Zoeken naar ontdek*

Uw zoekactie voor ontdek* leverde 53 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Frank 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Trio? Cuckold? Sauna/massage, Ik kan ontvangen , ook overdag.
Hallo, ik ben verzorgde, potente en intiem kaal geschoren man, sta voor veel open. Man (57, 1,74 m,89 kg) die ervan geniet een vrouw te verwennen wanneer de man toekijkt. Of omgekeerd wanneer de vrouw toekijkt! De manier waarop kunnen we samen bepalen. OOK samen elkaar ontdekken zou fijn zijn. Ben een gezonde levensgenieter met ruime interesses. Trio, kinky en cuckold, bi mag ook. Massage geven behoort tot de mogelijkheid, zolang alles discreet en eerlijk verloopt is veel bespreekbaar! Zoek mensen die beiden voor een (nieuw) avontuur te vinden zijn. Ontvang en verplaats na duidelijke afspraak, kan ook overdag indien gewenst. GEEN fin. bedoelingen aub. Mijn tel.nr krijgt u na reactie uw (nietherkenbare) foto geeft mij een al een idee... Graag een reactie met leeftijd , wensen en /of fantasie. NIET enkel reageren met telefoon nr.  
thomas 31 jaar Limburg - Bocholt
Leuke tijd...
Hoihoi, Spontane man zoekt leuke tijd. kan vanalles zijn en sta voor veel open. Vandaag veel tijd en mogelijkheden om af te spreken, maar stuur ook als je een ander moment beter ziet uitkomen. Ben lekker op ontdekkingstocht dus sta voor veel open, maar natuurlijk alles proper en met respect. Stuur me een berichtje met foto en een deftige uitleg en je krijgt zeker eentje terug. Het zou fijn zijn als het een beetje in de regio is. :) Op liefde/plezier staat geen leeftijd, huidsleur of gewicht xx hopelijk tot snel  

Leuke tijd...
Verwennerke 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Elkaar in de watten leggen
Ben je ook op zoek naar die afleiding, passie, even ontsnappen van alles? Hou je ervan om tot in de puntjes verwend te worden, uitgebreid, opbouwend, teasend, maar vooral intens,..? Ikzelf ben sportief passioneel ingesteld, heel openminded, plaats een dame enorm graag centraal, maar neem uiteraard ook met veel plezier initiatief.. kortom, samen puur kunnen genieten van elkaar, de tijd nemen om de juiste plekjes te ontdekken, elkaar iets te vertellen hebben en de zoektocht naar de juiste fwb gevonden te hebben.. ik kan me makkelijk vrijmaken of locaties voorzien, alles met wederzijds respect en discretie voor elkaar...  

Elkaar in de watten leggen
Thx 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
De teugels even loslaten...
Ben je ook op zoek naar die pure intense lust en passie? De teasing enorm intens samen te beleven, waarbij je de teugels even kan loslaten en u volledig laat verwennen tot in de puntjes door deze sportieve en goedlachse man? Samen elk stukje van uw lichaam al strelend en rustig ontdekken.. zo wil ik u even van de wereld krijgen, puur verlangend naar meer.. om uzelf vervolgens volledig over te geven aan mijn opbouwend kantje die graag zacht en stevig afwisselt.. maar evengoed houdt van een intense kus.. respect en discretie is geboden uiteraard.  

