Zoeken naar koppel ook welkom

Uw zoekactie voor koppel ook welkom leverde 32 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gussi 60 jaar Limburg - Tongeren
koppel zoek man
hey zijn koppel vrouwtje 42j 50kg geil man 59j hebben soms leuke verzorgde man erbij voor fijne momenten; intresse  
Koppel 49 jaar Limburg - HASSELT
Koppel zoekt grootgeschapen man
Wie kan sportief koppel eind 40j. Ontvangen in mooi kader. We zoeken grootgeschapen man die wil kijken en als de klik er is respectvol mee het vrouwtje zal verwennen. De vrouw beslist wat kan. Wie kan woensdag tussen 13u-15u ontvangen. Graag reactie met regio, leeftijd en foto. En hoe je kan ontvangen. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden.  
Wendy en Johan 61 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Bi Scat & Piss koppel m/v
Geil pervers taboeloos scat/piss koppel (beiden 60+) zoekt voor vrijdag 28 juni een gay/bi man of koppel die kan ontvangen en een privé opnamen wil maken van ons ons ongeremd sex spel. Wil je meespelen, dan is het vooral m/m sex en zal je dan man als een slet moeten nemen. Alle voorstellen passend bij onze fantasie welkom. Je moet kunnen ontvangen, potent en 50+ zijn.  
Massageboot 34 jaar Limburg - Echt-Susteren
Boot en massage
Hoi Wij zijn een koppel van 49m en 44v Ze houdt er van massages en boten. Wie kan in beide voorzien ? Graag uitgebreide reactie met foto. Xx  
Koppel 50ers 53 jaar Oost-Vlaanderen - Knesselare
Interessante man gezocht voor trio
hallo, wij hopen een man te vinden voor aangename intieme avond, indien goede klik eventueel om regelmatig te herhalen. VEREISTEN! D.w.z. als je niet aan deze beantwoord is reageren nutteloos: Leeftijd vanaf 36, moet kunnen ontvangen, oraal bi = meer plezier met drie, je deftig voorstellen met stats en woonplaats, geklede foto al dan niet herkenbaar, normaal geschapen, gemanierd en deftig. Ben je er nog? Dan hopen we van je te horen.  

Interessante man gezocht voor trio
KoppelKortrijk 27 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
FWB XL
Koppel, M28 normaal gebouwd, V26 Knap , lekkere kont en lichaam, en geil zoeken perfecte match. Voor ons is die 25-30j, knap, zeker atletisch, dominant, liefst single, minstens 20cm, mag black als blank zijn. Voor rol als friend with benefits, in begin wat normaal contact voor band op te bouwen. Belangrijk uit onze regio voor makkelijk en meermaals contact. Indien je helemaal voldoet, graag reactie met foto gezicht. We zijn vanzelfsprekend erg discreet. hopelijk tot snel!!  
Kinky 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Exclusieve plekjes en party
Hoi, Wij koppel, redelijk kinky, zoeken exclusieve plekjes in Mechelen om leuke dates te organiseren. Heb jij een leuke plek (geen huis of app) waar we lekker ons ding kunnen doen (jij mag meedoen), laat me dan snel iets weten. Voorbeeldenn: achterkamer in café, of een café zelf met gesloten gordijnen, loods, .... Groetjes, Jan  
koppel-40 42 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Eerste stapjes
Hoi, We zijn een gehuwd koppel van begin de 40 en we fantaseren al een hele tijd over cuckolding. We zetten voorzichtig onze eerste stapjes van de fantasie in de realiteit en zoeken een toffe man om dat samen mee te beleven. We willen eerst online kennismaken, zien of er een klik is en dan een afspraakje plannen... We zoeken een verzorgde en fitte man (wij zijn dat ook) ergens tussen de 35 en 45 die de dynamiek met 3 goed begrijpt. Misschien nog een leuk weetje: ze was nog nooit met een andere man dus maakt het dat voor ons in elk geval al extra spannend... Vertel je ons waarom onze advertentie jou aanspreekt en hoe jouw ideale eerste? date er zou uit zien?  
Koppel zoekt 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vierhandenmassage gezocht
Wij koppel (41vr en 44m) zoeken vierhandenmassage voor haar. Zij is 41v 180 67kg c-cup en heerlijke kont. Woe 26 juni om 20u (centrum gent) verwachten we 1 man, max 45jr, slank en bi die haar helpt masseren, bepotelen en betasten (zij blijft passief). Geen gevinger, geen gebef en geen geneuk (m van kpl mag dit evt wel bij haar). Toyplay hangt van de klik af. Ze kickt op man/man actie dus als klik er is gaan de mannen ook onderling (met condoom) pijpen (geen must evenwel). Geen andere data of andere voorstellen. Reacties graag met foto en stats.  
Vibe 48 jaar Antwerpen - Balen
Man word graag genomen
Hallo wij zijn een koppel uit balen in de man word heel graag in mijn kont genomen . Dit terwijl mijn Vrouw toekijkt . Ik ben een mietje dat graag vernedert word en graag door zoveel mogelijk mannen word gepakt . Ik sta ook op b4 met mijn vrouw onder de zelfde profiel naam vibe . Ze kennen mij daar ook als de janker das mijn sissy naam  

Man word graag genomen
  1   2   3   4