Zoeken naar veel mogelijkheden

Uw zoekactie voor veel mogelijkheden leverde 10 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Gws 51 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Wie heeft zin in samen genieten
Hallo, ben een verzorgde hetero man met een bischierig kantje. Iemand zin om deze avond rond 21u30 samen te genieten van mekaar. Geen macho gedoe of hardcore, maar eerder softfun, met mekaar wat spelen, hand- en misschien blowjob voor wie dit leuk vind. Ik zoek iemand die ik fysiek aantrekkelijk vind en die gesteld is op discretie en hygiene. Ik kan ontvangen en er zijn douchemogelijkheden. Misschien wel tot vanavond.  
13 dagen
BiFun 37 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Gebonden bi zoekt vaste fuckbuddy
Hallo iedereen, Ik ben een 37 jarige bi man in hetero relatie. Soms mis ik een lul in mijn seksleven voor orale of anale seks. Er is vast wel een lotgenoot hier uit de regio die ook een zeer discreet en vast contact zoekt om elkaars behoeften te bevredigen. Geen allesneukers of eendagvliegen, wel een deftige en respectvolle man van goed niveau waar rubber na verloop van tijd misschien wel vrijblijvend mag zijn ;-) Zelf ben ik 1m85, 80 kg, weinig behaard. Ik ben ruim gemiddeld geschapen en zou het ten zeerste waarderen jij ook. Begin volgende week (voorkeur maandagavond of dinsdagavond) zijn er zeker mogelijkheden te verplaatsen of te ontvangen. Graag jezelf even deftig voorstellen, ik weet dat dat voor velen te moeilijk is, niet teleurgesteld zijn dat je dan ook geen reply krijgt en dan maar graag denkt dat ik een faker ben. Ken je eigen grenzen qua leeftijdsverschil! Simpel, shoot!  
14 dagen
BiFun 37 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Gebonden bi zoekt vaste fuckbuddy
Hallo iedereen, Ik ben een 37 jarige bi man in hetero relatie. Soms mis ik een lul in mijn seksleven voor orale of anale seks. Er is vast wel een lotgenoot hier uit de regio die ook een zeer discreet en vast contact zoekt om elkaars behoeften te bevredigen. Geen allesneukers of eendagvliegen, wel een deftige en respectvolle man vana goed niveau waar rubber na verloop van tijd misschien wel vrijblijvend mag zijn ;-) Zelf ben ik 1m85, 80 kg, weinig behaard. Ik ben ruim gemiddeld geschapen en zou het ten zeerste waarderen jij ook. Begin volgende week zijn er zeker mogelijkheden te verplaatsen of te ontvangen. Graag jezelf even deftig voorstellen, ik weet dat dat voor velen te moeilijk is, niet teleurgesteld zijn dat je dan ook geen reply krijgt en dan maar graag denkt dat ik een faker ben. Simpel, shoot!  
21 dagen
Diep pijpen 58 jaar Antwerpen - Geel
Geel 's avonds
Wie wil graag 's avonds eens outdoor in de wagen gepijpt worden te Geel ? Ik pijp je klaar en slik je sperma heerlijk door. Ik ben geregeld in Geel 's avonds, dus er zijn meerdere mogelijkheden om je te laten leegzuigen. Wie weet een ideale plek om dit te doen ? Alle lullen zijn welkom: jong, oud, kaal, getrimd, behaard,...... Wie spuit mijn mond vol met zijn heerlijk romig sperma ? Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.  
22 dagen
Dante 51 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Melken en slikken
Wie komt me thuis melken, zuigen en slikken. Ik op handen en knieën, jij melken, zuigen en slikken. Enkel deze namiddag. Ik ben 51j, 1.79m, 81kg, intiem geschoren bi-top, 18 cm. Jij komt binnen, ik zit klaar, jij melk, zuigt en slikt. Antwoorden met stats en mogelijkheden. Er zit misschien wel meer in als je versa of bottom bent. Ik kijk geregeld mijn mails na. Geef eventueel je telefoonnummer voor snel contact via whatsapp. Grtz Dante  
23 dagen
Karel 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
verwenner gezocht
Zoek een verwenner voor geile momenten. Mooi zou zijn dat je kan ontvangen en dat je overdag mogelijkheden hebt om af te spreken ! Ben en rustig persoon van 1,94 groot, stevig gebouwd en weinig lichaamsbeharing. Verder geen bbs en niet roker Discretie en hygiëne zijn geboden en gevraagd, zoek een verzorgd iemand en geen alles neuker. Fakers gelieve elders te gaan.  
28 dagen
Man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Iemand interesse?
Hey, ik zoek een jonge gast die ik mag pijpen rukken leegzuigen... Klein of groot geschapen is allemaal niet belangrijk, alleen slank en niet ouder dan een 27 jaar en discretie is belangrijk. Indien gewenst kan er regelmatig afgesproken worden maar eenmalig is ook geen probleem. Ervaring is niet vereist, heb zelf nog niet veel ervaring. Een vaste persoon om samen ervaring op te doen zou wel leuk zijn. Ik kan ontvangen en ruim verplaatsen, andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Reageren met je stats, mijn stats zijn 58/178/82  
29 dagen
Subsletbottom 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sub zkt tops
Op zoek naar top(s) voor stevige fucks en meer.. veel mogelijkheden: kan alleen verplaatsen en doe geen outdoo of car bij de eerste dates.  
30 dagen
Subsletbottom 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sub zkt baas
Wie maakt mij zijn of haar slet of hoer? Mijn kicks zijn (maar geen must, slechts een opsomming van mogelijkheden): Harde ongeremde seks, rapeplay, bondage, agressievere tops, choking, deepthroat, pounding, meerdere mannen tegelijk of achter elkaar, hoteldates, fysieke en verbale tops, masker en blindfolding.. Geen outdoor, geen car, geen ontvangst.  
Sporter 37 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Samen sporten
Ik ben een sportieve kerel van 37j die graag wat in een fitness zou gaan bijtrainen. Ik sport al veel maar wil wat werken aan mijn core en armspieren ook. Als er iemand thuis wat toestellen heeft waar we samen in onze blote wat kunnen trainen dat zou super zijn. Ik zoek wel iemand die het sporten op zich ook serieus neemt. Daarnaast is zeker ook ruimte voor wat extra fun. Liefst iemand uit de buurt om het op regelmatige basis haalbaar te houden. Graag reageren met wat info over jezelf, welke mogelijkheden er zijn bij jou.  

Samen sporten