Zoeken naar bijna alles mogelijk

Uw zoekactie voor bijna alles mogelijk leverde 57 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rolplay 56 jaar Antwerpen - Vosselaar
Rollenspel en meer in vertrouwen
Ik zoek iemand (Mr, Meesteres, Trav of CD) die mij kan ontvangen op regelmatige basis om zo een steeds verder gaand rollenspel te kunnen opbouwen. Ik fantaseer er al langer van om rechtstaand vastgebonden te worden, armen omhoog, benen gespreid en dan gerukt te worden, misschien meerdere keren. Dit terwijl ik vernederend toegesproken word. Later kan ik dan gebruikt worden als pijpslet en neukslet, nadat u mij anaal ontmaagd hebt, want dat ben ik nog. Ik zoek dus iemand die ik kan vertrouwen en die dit met mij wil opbouwen. Veel is mogelijk mits duidelijke afspreken. Ben zelf weinig behaard en intiem geschoren. Zoek dus ook iemand die weinig behaard is en intiem geschoren. Discretie en hygiëne worden gevraagd en geboden. Enkel reageren als je echt interesse hebt en kan ontvangen. Ben 56, 175,78, 16x4.  
gisteren
Patient 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
(kinky)dokter gezocht
Vrijdagvoormiddag 28/06 rij ik van aalst richting spa. Ik zou het leuk vinden om onderweg ergens een tussenstop te maken voor een dokter bezoek. Mogelijk scenario zou kunnen zijn: ik kom binnen jij vraagt om mij uit te kleden tot op ondergoed en laat me plaats nemen op onderzoek tafel. Jij begint me te onderzoeken. Je laat me rechtstaan voor verder onderzoek en ondertussen kijk je al eens in mijn ondergoed uit nieuwsgierigheid. Dan laat je mij volledig uitkleden en begin je aan het onderzoek van mijn intieme zone. Ik begin opgewonden te geraken en vraagt naar mijn bi ervaring. Jij vraagt om op mijn knieën te gaan en jouw broek open te doen en jouw te verwennen ... Heb je nog andere scenario's mag zeker ook. Graag ook wat informatie over jouwzelf en een foto. Ik hoor het graag. En hopelijk tot vrijdag.  
gisteren
Sletgebruiker 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extreme lustslavin gezocht
Ervaren lustmeester is op zoek naar een nieuwe lustslavin om op te leiden tot lustslavin die compleet wil gebruikt worden en als seksobject beschouwd wordt. Die wil behandeld worden een seksvoorwerp/neukvlees. Complete overgave is dat ik verwacht. Voorafgaand leggen we de grenzen vast, maar eens dat is geregeld doe ik met je wat ik wens en is je eigen wil niet meer van belang en gebruik ik je naar eigen goedkeuren. Deepthroat, anaal, vastbinden, blinddoek, rapedate, gangbang, rapebang, vernedering, ... 24/24-dominantie mogelijk. wees mijn seksobject en mail me (Geen mannen of koppels)  
gisteren
Meeste met slaaf 63 jaar West-Vlaanderen - Zedelgem
Meester met slaaf zoekt slavin
Ik zoek een slavin om samen met slaaf Mij te dienen - zeer regelmatige sessies - meerdere dagen mogelijk - leeftijd tussen 35 en 55 jaar - volledige opleiding word voorzien in volledige bdsm ruimte - vereiste is tijd hebben en single zijn. KIJK OOK IN SPAM ALS U REACTIE VERWACHT  
Mario 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vanaf 10.00 Hulpje in huis met/voor dienstensex
Bij wie mag ik dinsdag en/of donderdag voormiddag langskomen. Je man of vrouw is het huis uit en de kinderen de laatste dagen op school. Kan ik je helpen met huishoudelijke taakjes? Afwassen, afstoffen, stofzuigen, bedden opmaken, ......... Of je verwennen met een kopje koffie en wat lekkers..... Ik doe dit in mij shortje of pikante slip, of ..... Jij beslist. Tijdens de werkjes mag je mij schaamteloos bekijken, bepotelen, opdrachtjes geven, verder uitkleden,....... Alles is bespreekbaar en héél véél mogelijk. Senioren en mindervaliden ook welkom Stuur een mailtje met je wensen en (graag) foto.  

Vanaf 10.00 Hulpje in huis met/voor dienstensex
No limits 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile slavin/slet gezocht voor nu of morgenvroeg of later deze week
Ben jij een onderdanige taboeloze geile sub/slavin/slet? Hou je van taboeloos geil en all the way te genieten zonder taboes en no limits? Extreem en hardcore? Uit Aalst of hele korte regio én kunnen we afspreken bij jou thuis? Of kan je heel eenvoudig verplaatsen naar Aalst? Bij klik kan dit op vaste en regelmatige basis. Vaginaal, anaal, fisten, rimmen, fetishen, keuring, slaan, deeptroath, plas, schaamlippen rekken, pijn, keelneuken, pervers en veel veel meer mogelijk.. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio, foto. Alsook extra info over jou kicks en fantasieën en eventuele no go's. Alles steeds met goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord. Koppels mogen ook reageren maar man blijft passief toekijken hoe zijn vrouw all the way gaat. 200% no fake en real en discreet hier, idem ook gevraagd !  
Timmie 24 jaar Limburg - HASSELT
Totale overgave
Hoi daar, ik ben een jongeman van 24 met een specifieke fantasie. Namelijk lekker de volledige controle krijgen om te doen en te laten wat ik wil met jou lichaam. Jij die je lichaam aan mij geeft voor mijn genot en daar zelf ontzettend van zal genieten. Dat is wat ik zoek! Wie zoek ik, een leuke vrouw of koppel die binnen een veilig scenario wilt voelen hoe het is om totaal overgeleverd te zijn aan een man zonder dat je hem kan tegenhouden. Stopwoordje mogelijk als je wilt maar die gebruiken we liever niet ;). Leeftijd eerder onbelangrijk, hygiëne en discretie gevraagd en geboden! Heb jij interesse of wil je meer weten stuur me dan zeker een antwoordje met wat meer over jezelf en wat jou aantrekt in dit scenario  
Meester K. 52 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Meester K. Zoekt sexslavin .
Meester K. 50+ zoekt sexslavin , voor geile sessies . Kut ,kont , borsten , mond . Voor een onderdanige vrouw die gewillig haar Meester wil gehoorzamen stuur je mij alle details van je lichaam, kledij . Welke vrouw heeft zin in een lekkere harde pik voor haar nat kutje . Afspreken discreet op discrete lokatie mogelijk . Meester kan ook bij je thuis Uw wensen komen inwilligen. XXX Meester K.  

Meester K. Zoekt sexslavin .
chubby bdsmslaaf 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
zoekt Meester
Deze, niet zo ervaren slaaf, zoekt een Meester om opgeleid te worden tot een geil gewillig object. Zowel pijn als lust. Veel is mogelijk, dit in onderling overleg en met respect voor elkaars grenzen. Verplaatst zich enkel. 51 176 95  

zoekt Meester
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW, BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw, Blank,Aziatisch of Zwart 20j-65j voor alles en relatie! Samen wandelen, iets gaan drinken, eten, over alles praten zonder taboes en erotiek! Maar ...die ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Dan is samenwonen zeker mogelijk! Dit is een serieuze advertentie! Zodus...ik wil GEEN FAKERS!  
  1   2   3   4   5   6