Zoeken naar tim voor nu

Uw zoekactie voor tim voor nu leverde 24 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Tim 54 jaar Zeeland - Hulst
Zoek oudere man voor morgen voormiddag om 9.30
Leest alles goed voor je stuurd. Ik kom bij jou en ik wil je volledig van kop tot teen onderzoeken. Jij ondergaat een leuke en heete onderzoek. Ik zal alles doen wat de dokter je probleem te verhelpen . Je zal geen spijt hebben Hulst, stekene , korte omgeving van hulst  
gisteren
Tim 36 jaar Limburg - Halen
Ruwe facefuck
Hoi, Ik zoek iemand die mijn fantasie kan helpen werkelijkheid worden. Gelieve enkel te reageren als je onderstaande ook echt uitvoeren kan. Zelf ben ik een grote van van deepthroat pijpen. Ik ben er echt goed in. Nu zoek ik iemand die mij echt hard en ruw in mijn keel neuken wilt. U bent intiem geschoren, gewassen en hebt een lul van min 17cm Ik kom bij u thuis binnen, kleed me uit, zet me op mijn knieën en heb leren polsboeien bij. U maakt mijn handen vast op mijn rug en vanaf dan is mijn keel van u. U plast er in, spuugt er in, steekt uw vingers er in en neukt mijn keel hard door. Ik ga kokhalzen, tranen, tegenspartelen,… maar u doet genadeloos verder tot u mijn keel diep volspuit met uw zaad. Klinkt dit iets voor u? Stuur me dan iets!!  
gisteren
Tim 38 jaar Antwerpen - Kapellen
Opzoek naar eerste Bi contact
Iemand die deze voormiddag mij wil/kan ontvangen voor een eerste bi ervaring? Leeftijd maakt ni uit. Enkel regio kapellen, ekeren, stabroek…  
gisteren
Tim 36 jaar Limburg - Tessenderlo
SpuitenOpHogeHakjes
Hi, Ik ben op zoek naar een leuke man die op de hoge hakjes van zijn vrouw of vriendin wil laten geilen. Als bi bent kunnen we samen geilen en rukken op haar hakjes tot we er samen op kunnen spuiten. Iemand al zin?  
Tim 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vaste slet
ben een onderdanig mannelijk sletje (42,183,76kg,16*4) die een vaste sexpartner (top) zoekt. Jij bent max 45, slank sportief gebouwd, je kan me regelmatig overdag ontvangen. Wat bied ik: je mag gebruik maken van mondje en strak maagdelijk kontje, bare kan op termijn indien gewenst. Wie kan me als zijn vast sletje gebruiken? Koppel uiteraard ook welkom  
Tim 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt massage
Zoek eerste ervaring met een man die mij wil een massage geven en misschien meer. Ik ben bottom en pijpt niet. Enkel in de voormiddag en kan niet ontvangen.  

Zoekt massage
Tim 30 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Zomergeil
Het is zomer, ik heb verlof en nu heb ik zin om nog eens wat zalige mannenseks te ervaren. Ik zie mezelf als een bi-schierig persoon en in het verleden heb ik al een handvol ervaringen gehad met andere mannen. Al twee keer wederzijds gemasturbeerd en gepijpt, alsook eens geneukt geweest. Dat laatste zou ik nu nog eens opnieuw willen ervaren. Alles safe, natuurlijk, met condoom en glijmiddel. Ikzelf zal ook zorgen dat ik mooi glad en gespoeld ben. Ik hecht veel belang aan hygiëne, een verzorgd voorkomen en wederzijds respect. Zolang je voorzichtig begint met het penetreren - om pijn te voorkomen - mag je me daarna nemen in elk standje dat je wenst. Verplaatsen is geen probleem, maar ik kan niet ontvangen. Zelf ben ik slank, 1m72, 63kg, normaal geschapen, intiem getrimd. In bijlage alvast een voorsmaakje, stuur je ook een foto mee als je reageert?  

Zomergeil
Tim 42 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Vaste slet
ben een onderdanig mannelijk sletje (42,183,76kg,16*4) die een vaste sexpartner (top) zoekt. Jij bent max 45, slank sportief gebouwd, je kan me regelmatig overdag ontvangen. Wat bied ik: je mag gebruik maken van mondje en strak maagdelijk kontje, bare kan op termijn indien gewenst. Wie kan me als zijn vast sletje gebruiken?  
Tim 36 jaar Limburg - HASSELT
SpuitenOpHogeHakjes
Hi, Ik ben op zoek naar een leuke man die op de hoge hakjes van zijn vrouw of vriendin wil laten geilen. Als bi bent kunnen we samen geilen en rukken op haar hakjes tot we er samen op kunnen spuiten. Iemand al zin?  
Tim 40 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Op de middag
Wie heeft er zin om op de middag geile date te hebben ik kan me makkelijk verplaatsen . Regio Affligem , Asse , Opwijk  
  1   2   3