Zoeken naar wat ik zoek

Uw zoekactie voor wat ik zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Cedric 33 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
Wie zoekt die vindt
Knappe 33jarige man is op zoek naar een toffe joviale vrouw. Leuke date waarbij niets moet alles mag. Waarbij fysieke klik even belangrijk is als de intellectuele klik. Groot pluspunt zou zijn moest de dame in kwestie grote borsten hebben :). Hopelijk tot snel.  
lado 33 jaar Antwerpen - Geel
zoek vaste leuk en fun date zonder drama date tegen 1200euro per maand
Hoi hoi ik weet niet zeker of dit de juiste plaats is om het te vragen, maar ik ben op zoek naar iemand vast om op langdurige basis 4 keer per maand ofzo te zien tegen total 1000-1200 euro+ elke maand. Leeftijd,origin is echt niet belangrijk voor mij,wat belangrijk is emotioneel conectie en respect voor elkaar. Ik doe dit omdat ik het momenteel nogal druk heb met mijn job en geen tijd heb voor een relatie. Dus dit soort dating is voor mij ideaal om de voordelen van een relatie te krijgen zonder drama en Stress. Als dit je aanspreekt dan hoor ik graag van u :) laat mij weten hoor  

zoek vaste  leuk en fun date zonder drama date tegen 1200euro per maand
gisteren
Jan 38 jaar Antwerpen - Turnhout
Kan jij €600 per maand extra gebruiken?
Ik ben een man op zoek naar een jongedame om wekelijks een keer af te spreken voor een vluggertje (+-15min) Interesse? Stel jezelf even voor en wie weet ontmoeten we elkaar snel :)  
gisteren
Thom 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik betaal 200
Hey, Zoek een afspraakje met een leuke knappe dame. Ik kan mij perfect verplaatsen. Graag een mailtje met een foto. Kunnen we alles bespreken, er zijn verschillende mogelijkheden. Mvg  
gisteren
Alain 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek vrouw die wil bijverdienen met pijpbeurt, mooie vergoeding voorzien
Discrete, respectvolle, eerlijke man zoekt een vrouw die wil bijverdienen met me een pijpbeurt te komen geven. Alleen pijpen, met eventueel een massage erbij als je dat ziet zitten. Mooie vergoeding voorzien, mail maar.  
Dirk 45 jaar Antwerpen - Hove
poetsvrouw gezocht
Hallo. Ik zoek een poetsvrouw die in een leuke, sexy outfit komt poetsten. Terwijl je poetst bewonder ik je. Eventueel kan ik outfit voorzien. Stuur berichtje of whatsapp.  

poetsvrouw gezocht
gisteren
Edg 30 jaar Antwerpen - Geel
Gouden handjes gezocht - 200 euro
Hoi! Ik zoek een vrouw, met zachte handjes. Een vrouw die enthousiast is om een man te verwennen met haar handen, lichaam,... Wat nog meer? :) Ik zou graag eens onderdanig een massage ondergaan waarbij jij de leiding hebt, jij bepaald hoe ik klaar kom, wanneer, hoeveel of net niet? We starten met een basis vergoeding van 200 euro, per keer dat je me laat komen doe ik er een extra'tje boven op. Zelf ben ik een normaal gebouwde jongeman uit de kempen, ik verplaats me tussen Antwerpen en Hasselt. Op hotel, bij u thuis, in de wagen...? Veel kan. Graag reactie met foto, wanneer het u past en waar. See u soon?  
gisteren
Blackqueen 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Paydate
Juistemail Nog niemand gevonden.. ben ik op zoek naar een date. Een man die goed betaald. Ik heb geen vervoer en zou evt met ov kunnen verplaatsen. kan niet ontvangen. Ik ben een slanke donkere vrouw Hoop vandaag nog iemand te vinden aangezien het dringend is. Graag alleen serieuze reacties  
gisteren
Blackqueen 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Paydate
Nog niemand gevonden.. ben ik op zoek naar een date. Een man die goed betaald. Ik heb geen vervoer en zou evt met ov kunnen verplaatsen. kan niet ontvangen. Ik ben een slanke donkere vrouw Hoop vandaag nog iemand te vinden aangezien het dringend is. Graag alleen serieuze reacties  
gisteren
Lucas 55 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zakenman zoekt meisje/dame die actief is id erotische sector voor een vaste relatie
Ik ben op zoek naar een meisje/dame die actief is in de erotische sector voor een vaste relatie. Je mag van mij deze job altijd blijven uitoefenen en ik zal je hierin voor de volle 200 % steunen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Doe je aan escort, gangbangs, privé-ontvangst,...allemaal geen probleem. Dergelijke relatie geeft mij een enorme kick. Indien je over de nodige looks beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben dus niet op zoek naar een éénmalige date. Gelieve enkel te reageren als je de advertentie goed begrijpt. Zeer vele mogelijkheden.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10