Zoeken naar bang vandaag

Uw zoekactie voor bang vandaag leverde 14 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

22 dagen
dirk 60 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
gratis locatie voor gang bang of sexfeestje
zoals de titel zegt ik bied mijn locatie aan voor gang bang of prive ontvangst of feestje ik zorg voor hapje en drankje  
Onervaren 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Experimentele hetero zoekt leuke ervaringen
Hi, hetero maar niet bang van andermans kul zoekt leuke dolle avonturen en komt graag naar jou of jullie toe. Ik ben 47 175 75 16*5.  

Experimentele hetero zoekt leuke ervaringen
Prettig gestoord 47 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Prettig gestoorde hetero zoekt prettig gestoorde koppels
Om samen prettig gestoorde avonturen te beleven. Ik hou van het leven en ook van be-leven en daarin ben ik best wel wat gulzig. Niettegenstaande ik gevoelsmatig helemaal hetero ben, ben ik absoluut niet bang van andermans lul. Zijn hier koppels die samen met mij op avontuur willen gaan? Ik hou van rollenspelletjes, gewaagde plaatsen, gedurfde opdrachtjes, speciale (kinky) situaties,... Niet seks om de seks dus. Ik hecht erg veel belang aan een goede gezondheid, onberispelijke hygiëne en (gezien mijn huwelijk) 100% discretie. Zelf ben ik 47 175 75 16*5 met een gladgeschoren lichaam. Rook niet, geniet wel van een lekker glas wijn of een beter biertje. Misschien tot binnenkort?  

Prettig gestoorde hetero zoekt prettig gestoorde koppels
27 dagen
Jos B 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
XXL zoekt liefhebbers
Hey, ik ben een knappe verzorgde grote en zeer fors geschapen man van 41 jaar die in volzinnen kan schrijven. Ik heb reeds vele jaren een open relatie en ben ervaren in goed communiceren en zo veilig experimenteren. Ervaren ook met koppels. Ben eerder rustig dan druk en ben ondernemend. Ik ben niet bi maar ook niet bang van aangeraakt te worden door de man. Ervaring ook met dubbele penetratie als jullie dat zouden willen kan dat zeker. Ik ben oprecht zeer groot voorzien. Als je wil kan ik zeker foto’s delen. Ik heb zelf een voorkeur voor slanke of normaal gebouwde vrouwen die ook graag gelikt worden. Uit de ruime regio heeft de voorkeur.  
  1   2