Zoeken naar gent ge

Uw zoekactie voor gent ge leverde 19 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
tijdverdrijf 62 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
werklunch in Gent
Deze namiddag in Gent voor een werklunch, daarna de ganse namiddag vrij. Welke jongedame of stelletje heeft zin om een glas te drinken met een verzorgde en ervaren heer? Een ondeugende ontmoeting zonder verwachtingen noch verplichtingen maar met opties voor stimulerend genot. Wie weet is deze namiddag het begin van een fijne FWB-relatie waar ondeugd de hoofdrol speelt maar veel meer kan. Stuur je eigen verlangens in een reactie met foto en manier om snel contact te nemen  
TomVD 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
30j genieten met mv koppel
Welk koppel wilt samen genieten? 30 jaar, 1m87, 89, 19x5 Gent. Hygiënisch, respectvol en vooral wederzijds plezier. Ik ben open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk bij de juiste klik. Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie graag doen. Enkel echt.  
Kurt 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
WIE HEEFT NU ZIN
Hey ben jij een verzorgde dame of leuke meid die zin heeft om zich eens geil en stevig als een sletje te laten nemen. Laat snel iets weten. Ik heb reuze veel zin en veel zaad. Weinig taboes. Ik ben een verzorgde man. 1m86 groot. Intiiem geschoren. Groot geschapen. Regio Gent tot Brugge Oostende.  

WIE HEEFT NU ZIN
Geert 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
man hetro wil eens in de avend vrouw en man anaal neuken met condoom
man hetro wil deze avend bij jullie thuis in gent langskomen om zowel de vrouw als de man anaal te neuken Met Condoom leeftijd en origine onbelangrijk wel met foto van jullie beiden met telefoon nummer ik stuur een sms bericht treug naar jullie toe voor fun en plezier regelmatig geert .  
12 dagen
Funny 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welk vrouw of koppel heeft zin
Welk vrouw of koppel heeft er ook zin in deze knap slank zuiders type Geboren en getogen in Gent, verzorgd hygiënisch geschoren en goed geschapen. Alle leeftijden geen fakers of foto jagers Mvg  
13 dagen
Geert 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hetro man zoekt leuk koppel 50tigers uit gent
hetro man zoekt voor eerste ervaring een leuk koppel 50tigers blanke andere orgiene om samen vrouw gericht te verwennen verplaats mij enkel in gent prijzen In natura Intresse stuur foto van jullie beiden mee zonder foto geen enkel antwoord ik stuur foto van mijzelf treug geen fake schammers tot snel geert .  
13 dagen
bmanv 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
koppeltje gezocht
Hallo. Ik ben een normaal gebouwde 1m84, zie er goed uit (zeggen ze), geen baard/snor/bril en rook niet. Verder ben ik netjes verzorgd en super discreet. Wat ik zoek….? Een trio met gelijkgestemden waarbij de man bi mag zijn, geen snelle wip maar elkaar langdurig doen genieten. En als het klikt op regelmatige basis. Veel kan alles veilig gezond zonder soa’s, hygiënisch. Mocht het belangrijk zijn: ik ben goed voorzien en met groot uithoudingsvermogen. Belangrijk is dat jullie een stabiel koppel zijn & discreet. Ik woon in Gent en wil graag afspreken of in een discreet verzorgd proper hotel in de buurt of bij jullie, en als het klikt kan het volgende malen bij mij … Graag vooraf een gesprek via Skype of whatsapp zodat fakers / mannen alleen en foto-verzamelaars geen kans maken (tijdverlies). Laat maar horen, ook jullie (andere) wensen… Samen elkaar doen genieten… Ik ben benieuwd.  
14 dagen
Lucas 22 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Jongeman opzoek naar koppel
Hey, Vanavond rijd ik van Oudenaarde richting Dendermonde via Gent. Zijn er misschien koppels die op zoek zijn naar een sportieve, hoogopgeleide jongeman voor een gezellige en leuke avond? Ik ben flexibel en kan gerust iets van mijn route afwijken. Voor wat achtergrond: ik ben 180 cm lang, weeg 65 kg, heb een slank postuur en een goed uithoudingsvermogen. Mocht je interesse hebben, stuur me dan snel een berichtje, en wie weet tot vanavond!  
15 dagen
Geert 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
1 vrouwen meiden in roelstoel zin in triootje met deze mooie man
2 vrouwen in roelstoel zin in triootje met deze mooie man 2 uren geleden door Geert (42 jaar) Ik Spring even binnen vandaag bij jullie in gent dan kunnen we lekker met elkaar spelen en ook kunnen jullie even mijn broek uitdoen Hihi, 2 vrouwen meiden in een rolstoel blanke andere orgiene klein petie klein lang lange vrouwen tatoo's piercings zonder tatoo's piercings mager molleg jullie zijn totaal verschillend maar ook heel geil ik ben hier om jillie verlangen te blussen... dat doen we in het Vlaams, erotisch, met een massage, ... maar ook vooral met stijl! Ik word word goed gezogen door julliebeiden en ook lekker afgetrokken door jullie beiden Heb nog nooit een trio wil een triootje van mijn leven, ... stuur mij dan zeker even jullie beiden zuigen mij lekker diep jullie beiden rijden om de beurt op mijn harde pik ik ga niet weten wat er gebeurt, genieten zal ik op hete dick, en ook m  
Student 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Student met zaad
Hey, ik ben een student van 23y (186/77/19*6) en op zoek naar een dame of koppel om vannacht of morgenochtend mee af te spreken voor een heerlijk geile sexdate. Ik kan verplaatsen in Gent centrum. Over mij: verzorgd, fit, hygiënisch, onbesneden, intiem glad, grote spuiter en ik bef erg graag. Stuur gerust als je wil neuken en we spreken af, tot snel!  

Student met zaad
  1   2