Zoeken naar zoek iemand met

Uw zoekactie voor zoek iemand met leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stijn 39 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Handjobs/100 eur
Hoi,ik ben op zoek naar de eigenaares van mooie en zachte handjes. Lange nagels of gelnagels zeer welkom. Het is de bedoeling dat je me regelmatig een lekkere handjob geeft. Ik verwacht van u dat je betrouwbaar en verzorgd bent. Ikzelf ben een 39jarige,aantrekkelijke en zachtaardige man. Mijn piemel is mijn bruute handen beu en daarom zoek ik iemand die dat in mijn plaats kan doen in ruil voor een financiële vergoeding. Daten kan bij mij,bij u,op een afgelegen plaatsje in de natuur of in de auto.Laat gerust iets weten indien je mij een handje wil helpen.  

Handjobs/100 eur
Frank 50 jaar Limburg - HASSELT
Trio/cucold
Ik een 50 jarige man, 1.84m, 86kg, hygiënisch, geschoren, normaal gebouwd van regio midden Limburg. Ik zoek een leuk, verzorgd en respectvol koppel om op regelmatige basis mee af te spreken. Ik verplaats enkel .. Discretie , hygiëne en respect is alles. Alhoewel dit een nieuwe ervaring is voor mij ben op erotisch vlak zeker een avontuurlijk type, daarom deze advertentie. Verwennen doe ik dan ook enorm graag! Ik heb respect voor iedereens afspraken, do's en dont's en mening. Elke vraag / verzoek kan besproken worden. Trio, cucold … Meerdere scenario's zijn mogelijk. Ik heb ook een bi-schierige kant , maar nog geen ervaring, en zou deze graag ontdekken. Maar a.u.b. geen fake. Heb ik je interesse kunnen wekken? Stuur me snel een mailtje met wat info over jezelf, waarom je reageert, hoe je het zelf ziet, en misschien een foto. Dit is een eerlijke advertentie, en zal je steeds respectvol antwoorden.  
Vakantiewerk 38 jaar Antwerpen - Turnhout
studentenjob aangeboden
Hallo, ben jij nog op zoek naar vakantiewerk deze zomer? Als je interesse hebt hoor ik graag wat je te bieden hebt en welke vergoeding je ongeveer verwacht.  
geil 37 jaar Antwerpen - Rijkevorsel
pijpsletje gezocht
Ik ben op zoek naar een pijpsletje voor een wekelijkse blowjob. Vergoeding overeen te komen.  
Michael 43 jaar Limburg - HASSELT
Intieme genegenheid
Hallo Ik ben op zoek naar een uurtje of anderhalf (ont)spanning. Kernwoorden: soft , knuffel, strelen Leeftijd is van ondergeschikt belang. Curvy, mager, introvert extravert, (on)gebonden , weinig/veel ervaring, allemaal onbelangrijk. Wederzijds respect des te meer. Ik ben een sportief gebouwde 40'er op zoek naar iets nieuws/spannends Discretie gevraagd en geboden. Graag reactie met foto. Hopelijk tot snel M  
Dirk 49 jaar Limburg - HASSELT
Amateur dame
Hallo, Graag zou ik afspreken met een echte amateurdame om elkaar fijn te verwennen. Leeftijd of etnische afkomst niet van toepassing. Afstand ook niet, verplaatsen is geen probleem. Ik zoek een vaste dame om bij klik vaker af te spreken. vergoeding ligt klaar! Stel je voor en een foto zou fijn zijn. Dirk.  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo in westerlo tegen vergoeding. Ik kan me ook verplaatsen bij je thuis of hotel mag overal zijn ! Alleen serieuze reacties van respectfulle mannen geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
Bi Daddy 61 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bi Daddy voor jong 18+
Ben op zoek naar jong 18+ voor -eventueel - porno opname door een derde vastgelegd. Wel onherkenbaar. Wat is uw prijs ?  

Bi Daddy voor jong 18+
Gespierde m 31 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Is meid of dame dat hier wat durft???
Hallo hier nog echt meid of dame te vinden??? Gespierde man is aan werken in tuin vandaag & morgen. Zoek meid of dame dat langs komt. En mij is wil goed aftrekken & pijpen. Ik strelen of vinger je enkel. Niet meer of niet minder. Kan je vandaag of morgen voor 14u,graag seintje. Laat weten wie je bent & vergoeding die zou wensen hiervoor. Tot straks in zonnetje xx  
Pieter 38 jaar Vlaams-Brabant - Keerbergen
Vriendschap met dat extraatje
Hoi, ik ben een gehuwde man van 38 jaar uit de regio Keerbergen. Na al vele jaren samen te zijn met mijn partner zijn wij zo wat verzeild geraakt in een open relatie. Via deze weg ben ik op zoek naar een alleenstaande vrouw uit mijn buurt die open staat om een leuke vriendschap op te bouwen waar af en toe eens iets extra kan of mag gebeuren. Ik sta open om daar financieel iets tegenover te stellen indien er daar iets extra gebeurd zodanig beide partijen er beter van worden. Het vertrouwen opbouwen en er zijn voor elkaar is van groot belang. Mss is de manier waarop ik dit zoek niet de ideale maar mss is er wel een leuke vrouw die ook nood heeft aan een hechte band zonder verplichtingen maar die daar financieel net dat extraatje kan van maken. Samen ook iets leuks doen zonder seks moet zeker ook tot de mogelijkheden behoren. Ikzelf ben normaal gebouwd met de rondingen des levens. Dames die zich aangesproken voelen mogen zichzelf voorstellen. Dikke kus en tot snel x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10