Zoeken naar enkele afspraken

Uw zoekactie voor enkele afspraken leverde 27 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

SenSuBo 66 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Object van Lust (vr)
Je bent een heel sensuele meid die het fijn vindt bewonderd te worden; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent best knap en slank, tss zowat 17 en 30 met A/B/(C)-cup en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een heel wat oudere man. Een bdsm die beroep doet op jouw sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige omgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken met respect voor gestelde grenzen; goede ervaring met bdsm, discretie geboden.  
gisteren
johny 59 jaar Limburg - Beringen
Dames (en koppels) voor medisch onderzoek of keuring.
Voor vrouwen (of koppels) die het wel leuk vinden om op onderzoek te gaan bij de dokter. Er staat u een volledig en doorgedreven onderzoek te wachten waarbij opwinding en multi-orgasmes zeker niet vergeten worden. De dokter blijft steeds gekleed, maakt op voorhand de nodige afspraken en komt deze dan ook minutieus na. U wordt ontvangen door een dokter met veel ervaring in een goed ingericht kabinet met de nodige medische en erotische instrumenten, dus niet twijfelen maar reageren. Geen solo mannen a.u.b. . Hopelijk tot ziens.  
sub 53 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
af te richten slaafje
onderdanige man zoekt Meester, Meesteres of dominant koppel om te dienen als echte slaaf. Ben slank, sportief, m67, 64k, geschoren hoofd, gbbs. Vooraf goede afspraken, nadien enkel nog te schikken naar onderwerping, africhting en overgave. Ben voor veel in, bondage, vernedering, opdrachten, lustgebruik, lichte pijn, opsluiting en meer.. Ben singel en verplaats enkel. Wie wil dit slaafje naar hand zetten en bezitten ?  
SenSuBo 66 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Object van Lust (vr)
Je bent een heel sensuele meid die het fijn vindt bewonderd te worden; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent best knap en slank, tss zowat 17 en 30 met A/B/(C)-cup en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een heel wat oudere man. Een bdsm die beroep doet op jouw sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige ozmgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken met respect voor gestelde grenzen; goede ervaring met bdsm, discretie geboden.  
No limits 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile slavin/slet gezocht voor nu of morgenvroeg of later deze week
Ben jij een onderdanige taboeloze geile sub/slavin/slet? Hou je van taboeloos geil en all the way te genieten zonder taboes en no limits? Extreem en hardcore? Uit Aalst of hele korte regio én kunnen we afspreken bij jou thuis? Of kan je heel eenvoudig verplaatsen naar Aalst? Bij klik kan dit op vaste en regelmatige basis. Vaginaal, anaal, fisten, rimmen, fetishen, keuring, slaan, deeptroath, plas, schaamlippen rekken, pijn, keelneuken, pervers en veel veel meer mogelijk.. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio, foto. Alsook extra info over jou kicks en fantasieën en eventuele no go's. Alles steeds met goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord. Koppels mogen ook reageren maar man blijft passief toekijken hoe zijn vrouw all the way gaat. 200% no fake en real en discreet hier, idem ook gevraagd !  
onderdaan 53 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zoek Meester
onderdanige man zoekt Meester die mij opleidt als lust en bondageslaaf. Ben slank, sportief, m68, 64kg, kortgeschoren hoofd, gbbs. Veel kan mits goede afspraken vooraf. Geen harde pijntoestanden, wel lustgericht. Verplaats enkel. Wie wil vast slaafje bezitten ?  
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dominant, openminded, kinky,..
Dit zijn de trefwoorden die me omschrijven. Ik heb reeds verschillende ervaringen opgedaan en vooral goede uithouding opgebouwd om er samen een leuke tijd van te maken.. :) Ik heb brede interesses, gaande van stressloze date met hapje, drankje, leuke babbel, massage,.. tot het beleven van een lekkere kinky date als dominant ingestelde bull, blinddoekje, boeien, hardcore penetratie,... Ik ben sportief ingesteld, groot en stevig geschapen. Ik kan me ook makkelijk vrijmaken, ruim in Vlaanderen verplaatsen & ontvangen, maar alles uiteraard mits goede afspraken. Mijn interesse gaat uit naar een leuke dame of koppel die mee kan gaan in fantasie en extase.. ;)  

Dominant, openminded, kinky,..
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Discretie verzekerd.  
SenSuBo 66 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Object van Lust (vr)
Je bent een heel sensuele vrouw die graag bewonderd wordt; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent een best knappe, slanke meid tss zowat 17 en 30 met A/B/(C)-cup en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een veel oudere man. Een bdsm die beroep doet op jouw hele sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige omgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken met respect voor gestelde grenzen; goede ervaring met bdsm, discretie geboden.  
10 dagen
Leidende hand 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Virtueel vrouwelijk sletje gezocht
Je hebt nood aan een luisterend oor en zoekt sturing in het leven? Je zoekt een virtuele begeleider? Iemand die er graag virtueel voor je is? In ruil voer je allerlei opdrachten uit. Veel kan, niets moet zolang er geen vaste afspraken zijn gemaakt. Jouw grenzen zijn heilig al zou het kunnen dat je wordt gepushed om je grenzen te durven verleggen. Interesse? Stuur een leesbare CV waarin je jouw verlangens noden en grenzen beschrijft.  
  1   2   3