spiekgaatje in de deur.  
Mstr 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Meester zoekt onderdanige boy
Ervaren Meester zoekt een onderdanige boy voor een uitgebreide lichaamskeuring en training. Bondage, edging en veel meer. Onervaren mag. Getint en blacks zeker welkom. Veel toys, latex aanwezig. Safe en discreet. Stel je beleefd voor met je volledige stats. Onnodig te reageren indien ouder dan 28j.  
Diener 56 jaar Antwerpen - Merksplas
Opleiding en spel
Ik zoek iemand die mij kan ontvangen op regelmatige basis om zo een steeds verder gaand rollenspel te kunnen opbouwen. Ik fantaseer er al langer van om rechtstaand vastgebonden te worden, armen omhoog, benen gespreid en dan gerukt te worden, misschien meerdere keren. Dit terwijl ik vernederend toegesproken word. Later kan ik dan gebruikt worden als pijpslet en neukslet, nadat je me anaal ontmaagd hebt, want dat ben ik nog. Ik zoek dus iemand die ik kan vertrouwen en die dit met mij wil opbouwen. Mag Koppel, Strenge Dame, Mr, Trav, CD of lingeriedrager zijn. Ben zelf weinig behaard en intiem geschoren. Discretie en hygiëne worden gevraagd en geboden. Enkel reageren als je echt interesse hebt en kunt ontvangen of locatie kent. Ben 58, 175,78, 16x4. Ik kijk uit naar een leuke reactie. Groetjes  
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Jongedame gezocht om op te leiden
Ben jij een jongedame die nieuwsgierig is naar kinky seks? Mss wil je opgeleid worden om keer op keer meer aan te kunnen. Beginnen doen we met soft bdsm. Daarbij mag je spanking en dwang in lichte vorm verwachten. Harder kan natuurlijk altijd in overleg. Bondage en grenzen opzoeken volgt in een later stadium. Vind het zalig om jou op een veilige manier te leiden in de zoektocht naar jouw verlangens. Ben ook benieuwd naar jouw geheime fantasieën… hopelijk durf je die ooit met mij te delen. Wie weet maken we van jou een echt sletje om trots op te zijn!  
Dominant 48 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Jonge subvrouw gezocht
Opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Spanning als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij wat te vertellen hebt. Je voelt spanning bij het idee van spanking, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen, handboeien of kettingen vastgebonden te worden, het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt, enige vorm van vernedering windt je op, wasknijpers, tepelklemmen, halsband dragen, geïnspecteerd en gekeurd worden.... Jouw fantasie en gevoel zijn er klaar voor, durf je het te volgen? Deze gevoelens zijn niet raar, ze zijn een deel van wie je bent. Kom er voor uit en beleef het. Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden op een hele prettige manier waarbij niets moet, maar alles mag! Fakers en fotojagers hoeven geen moeite meer te doen. Als telefonisch contact niet mogelijk is na eerste mail hoef je Mijn tijd niet te verdoen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9