Zoeken naar man vanmiddag

Uw zoekactie voor man vanmiddag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Frankbi 58 jaar Limburg - Beringen
Samen masturberen en wie weet
Ik ben een verzorgde man van 58/176/81 met 15 cm, niet roker, onder geschoren en niet besneden. Ik hou van samen geil worden bij geile porno. Kijken en bekeken worden en bij klik mogelijk iets meer. Ik kan donderdagvoormiddag in Beringen ontvangen. Kun je dan en heb je interesse, laat dan iets weten met beschrijving van jezelf en wat je wil doen. Hygiëne en discretie zijn uiteraard vanzelfsprekend. Jonger is zeker welkom. Ik fantaseer al lang om jonger zaad te zien spuiten en wie weet te proeven.  
bi4fun 47 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Man met goesting
Morgen donderdagavond vrij vanaf 18 u iemand zin in safe date? Ik 1m86 85kg en geen te grote besneden paal van 15cm, val op jonger tot 50 j , tedere geile gast. Safe discreet zijn voor jou ook belangrijk. Laat ons samen ontdekken wat de avond ons brengt, soft, meer?  
Jens 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Morgenavond?
Hallo, ik ben een verzorgde man van 35 jaar uit het Kortrijkse en ik ben morgenavond na 20u in Brugge. Ik ben een gehuwde heteroman die ook wel af en toe het avontuur opzoekt met mannen. Daarom zoek ik een knappe, jonge slanke, licht onderdanige man (jonger dan 30 jaar) die me een leuk voorstel doet. Eerst samen douchen of in bad/jacuzzi/zwembad en tijdens/erna gewoon wat plezier maken. Laat gerust iets horen. Reageer enkel als morgenavond (donderdag 27/6) kan, jonger bent dan 30 jaar en me kan ontvangen in de ruime regio. Misschien tot morgen!  

Morgenavond?
johan 51 jaar Limburg - Lommel
voor morgenavond
Welke slanke, verzorgde en klein geschapen (bij voorkeur 65-plus) man ziet het zitten om me morgenavond te komen neuken (bij voorkeur zonder condoom) en in me klaarkomen. Heb hierin nog geen ervaring, Is voor mij dus de allereerste eerste keer. Ben zelf 51 jaar en slank gebouwd.  
Geile man 33 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Zoek chubby 50+
Zoek in de buurt naar oudere chubby man voor een softdate die mij kan ontvangen en graag voor deze avond nog!!!!  

Zoek chubby 50+
Paul 78 jaar Antwerpen - Deurne 0470805529
ik zoek contact
Ik zoel een man die Gay is en alleenstaand, die ook opzoek is naar een lat of relatie tussen 35 a 50 jaar kan ontvangen die tevens ook naar een partner zoekt ik voel mij meer vrouwelijk ik zit nu naakt alleen boven vermelde personen penis max 16 cm  

ik zoek contact
luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Machelen
date papa zoekt zoon
Hoi! Ik ben 58.171.87 17 cm intiem kaal en verzorgde en normale man uit regio .Ik ben op zoek naar jonge gast tussen 18 tot 30 jaar voor geile date ik hou van bare black en behaard ben geen faker afspreken bij jou of samen naar sauna cardate ook geil kan niet ontvangen mail me voor afspraak Kusjes  
EXHI-BI 66 jaar Antwerpen - Mechelen
Ben jij soms een beetje voyeur? of groper? of edger? of uitkleder?
Wil je kijken hoe een oudere man met zijn tepels speelt, boven zijn hemd en bloot, hoe een bult in zijn slip komt? hoe hij met zijn lul speelt? Wil je zelf tussenkomen? Bepotelen? uitkleden? opdrachten geven? Aftrekken? edgen? pijpen? of gewoon meedoen? Dan kom ik tot bij jou? Brede kring rond Mechelen.  
Strak aarsje 43 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere man die graag neukt
Ik zou graag een vaste sex vriend willen. Liefst 65+ en iemand dat graag neukt. Jij moet wel kunnen ontvangen regio antwerpen. Reageer met een foto van je pik en wat je wil doen met mij.  
Bottom 28 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Zoek een Top man
Hoi ik ben bottom 1m79 en 100kg klein geschapen en ongeschoren graag had ik een top man vanavond ontvangen voor beetje fun  

Zoek een Top man
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10