De teugels even loslaten...
Frank 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Trio? Cuckold? Sauna/massage, Ik kan ontvangen , ook overdag.
Hallo, ik ben verzorgde, potente en intiem kaal geschoren man, sta voor veel open. Gehuwde man (57, 1,74 m,89 kg) die ervan geniet een vrouw te verwennen wanneer de man toekijkt. Of omgekeerd wanneer de vrouw toekijkt! De manier waarop kunnen we samen bepalen. OOK samen elkaar ontdekken zou fijn zijn. Ben een gezonde levensgenieter met ruime interesses. Trio, kinky en cuckold, bi mag ook. Massage geven behoort tot de mogelijkheid, zolang alles discreet en eerlijk verloopt is veel bespreekbaar! Zoek mensen die beiden voor een (nieuw) avontuur te vinden zijn. Ontvang en verplaats na duidelijke afspraak, kan ook overdag indien gewenst. GEEN fin. bedoelingen aub. Mijn tel.nr krijgt u na reactie (uw foto geeft mij een al een idee...) Graag een reactie met leeftijd , wensen en /of fantasie. NIET enkel reageren met telefoon nr.  
Enjoy Life 46 jaar Antwerpen - Brasschaat
Vrouwgericht trio
Hoi, ik ben op zoek naar een koppel voor iets waar ik zelf nog geen ervaring in heb. Ik ben zelf totnogtoe heel braaf geweest op relationeel en seksueel vlak. Maar enkele maanden geleden ben ik single geworden en heb ik een knop omgedraaid en wil ik ook nieuwe dingen gaan ontdekken. Het is al langer een fantasie van me om een trio te hebben met een koppel (vrouwgericht want ik ben hetero - een verloren hand kan nog net maar daar ligt echt de grens). Ik ben normaal geschapen (denk ik toch ;-) 17cm), normaal gebouwd (zeker niet volslank of dik, maar ook geen sixpack / eerder een bourgondisch buikje wat ik momenteel zelfs probeer weg te werken met af en toe te gaan lopen). Ik hou van alle normale dingen: tongzoenen, vingeren, beffen, gepijpt worden, lekker neuken, masseren, ... Bij interesse hoor ik graag wat terug van jullie en mag je uiteraard ook altijd een foto meesturen  
First_timer 40 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Samen op ontdekking?!?
Deze 40 jarige sportieve, verzorgde man (1m70, 65kg) heeft een sexueel verlangen / drang om een mv koppel te behagen en hierbij ook mijn bi-gevoelens te ontdekken. Dit koppel mag dus best wel wat leidend zijn. Ook wat jaartjes ouder of een kilo’tje extra deren me niet. Hygiëne, discretie en wederzijds respect zijn dan uiteraard wel weer belangrijk. Geil met stijl, kortom: Samen iedereen van kop tot teen verwennen en laten sidderen van genot… en hunkeren naar meer. Wie heeft er zin op samen op ontdekking te gaan? Ik kan niet ontvangen.  

Samen op ontdekking?!?
Frank 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Trio? Cuckold? Sauna/massage kan, ik ontvang ook overdag.
Hallo, ik ben verzorgde, potente en intiem kaal geschoren man, sta voor veel open. Een man (57, 1,74 m,89 kg) die ervan geniet een vrouw te verwennen wanneer de man toekijkt. Of omgekeerd wanneer de vrouw toekijkt! De manier waarop kunnen we samen bepalen. OOK samen elkaar ontdekken zou fijn zijn. Ben een gezonde levensgenieter met ruime interesses. Trio, kinky en cuckold, bi mag ook. Massage geven behoort tot de mogelijkheid, zolang alles discreet en eerlijk verloopt is veel bespreekbaar! Zoek mensen die beiden voor een (nieuw) avontuur te vinden zijn. Ontvang en verplaats na duidelijke afspraak, kan ook overdag indien gewenst. GEEN fin. bedoelingen aub. Mijn tel.nr krijgt u na reactie (uw foto geeft mij een al een idee...) Graag een reactie met leeftijd , wensen en /of fantasie. NIET enkel reageren met telefoon nr.  
deugniet 54 jaar West-Vlaanderen - Sint-Andries
stijlvolle speelvoogel zoekt frivole dame
stijlvolle en verzorgde hoger opgeleide man zoekt een frivole speelse slanke lady die ook veel tijd vrij heeft overdag. Of je nu single of in één of andere vorm van relatie zit, samen leuke dingen doen met erotische inslag. Geen boemboem maar speels plezier maken waarbij niet echt verwachtingen zijn en ook geen grenzen, we zien wel, uitdagen, teasen, durven en doen... Is er een ondeugende dame (leeftijd niet belangrijk maar 18+) of kinky stel (mv, vv) te vinden in Oost, West of Zeeuws-Vlaanderen die samen met een fijne man die de deugniet in zich koestert op ontdekking wil gaan? Zelf een verzorgde, sportieve, intiem geschoren niet-rokende heer met vele kwaliteiten, op zoek naar mensen op dezelfde golflengte voor af en toe spelen en genieten... Op het strand, restaurant, cinema, terras, private en publieke plaatsen... antwoorden met een woordje uitleg over jij/jullie het zien(en evt foto) krijgt steeds reply  
Philippe 32 jaar Antwerpen - Malle
Iets nieuws
Kort over mij, ben 32, 1m90, knap, sportief, hoger opgeleid en vlotte babbel. Vind het leuk om nieuwe mensen te ontdekken. Op zoek naar een leuke invulling van mijn vrijdagavond, beschikbaar na 22h00. Wie doet een leuk voorstel? Met respect en enig niveau sta ik voor veel open!:) Hygiëne en discretie zijn vanzelfsprekend. Hopelijk tot snel!  
  1   2   3   4   5   6