Zoeken naar humor

Uw zoekactie voor humor leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Hans 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky speelkameraadje gezocht
Toegegeven, ik heb een kinky kantje. Wie niet, natuurlijk. Maar ik zou graag de fantasie omzetten naar de praktijk. En zoek daarom een maatje om samen op ontdekkingstocht te gaan. Openheid over wat we willen (en zeker niet willen), waarover we fantaseren, wat ons leuk lijkt. Alles kan, binnen elkaars grenzen. Met plaats voor de nodige humor. Met enig niveau. Met plaats voor vriendschap en leuke babbels. En vooral veel plaats voor vrijheid. En voor zo iemand heb ik een serieuze cent over. Zelf ben ik vrij knap, heb ik enig niveau en ben ik zeer zachtaardig. Deze eigenschappen zie ik graag terug bij jou. Getriggerd? Laat vrijblijvend iets horen. Zoals gezegd, alles kan, niets moet.  
17 dagen
Patrick 48 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Teddybeer zoekt vrouwelijk gezelschap
Hallo dames, ik ben een lieve mid-veertiger met een zacht karakter, gevoel voor humor, niet-roker, hygiënisch verzorgd en geen tattoos of piercings. Ik ben op zoek naar een leuke dame van max. 60 jaar, die op een aangename manier wat wil bijverdienen. Ik zoek een dame die een man weet te behagen en die zelf ook lekker verwend wil worden. Leeftijd is van ondergeschikt belang, zolang je er maar "goed" uitziet, niet-roker bent en je er met volle teugen kan van genieten. Vergoeding is bespreekbaar. Heb ik je warm kunnen maken en heb je realistische verwachtingen? Stuur dan jouw reactie (meer dan 1 zin) met een eerlijke (!!) beschrijving van jezelf. Discretie wordt gevraagd en geboden, om die reden geen WhatsApp! xxx  
22 dagen
Tedere man 47 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Gesteriliseerde man zoekt vaste vruchtbare seksvriendin
Hallo, dank om de tijd te nemen om mijn aanbod te lezen. Ik zoek een vrouw max 45 voor paar dates per maand in discrete omgeving. Ik ben in relatie maar mijn libido vereist meer. Ben jij een dame in saaie relatie of ben je singel op zoek naar genot en avontuur en gezonde spanning. Is je partner net als ik onvruchtbaar dan ben jij mijn match. Ik ben een serieuze betrouwbare man met gevoel voor humor, maar ook realistisch. Ma met niveau die een vrouw laat genieten en zelf ook graag geniet. Tedere momenten zonder gekende extremen. Afspraakjes overdag op hotel. Ik ben slanke man. Geniet jij van orale verwennerij in voorspel? Ga je graag puur natuur? Mis deze unieke kans dan niet. Uiteraard lever ik financiele steun. Profs gelieve zich te onthouden. Vertel mij wie jij bent in meer dan 5 woorden en overtuig mij voor jou te opteren.  
26 dagen
Tony 44 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Welk single meisje - milfje wil vanavond - nacht - morgen 250 euro cash ?
Geld nodig ? Geil en snel geld verdienen op een leuke eerlijke manier met een heer hoog libido en verzorgd niet onknap en bij klik regelmatige dates mogelijk. Kan je hele avond - nacht of morgen avond ontvangen kan ook overdag. Wil je seksueel helemaal los gaan vanavond of ..... met genothapjes en drankjes leuke babbel, humor, roken mag dus wat houd je tegen om met foto te reageren en dan ook nog 250 euro te verdienen ? Lees je graag in mijn mailbox.  
30 dagen
Henry 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar lief Afrikaans black single meisje jonge dame voor betaalde intieme dates.
Waar je woont is niet relevant, maar lieve good looking guy hoog libido, wil vast contact intiem met een lief en leuk Afrikaans black meisje om ook leuke gesprekken, humor, etentje en heerlijke intieme seks met elkaar te hebben en elkaar zeer regelmatig te ontmoeten ook overnachten en elke maand een mooi geldbedrag te ontvangen van 2.000 - 2.500. Ben jij dat meisje of jonge dame geen kinderen die eens vrijblijvend wil kennismaken? Mail me met leuke foto en we kunnen zeer snel met elkaar afspreken, zelfs vandaan nog .....