Zoeken naar voor club

Uw zoekactie voor voor club leverde 9 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mar&Mar 60 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Camperkoppel zoekt
Wij bi camperkoppel rond de 60 geen fotomodellen zijn op zoek naar koppel om samen club te bezoeken .... Trefwoorden wederzijds respect hygiënisch discreet genieten massages Ge woon elkaar verwennen tot in de puntjes interesse? Stuur mailtje dan zien we wel verder ... Met vriendelijke groetjes Mar&Mar  
Beginners 48 jaar Antwerpen - Lier
Bezoek club
Graag willen we eerste keer een club bezoeken en onze keuze zou naar …gaan in Gent. Iemand die ons meer info kan geven hoe het er aan toe gaat … zou op zondag zijn in oktober .. alle tips welkom.  
D/S koppel 58 jaar Limburg - HASSELT
D/S - S/S koppel om samen een club te bezoeken
Vanavond gaan we zeker uit, waar is nog niet bepaald, maar liefst niet alleen. Wie heet er interesse om mee te gaan? Samen kunnen we kijken wat en waar en hoe we het invullen. Tot gauw!  
14 dagen
Two&more 56 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Swingersparty
Binnenkort houden wij een swingersparty in de regio Eindhoven. Inmiddels met 3 koppels.Wij zoeken nog 2 koppels. Het zou prettig zijn, indien de dames wat bi waren, is geen must, maar wel een plus. Hygiëne, respect, discretie, sfeer en passie en mooie lingerie belangrijk. Indien een foto mee gestuurd kan worden, is dat erg fijn, aangezien een eerste uiterlijke klik wel een must is. Is de club compleet dan worden ook aan iedereen foto's van de deelnemers gestuurd.Wel discreet mee omgaan a.u.b ! Indien je een KIK profiel hebt, zet het er dan even bij. Kan eventueel alles via daar verder besproken worden.  
14 dagen
Wij 59j en 54j 54 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wij zijn nog eens vrij 14/09
We hebben tijd 14/09 in de avond. Hebben er heel veel zin in. Waar zijn we welkom? feest party club this allemaal mogelijk. Wie zijn wij. V60j m70 73kg M56j m80 92kg reactie met foto altijd antwoord  
16 dagen
Wij 54 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wij zijn nog eens vrij 13 en 14/09
We hebben tijd 13 en 14/09 in de avond. Hebben er heel veel zin in. Waar zijn we welkom? feest party club this allemaal mogelijk. Wie zijn wij. V60j m70 73kg M56j m80 92kg reactie met foto altijd antwoord  
19 dagen
ervaren stel 58 jaar Limburg - Beringen
zoeken geile ruimdenkende mensen
Wij iets ouder stel zoeken eerlijke geile mensen om af te spreken , kan prive ook in club . Zijn ruimdenkend en voor veel in , man slenk vrouw volslank groetjes xx.  
26 dagen
Jonge vijftigers 53 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Jonge vijftigers zoeken leuk koppel en/of bezoek aan Euphoria.
Wij zijn een gehuwd koppel jonge vijftigers: zij slank, hij volslank. Wij zoeken een leuk koppel waarvan de leeftijd er minder toe doet om gewoon leuke seks met elkaar te hebben - liefst PR in aparte kamers. Zij houdt wel van een man die haar langdurig aankan. Liefst een koppel voor de langere termijn aangezien seks alleen maar beter wordt. Een club is niet zo ons ding, maar we zouden wel graag eens naar Euphoria in Dendermonde willen gaan. Zijn er koppels die ons willen vergezellen om kennis te maken op de parking en samen binnen te gaan ? In beide gevallen als de klik er is: een half uurtje later gegarandeerd seks !  
30 dagen
Vlammetjes 61 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Koppel zoekt koppel voor fun en intimiteit
Koppel zestigers zonder opa-en omagevoel. Verzorgd, gezond en goed voorkomend. Waarbij nog regelmatig de vlammetjes aangewakkerd worden door een mengeling van omstandigheden. Misschien kunnen jullie daar een part van vormen ? Flesje bubbels als basis in een relaxe zwoelere huiselijke omgeving waarbij veel kan en niks moet. Spel zonder grenzen. We hebben eerst cinema, club, party,…….visueel tevergeefs verkend maar trachten nu op deze wijze de klik te ontmoeten. Geen gelegenheidskoppels, roken stoort ons, liefst + 55 jaar, normale mature lichaamsbouw. Afstand ondergeschikt tov ingesteldheid. Kunnen ontvangen en verplaatsen. Omschrijving en voorstel met foto hebben uiteraard voorrang. Geen fake maar serieus koppel.