Zoeken naar welkom hasselt

Uw zoekactie voor welkom hasselt leverde 8 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Edg 30 jaar Antwerpen - Geel
Gouden handjes gezocht - 200 euro
Hoi! Ik zoek een vrouw, met zachte handjes. Een vrouw die enthousiast is om een man te verwennen met haar handen, lichaam,... Wat nog meer? :) Ik zou graag eens onderdanig een massage ondergaan waarbij jij de leiding hebt, jij bepaald hoe ik klaar kom, wanneer, hoeveel of net niet? We starten met een basis vergoeding van 200 euro, per keer dat je me laat komen doe ik er een extra'tje boven op. Zelf ben ik een normaal gebouwde jongeman uit de kempen, ik verplaats me tussen Antwerpen en Hasselt. Op hotel, bij u thuis, in de wagen...? Veel kan. Graag reactie met foto, wanneer het u past en waar. See u soon?  
Jvred 41 jaar Limburg - HASSELT
Lieve ruimdenkende meid gezocht ===>>> 600€ <<<===
Hoi ik ben een man 40 jaar uit Hasselt, zoals je ziet heb ik een beperking. Omdat ik meer mijn seksualiteit wil ontdekken ben ik op zoek naar een leuke meid die mij wil helpen.. sta jij voor mij open om te helpen? Graag wil ik 1 keer per maand afspreken als er een goede klik is. Ik heb nog zorgbudget dat dit jaar op moet. 600€ per keer  

Lieve ruimdenkende meid gezocht ===>>> 600€ <<<===
10 dagen
Andreatje 29 jaar Limburg - Alken
Vandaag zin
Hallo, heb je vandaag zin in cardate voor lekker pijpbeurt. Dan ben je aan de juiste adv. Ik laat je hemels genieten. Vandaag mogelijk tussen negen en een uur, regio Alken, Hasselt, Diepenbeek, Zonhoven. Zeg maar waar cardate en ik kom je plezieren. Kan zonder condoom. Prijs vijftig  
Karen 46 jaar Antwerpen - Olen
Discreet seksafspraakje
Welke nette verzorgde man heeft zin om met mij af te spreken. Samen te genieten van heerlijke seks , ik heb een gewillig en nat strak poesje. Pijpen doe ik heel graag . Intiem met condoom. Voor de rest , beetje go with the flow . Ik ben geen professionele die een vast stramien heeft . Afspraken van een uur , Max 1,5 langer vind ik niet fijn. Heb donkerblond lang haar - D cup - klassevolle lingerie en draag steeds mooie hakken. Prijs vanaf 200 . Naargelang de afstand, zit voor mijn job veel op de baan , maar ik maak graag een ommetje voor een spannende tussenstop . Ik zit regio Kempen- Antwerpen- Hasselt - Sint Niklaas. Reageren duidelijk met uw voorstel . Als ook een foto . Voor ik afspreek wil ik even bellen . .  

Discreet seksafspraakje
26 dagen
Danny 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Gezocht
Man, niet onknap zoekt 1 uit de duizend voor een gezellige namiddag of avond door te brengen, en dit 2 keer per maand. Discretie vereist. Regio: Tienen, Leuven, Hasselt Leeftijd vanaf 21j, slank gebouwd. Vergoeding overeen te komen. Prof. niet reageren.  
Jvred 41 jaar Limburg - HASSELT
Leuke bij verdienste ===>>> 600€<<<===
Hoi ik ben een man 40 jaar uit Hasselt, zoals je ziet heb ik een beperking. Omdat ik meer mijn seksualiteit wil ontdekken ben ik op zoek naar een leuke meid die mij wil helpen.. sta jij voor mij open om te helpen? Graag wil ik 1 keer per maand afspreken als er een goede klik is. Ik heb nog zorgbudget dat dit jaar op moet. Wil jij jou inschrijven om mijn helper te zijn wat werkt op deeleconomie? Het is maar 11% belastingen en mag je tot 7000€ per jaar verdienen. Graag zoek ik ook iemand die intiem scheert zodat ik proper ben vanonder ;-) Voor meer info mail mij. Groetjes jvred  

Leuke bij verdienste ===>>> 600€<<<===
29 dagen
Tony 57 jaar Limburg - HASSELT
Leuke dame (21-..?)die op zoek is naar wat financiële steun!!!
Hallo, bent u woonachtig in een straal van 40 km rond Hasselt en op zoek naar financiële steun dat kan deze advertentie misschien iets voor jou zijn. Ik ben een niet onknappe man, groot¨, hygiënisch, respectvol ...en op zoek naar een vaste dame om regelmatig af te spreken. Studente of huisvrouw, geen prof. Iemand die niet naar de klok kijkt, een leuke babbel, een drankje .... U mag reageren met of zonder foto..geen fakers!!  
31 dagen
Benny 55 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Studente gezocht of lieve dame die een centje wilt bijverdienen
Niet onknappe man, is op zoek naar wat gezelschap.Discretie en hygiëne vereist. Zoek geen prof. dame. Kunt u zich vrijmaken 2 keer in de maand, en woont je in de regio Hasselt ---Leuven. Stuur dan een emailtje. Geen fakers aub.