Zoeken naar even samen

Uw zoekactie voor even samen leverde 84 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Bottemslet 43 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Wie kickt erop om een bottemslet te gebruiken
Vind je het fijn om iemand te laten opdraven met een vrouwenslioje aan? Vind je het nog fijner om die slet te betasten op een ruwe manier? En nog fijner die slet te verplichten je te bevredigen en je zaad genadeloos te moeten slikken? Om het af te maken en je macht nog even ten toon te spreiden me verplichten aan je voeten te gaan liggen en mezelf te moeten aftrekken en jij me terwijl belast? En als je echt all the wat wil gaan me te verplichten mijn eigen spermaceti ook op te likken. Ben jij die man die hierop kickt en je hebt morgen tijd laat dan zeker van je horen  
gisteren
Pijper 50 jaar Oost-Vlaanderen - Laarne
Lekkere lul om te pijpen gezocht !!
Gedaan met werken en ik neem straks de afrit E17 in Beervelde op weg naar huis. Is er iemand met een mooie propere lul die zich in de buurt nog even wil laten pijpen door mij (jij blijft bij voorkeur passief). Reageer met je voorstel, stats, en foto. Voor de snelle beslissers, geen eindeloos gemail !!  
gisteren
Corneel 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zin
Ik mis mijn aansluiting van trein in Gent Sint Pieters en moet een uur wachten. Iemand in de naaste omgeving die even ontvangt? Ik bi 1m74/75kg/14cm niet roker. Tongen, strelen, pijpen, ….  
gisteren
discreet mondje 47 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
welke jongeman wil worden verwend?
Alleen thuis tot 16u, ideaal om eens een gast te verwennen die daar nood aan heeft. Heb je een onbesneden paal met lekkere volle ballen, laat dan gerust iets weten. Ik zoek jonger dan mezelf en slik als je soavrij bent. Hopelijk houd je even vol, zodat we samen lekker genieten van je warme harde paal in mijn natte zachte mondje.  
gisteren
Joh 50 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Op zoek naar...
Mijn vrouw is 4 dagen per maand op kantoor in Brussel, dan kan ik op bepaalde uren ontvangen (hangt ook van mijn werk af). Ik zoek man, liefst tussen de 50 en 60, onbehaard en met buik(je). Iemand die graag gepijpt of gerimt wil worden (of beide). Beetje kinky, graag (ongewassen pik en kont), plas. Ik kick op satijnen slipjes, heb er een aantal, je mag ze komen passen. Ik graag geblinddoekt, jij blijft anoniem. Of iemand die door een satijnen slipje over mijn gezicht wil schijten? Facial, klaarkomen in mijn mond, etc... Jij blijft zelf passief!!! Stuur foto van je pik en leeftijd en waar je zin in hebt. Antwoord verzekerd, maar kan soms even duren, want ben getrouwd en kan niet altijd mailen.  
jockstrapfan 61 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Wil jij geneukt worden ,en of ook zelf neuken
versa bi ,even mailen voor wat meer info ,tot later,ik kan ontvangen en verplaatsen ,ook deze donderdagavond nu  

Wil jij geneukt worden ,en of ook zelf neuken
Pijper 50 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Lekkere lul om te pijpen gezocht !!
Omstreeks 19u30 neem ik de afrit E17 in Beervelde op weg naar huis. Is er iemand met een mooie propere lul die zich nog even wil laten pijpen door mij (jij blijft bij voorkeur passief). Reageer met je voorstel, stats, en foto. Voor de snelle beslissers, geen eindeloos gemail !!  
Bottom+Vrouw 48 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
Echte bi-topman die kan ontvangen!
Mijn man is bottom en zoeken een man of mannen voor hem en haar. Het is zeer belangrijk dat je ervaring hebt met een man lekker diep te nemen. Je kan ontvangen op een zaterdagavond en niet roker. We zoeken doeners en niet preuts.(Zijn wij ook niet) Bij voorkeur niet jonger dan 36 en zoekend zijn naar frequent daten. Wie maakt ons geil. Mail met volledige beschrijving van jezelf! Krijg je geen reactie laat even weten via de site.Hebben probleem met mail.  
Nicolas 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Cumdumpsterretje aangeboden
Wegens stout gedragen bied ik mijn 35j sletje anoniem aan. Je komt binnen maakt je pik stijf of duwt hem even in zn mond. Dan doe je condoom aan en neuk je hem. Je condoom met sperma laat je achter. Zodra we er 10 hebben mag hij ze slikken en zit de straf erop. Gelieve je stats te geven in antw. Van nu tot 16u  

Cumdumpsterretje aangeboden
Geil 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geil
Onverwacht een vrije dag (don 26/10). Waar en bij wie kom ik de hele dag geil spelen? Ik ben een soft onderdanig geil ventje en sta open voor veel. Wie bezorgt mij een geile dag. Regio Antwerpen stad. Stel jezelf even voor en waar je zin in hebt. foto is altijd leuk.  

Geil
  1   2   3   4   5   6   7   8   9