Zoeken naar voor jouw vrouw

Uw zoekactie voor voor jouw vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Milan 29 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na. (Leeftijd onebelangrijk)
Ook zo'n nood aan intiem contact met dit warme weer deze zomer ? ik ben bij deze dus hier even opzoek naar een leuke vrouw of studente die bereid is mij hierbij te helpen. Even over mezelf: Ik ben een lieve, verzorgde jongen, slank, teder en kan eventueel verplaatsen. Wat zijn mijn verwachtingen ? Een verzorgde vrouw of meisje (leeftijd is niet zo zeer van belang) , vriendelijk, dit is niet je dagelijkse bezigheid , discretie. Graag ook even een foto bijvoegen bij eventuele interesse, dan is een reactie van mijn kant alvast verzekerd. Verdere vragen kunnen we zeker nog bespreken via mail. Hopelijk tot zo ? ;-)  

Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na. (Leeftijd onebelangrijk)
Koppel50 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Morgen Donderdag 10h te Gent centrum/condoomloos volspuiten in kutje.
Koppel 50jaar, zoekt mannen die de vrouw condoomloos wilen komen neuken en volspuiten de ene na de andere (totaal 5 mannen), in haar kaal kutje terwijl de man toekijkt. Enkel voor nu donderdag om 10h éénmalig te beleven wegens fantasie. Graag soavrije mannen van hun woord. Voor niks gaat de zon op. Mail voor verdere info. (PS: vrouwtje is extra geil voor morgen en wil veel zaad in haar kutje!) Waar zijn die lekkere geile mannen?  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo in westerlo tegen vergoeding. Ik kan me ook verplaatsen bij je thuis of hotel mag overal zijn ! Alleen serieuze reacties van respectfulle mannen geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
Pieter 38 jaar Vlaams-Brabant - Keerbergen
Vriendschap met dat extraatje
Hoi, ik ben een gehuwde man van 38 jaar uit de regio Keerbergen. Na al vele jaren samen te zijn met mijn partner zijn wij zo wat verzeild geraakt in een open relatie. Via deze weg ben ik op zoek naar een alleenstaande vrouw uit mijn buurt die open staat om een leuke vriendschap op te bouwen waar af en toe eens iets extra kan of mag gebeuren. Ik sta open om daar financieel iets tegenover te stellen indien er daar iets extra gebeurd zodanig beide partijen er beter van worden. Het vertrouwen opbouwen en er zijn voor elkaar is van groot belang. Mss is de manier waarop ik dit zoek niet de ideale maar mss is er wel een leuke vrouw die ook nood heeft aan een hechte band zonder verplichtingen maar die daar financieel net dat extraatje kan van maken. Samen ook iets leuks doen zonder seks moet zeker ook tot de mogelijkheden behoren. Ikzelf ben normaal gebouwd met de rondingen des levens. Dames die zich aangesproken voelen mogen zichzelf voorstellen. Dikke kus en tot snel x  
gisteren
Hot 27 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Wie heeft zin?
Hallo, ik ben relatief nieuw in dit gebeuren. Maar ik zoek een leuke/geile (niet pro) vrouw voor een fijn moment, wegens al een tijdje 'droog'. Ik hou van zoenen, voorspel (evt met gebruik van speeltjes bij jou maar is zeker geen must), jou lichaam verkennen, enz.. Graag ook iemand die het niet erg vind om te pijpen, en zelf ook graag verwend wordt. Leeftijd graag tot 50 jaar, je moet je ook kunnen verplaatsen. Ik kan je eerst iets aanbieden om te drinken en wat in de stemming te komen en dan kunnen we zo rustig opbouwen. Vergoeding kunnen we afspreken. Ik zelf ben 27 en mager gebouwd (dus geen gespierde kerel ;)). Hygiëne en respect gevraagd en geboden. Stuur gerust een berichtje als het jou aanspreekt!  
gisteren
Verwennerke 40 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Een centje bijverdienen zonder zelf veel te moeten doen behalve genieten?
Dag meisjes, studentes, jongedames,... Er is toch niets leuker dan een centje bij te verdienen en eigenlijk zelf niets te moeten doen... Ik ben daarom op zoek naar een meisje, studente, jonge dame, die het leuk zou vinden en wanneer ze zin heeft mij kan contacteren voor een lekkere bef en vingerbeurt en er dan nog een centje aan over te houden?  Waarom deze advertentie? Ik ben dol op beffen, likken en het volle genot te schenken aan de vrouw.  Wat zoek ik niet? Iemand die met meerdere mannen stoeit...  Heb jij zin om ietsje extra te hebben door zelf verwend te worden, laat een berichtje en misschien wel tot heel binnenkort.  Ikzelf ben slanke, sportieve en verzorgde ondernemer.  Liefst iemand uit west-vlaanderen of op kot in west-vlaanderen. Kus  
gisteren
Koppel50 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke man komt donderdag mijn vrouwtje volspuiten zonder condoom voor mijn ogen?
Koppel 50jaar, zoekt een man die de vrouw condoomloos wil komen neuken en volspuiten in haar kaal kutje terwijl de man toekijkt. Enkel voor nu donderdag voor 13h éénmalig te beleven wegens fantasie. Graag een soavrije man van zijn woord. Voor niks gaat de zon op. Mail voor verdere info.  
gisteren
J.P. 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Genieten in respect zonder risico en zonder zaad
Jullie zijn een stel waarvan de man zoals ikzelf gesteriliseerd is en jullie wensen paydate in trio of man leent de vrouw uit.zoek een langdurige vriendschap. Of jij bent de vrouw met een onvruchtbare partner en kijkt uit naar wat spanning, aandacht en een leuk centje voor jezelf aldan niet met medeweten partner. Ik slanke hetero man biedt hygiene, discretie, vraag geen extremen, wel fantasie en fun en uiteraard fijne vergoeding. Regelmatige korte dates Puur genot voor dame die van meer weet te genieten dan alleen maar diepe stootkracht,maar ook de tederheid van orale verwennerij hoog op haar verlanglijstje heeft. Flexibel vrij zijn en of mobiel zijn pluspunt. Wil jij ook heerlijk genieten met deze fijne speelmaat, overtuig mij dan met meer dan paar woorden. Grts J.P.  
gisteren
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo in westerlo! Ik kan ook naar jouw komen bij je thuis of hotel. Alleen concrete voorstellen van respectfulle mannen geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
gisteren
Saunaboy 41 jaar Antwerpen - Grobbendonk
knappe slanke vrouw voor geile date gezocht
Welke knappe slanke vrouw heeft zin in een spannend afspraakje op hotel met deze man 1m87 78kg bruin haar en ogen en goed geschapen ? Reageren met foto aub  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10