Zoeken naar koppel van bree

Uw zoekactie voor koppel van bree leverde 56 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Frank 50 jaar Limburg - HASSELT
Trio/cucold
Ik een 50 jarige man, 1.84m, 86kg, hygiënisch, geschoren, normaal gebouwd van regio midden Limburg. Ik zoek een leuk, verzorgd en respectvol koppel om op regelmatige basis mee af te spreken. Ik verplaats enkel .. Discretie , hygiëne en respect is alles. Alhoewel dit een nieuwe ervaring is voor mij ben op erotisch vlak zeker een avontuurlijk type, daarom deze advertentie. Verwennen doe ik dan ook enorm graag! Ik heb respect voor iedereens afspraken, do's en dont's en mening. Elke vraag / verzoek kan besproken worden. Trio, cucold … Meerdere scenario's zijn mogelijk. Ik heb ook een bi-schierige kant , maar nog geen ervaring, en zou deze graag ontdekken. Maar a.u.b. geen fake. Heb ik je interesse kunnen wekken? Stuur me snel een mailtje met wat info over jezelf, waarom je reageert, hoe je het zelf ziet, en misschien een foto. Dit is een eerlijke advertentie, en zal je steeds respectvol antwoorden.  
Koppel50 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Morgen Donderdag 10h te Gent centrum/condoomloos volspuiten in kutje.
Koppel 50jaar, zoekt mannen die de vrouw condoomloos wilen komen neuken en volspuiten de ene na de andere (totaal 5 mannen), in haar kaal kutje terwijl de man toekijkt. Enkel voor nu donderdag om 10h éénmalig te beleven wegens fantasie. Graag soavrije mannen van hun woord. Voor niks gaat de zon op. Mail voor verdere info. (PS: vrouwtje is extra geil voor morgen en wil veel zaad in haar kutje!) Waar zijn die lekkere geile mannen?  
billitis 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig koppel
Mooi slank,volledig glad geschoren van nature onderdanig koppeltje,zij ranke slanke ebony,zoeken een welstellende,oudere plus 50 daddy,dominant, meester,voyeur die kan ontvangen om te genieten van onderdanig naakt met oa keuren,betasten ,bepotellen,straffen....Zijn ook beschikbaar om te komen naakt poetsen,huishouden,bediening, poseren voor groep of alleenstaande kunstenaar. Geen fakers of fotojagers aub.Tags;naakt,zweep,spanking,kijken,bdsm,dokter  
Msr 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek student of jong koppel
Dag mooie dame ik zoek student of koppel genieten van seks max 25 jaar 400€ elke keer foto er bij aub  
gisteren
Koppel50 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke man komt donderdag mijn vrouwtje volspuiten zonder condoom voor mijn ogen?
Koppel 50jaar, zoekt een man die de vrouw condoomloos wil komen neuken en volspuiten in haar kaal kutje terwijl de man toekijkt. Enkel voor nu donderdag voor 13h éénmalig te beleven wegens fantasie. Graag een soavrije man van zijn woord. Voor niks gaat de zon op. Mail voor verdere info.  
gisteren
Luc 46 jaar Antwerpen - Berchem
Feeling hot!
Ik zoek via deze voor mij onbekende weg een ongedwongen date met een discrete dame of een koppel. Ik zoek specifiek voor woensdagavond 26 juni. Discretie gevraagd en geboden. Kan ontvangen en verplaatsen. Meer informatie na mailcontact.  
gisteren
Voetslaafje 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Mooie man zoekt dame of koppel. Ik betaal voor onderdanig voetjes te masseren.
Mooie man zoekt dame of koppel. Ik betaal voor onderdanig voetjes te masseren.  
gisteren
Men 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek student of jong koppel
Ik zoek student of koppel genieten van seks max 25 jaar enkel morgen dinsdag avond krijg jij 500€ fotoner bij aub  
labialover 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lange lippen
Ik zoek een dame , single of van koppel, met héél grote schaamlippen. Om te bewonderen of eventueel (onherkenbaar) te fotograferen of als het mag te verwennen al dan niet in trio verband . Ik kan verplaatsen of ontvangen (in Gent) , kan me vrij maken overdag of av ook in WE. Ik voorzie een vergoeding. Profiel: 1,75m ; 64kg; middelbare leeftijd, goed voorkomen. Enkel reageren als je bezit wat ik zoek en voeg liefst een foto erbij. Weg met de schaamte! Grtn Pieter  
Deugeniet 51 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Teder puur genieten voor jonge vrouw of koppel
Slanke hetero man die van aanpakken weet zoekt koppel of vrouw van koppel waarvan de man net als ik onvruchtbaar is en weet te genieten van tedere bare fun zonder de gekende extremen, wel met fantasie. Hygiene, discretie,respect, centjes. Ben je van oost of west vlaanderen of wil jij je verplaatsen voor een regelmatige korte date met vergoeding. Ben je singel dertiger en ben jij ook van mening dat de man voor de preventie zorgt of wil je dit overwegen. Ben een lieve verzorgde man met niveau. Zal ik jou mijn fantasie vertellen? Overtuig mij met meer dan 1 zin dat ik voor jou kies. Fijne vergoeding voor de juiste meid.  
  1   2   3   4   5   6