Zoeken naar twee vrouwen

Uw zoekactie voor twee vrouwen leverde 20 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
dennis 31 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
wil me is laten verwennen in lingerie
pijpen,rimmen eventueel neuken. gehuwde bi mannen ook welkom. kick ook op gedragen vrouwenschoenen en slipjes. heb zelf ook slipjes en bh  
Jan 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie heeft foto's/filmpje van zijn vrouw waar ik op mag geilen en wie wil zijn vrouw laten masser
hi ben jan stats 55,188,16/4 intiem geschoren en zeer hygienisch. kort haar geen baard bril of snor. Super discreet correct en GEEN FAKER ! Probeer het nog een keer maar ben zo teleurgesteld dikwijls in vele fakers of fantasten (die veelbelovend mailen en dan plots stoppen met antwoorden) die er op dit forum zitten. Dus alleen reageren indien serieus !! Ik wil graag op jullie vrouwen/vriendinnen komen geilen en rukken (waarbij we mekaar, doch geen verplichting handje en of mondje kunnen helpen) Dit kan bij jou maar ook in wagen,en ik ken nog wel andere plekken. Ik kan me vlot vrijmaken overdag. De mannen die hun vrouw willen tonen hebben meestal dieper liggende fantasie of wens en dat is dat hun vrouw geneukt word door andere man. Ook daar heb ik ervaring mee en via massage lukt dit in 65% van de gevallen toch geen slecht %.Wil je meer weten hierover mail me en ik leg het dan wel uit.  
Lover 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fotos
Beste heren, wie durft mij foto's van zijn vrouw of vriendin door te sturen? Ik vind het enorm geil om hierop te rukken. Mijn voorkeur gaat naar oudere vrouwen maar alles is welkom! Ik heb ook foto's om te ruilen. Alvast bedankt en Geile groeten!  
man in lingerie 36 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
lingerie
Draag graag de lingerie en kleren van mijn vrouwen en fantaseer dan dat een man mij aanpakt zoals hij haar zou aanpakken.  

lingerie
Bi cuck 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Woensdag 25/9 BI night
Hoi koppels, vrouwen en mannen. Woensdag ga ik naar de bi avond in club amai. Maar alleen is maar alleen, daarom had ik graag iemand gevonden die me wil vergezellen, of me daar wil ontmoeten. Graag iemand van mijn leeftijd of jonger. Gezellig iets drinken, genieten van de jacuzzi of sauna en samen stoeien. Ik hou er ook van om te kijken, en ben niet bezitterig, dus mag jij natuurlijk ook genieten van anderen als je dat wil en dan blijf ik afzijdig, of speel mee. Afhankelijk van jou wens. Hou je het liever exclusief met mij, dan kan dat natuurlijk ook met evenveel plezier. Nee, ik ben geen creep, maar een partner in crime die je zowel mentaal als fysiek zal beschermen en begeleiden. Verder ben ik 2m groot, goed IQ en EQ, niet onervaren, maar ook geen doorwinterde swinger en vooral nieuwsgierig. Mocht ik je nieuwsgierigheid gewekt hebben, aarzel dan niet om een berichtje te sturen  

Woensdag 25/9 BI night
bi man 31 jaar Antwerpen - Berchem
biman zoekt
Hallo, ik 31j 75 173 17 normaal gebouwd,net uit een heterorelatie en even geen zin in vrouwen, vind het ook leuk iets met een man te doen af en toe, ik zoek iemand vast om lekker in het geheim plezier te hebben, ik ben graag bottom maar iemand dat versa top is zou ook wel fijn zijn, ik pijp graag en geniet er wel van onderdanig te zijn, ideaal woon jij in de buurt van Berchem en ben je ongeveer van mijn leeftijd en like minded, ook zou ik iemand willen hebben als het klikt voor vast contact. graag reageren met beetje niveau en je voorstellen, en een foto word geapprecieerd :)  

biman zoekt
Matthias 42 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Ouder met vrouwenlingerie
Ik zoek, liefst een man van 65+, die het ziet zitten om voor mij te paraderen in vrouwen lingerie. Ik kom naar je toe en jij ontvangt me gewoon gekleed. Je vertelt me dat je graag vrouwenlingerie draagt en dit momenteel aanhebt. Ik stel voor dat je het even laat zien. Eens in lingerie keur ik je volledig waarbij gevoeld en gestreeld wordt. En als kers op de taart wil ik je ook helemaal klaarmaken met hand en mondje. Wie heeft hier interesse in? Ontvangen kan niet, verplaatsen wel. Hygiene gevraagd en geboden.  
Wout 36 jaar Limburg - HASSELT
Gezocht: kinky mind die ontvangt
Hi,voor namiddag ben ik opzoek naar iemand die me kan ontvangen. Zelf ben ik 36j, 1m80 en normaal gebouwd en goodlooking. Dit voor keuring / doktersonderzoek / mijn poepje te neuken. (Al dan niet vrouwenlingerie, vernedering, toys) Kan jij ontvangen? Geen 10mails, gewoon afspreken :-)  
man in lingerie 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lingerie
Draag graag de lingerie en kleren van mijn vrouwen en fantaseer dan dat een man mij aanpakt zoals hij haar zou aanpakken...  

Lingerie
Bi cuck 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Woensdag 25/9 bi night
Hoi koppels, vrouwen en mannen. Woensdag ga ik naar de bi avond in club amai. Maar alleen is maar alleen, daarom had ik graag iemand gevonden die me wil vergezellen, of me daar wil ontmoeten. Gezellig iets drinken, genieten van de jacuzzi of sauna en samen stoeien. Ik hou er ook van om te kijken, en ben niet bezitterig, dus mag jij natuurlijk ook genieten van anderen als je dat wil en dan blijf ik afzijdig, of speel mee. Afhankelijk van jou wens. Hou je het liever exclusief met mij, dan kan dat natuurlijk ook met evenveel plezier. Nee, ik ben geen creep, maar een partner in crime die je zowel mentaal als fysiek zal beschermen en begeleiden. Verder ben ik 2m groot, goed IQ en EQ, niet onervaren, maar ook geen doorwinterde swinger en vooral nieuwsgierig. Mocht ik je nieuwsgierigheid gewekt hebben, aarzel dan niet om een berichtje te sturen.  

Woensdag 25/9 bi night