Zoeken naar jef

Uw zoekactie voor jef leverde 17 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jef 57 jaar Antwerpen - Mechelen
Genieten
Zoek een lekkere gladde bttm, liefst vanaf 50j die kan ontvangen. Kijk jij ook uit naar een goede wederzijdse pijpbeurt en wil je daarna lekker diep verwend worden op een rustige en sensuele manier. Dat kan allemaal. Kan je jezelf daarin vinden, laat maar iets weten. Hygiëne en discretie is vanzelfsprekend. 172- 76. 15x5.  
gisteren
Jef 56 jaar Antwerpen - Turnhout
Voor nu
Kan nu ontvangen voor lekkere sex. Samen pijpen en meer. Hygiëne is een must.  
Jef 47 jaar Limburg - Sint-Truiden
Lekker pijpen
Wie mag ik lekker afzuigen en zijn warm zaad voelen spuiten  
Jef 58 jaar Antwerpen - Mechelen
Zwoele date
Ben op zoek naar een gladde bttm vanaf 50j die kan ontvangen. Heb je ook zo veel zin om elkaar te verwennen bij dit lekker weertje, laat dan maar gerust weten. Kijk er naar uit om jou veel genot te geven. 173 - 76- 16x5. Hygiëne en discretie is vanzelfsprekend.  
Jef 47 jaar Limburg - HASSELT
Mondje neuken
Wie kan er nu mijn mondje neuken en vol spuiten. Heb het nodig  
10 dagen
Jef 56 jaar Antwerpen - Turnhout
Moeilijke zoektocht
Geruime tijd ontdekt ik dat ik enorm opgewonden word van golden shower. Ik wil graag ingewijd worden in de wereld van de plassex. Ik zoek dus man(nen), vrouw(en), koppel(s) die me hierin willen helpen. Ook een meesteres is welkom. Ik merk dat plassex aanleunt tegen bdsm. Ik ben verzorgd, alles kort geschoren. Verwacht dit ook van jullie. Of kan er me iemand aangeven tot welke site(s) ik me kan wenden om in contact te komen met gelijkgestemden. Laat jullie suggesties maar komen. Iedereen krijgt antwoord.  
13 dagen
Jef 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Voor nu
Wie komt nu (6.15) komt me nu onderplassen en pijp ik daarna tot hij klaarkomt. Kan ontvangen tot 7u30. Wees snel. Ben zelf hygiënisch, verwacht dit ook van u. Leeftijd en hoe je er uitziet speelt geen rol. Veel plas is een voordeel. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Je mag uw vrouw of vriendin ook meebrengen. Zal haar nadien lekker klaar beffen.  
14 dagen
Jef 56 jaar Antwerpen - Turnhout
Zoektocht
Zoektocht naar kpl of vrouw(en) die geboeid zijn door plassex. Zowel geven als ontvangen. Of zoek vrouwelijke meesteres die me wil inleiden in bdsm met plassex. Ben 56,180,85, verzorgd. Kan niet ontvangen. Met de juiste dame, kpl verplaats ik me vlot. Ben benieuwd naar de reacties.  
15 dagen
Jef 57 jaar Antwerpen - Mechelen
Genot
Zoek een alleenstaande gladde bttm een voor lekker date. Heb je een lekker kontje en een lekkere pik. Dan kunnen we elkaar met veel genot verwennen. Verplaats of ontvang mits goede afspraak. Liefst niet te jong. Ben zelf een glad geschoren slanke top. Hygiëne en discretie.  
jef 57 jaar Antwerpen - Arendonk
op zoek naar iets geils
niet veel ervaring maar wil well meer dan dit aleen ben vandaag en morgen paraat overdag  

op zoek naar iets geils
  1   2