Zoeken naar die een keer

Uw zoekactie voor die een keer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

johan 51 jaar Limburg - Lommel
voor morgenavond
Welke slanke, verzorgde en klein geschapen (bij voorkeur 65-plus) man ziet het zitten om me morgenavond te komen neuken (bij voorkeur zonder condoom) en in me klaarkomen. Heb hierin nog geen ervaring, Is voor mij dus de allereerste eerste keer. Ben zelf 51 jaar en slank gebouwd.  
25yoboy 25 jaar Zeeland - Terneuzen
25j uit Zeeuwsvlaanderen)zoekt top
Hey, ik ben 25 jaar uit Terneuzen en op zoek naar een top ,als het bevalt voor vaker en meer dingen:), ik ben alleen bottom, maar wil ook best mijn mondje gebruiken voor de afwisseling als we vaker afspreken. Ik zoek iemand uit Terneuzen of directe omstreek richting Zaamslag die het ook niet erg vind om een keer buiten (wel in het donker) wilt afspreken. Wel graag clean met bewijs of condoom (heb ik al en glijmiddel). 25j intiem glad 189-88-15 geen bril of haar Ik hou niet van ongeschoren (hoeft niet glad), veel overgewicht of oudere mannen(60+). Discretie gevraagd en geboden. Als je dit wat lijkt stuur dan een berichtje!  

25j uit Zeeuwsvlaanderen)zoekt top
Bob 27 jaar Antwerpen - Turnhout
Fun deze avond?
Wie heeft er zin om deze avond bij mij langs te komen? Veel kan, niks moet. Ik ben 27 1m96 92 en van de regio turnhout. Lijkt me geil een keer een naakte gast op mijn bed te vinden die ik kan blinddoeken en masseren. Maar veel kan. Ook gewoon soft en samen porno kijken is zeker ook ok! Liefst geen mannen boven de 40. Hopelijk tot snel?  
Michiel 28 jaar Antwerpen - Ekeren
[27/6] Eerste keer pijpen
Ik ben hetero maar heb al langer de gedachte om toch eens iemand te pijpen omdat ik wil weten het voelt om een piemel om m'n mond te hebben. Je komt binnen, doet je kleren uit of je broek omlaag en je gaat in de zetel liggen. Ik ga er eerst wat met mijn handen over strelen en dan steek ik hem in mijn mond en probeer ik er het beste van te maken. Klaarkomen mag met of zonder waarschuwing. Verder doe je niets en ik verwacht ook niets terug, wanneer het klaar is kleren terug normaal en je vertrekt. Ik ontvang morgen 27 juni vanaf de middag.  
Bart 25 jaar Antwerpen - Herentals
Eerste keer
Ik zou graag voor de eerste keer geneukt en vol gespoten willen worden, wie heeft er hier tips over hoe je het beste kan voorbereiden etc om genante situaties te voorkomen.  
BottomND 38 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Nu op Skype
Welke strenge top wil dit met mij wil doen op Skype (indien een klik wil ik natuurlijk nog andere dingen doen op Skype en eventueel ook offline): ik moet van u mijn cam aanzetten terwijl ik er naakt voorsta. Ik krijg expliciet het bevel om niets te zeggen, enkel duim omhoog of duim omlaag. U vernederd mij met woorden. Dan moet ik omdraaien, vooroverbuigen en mijn billen zover mogelijk spreiden. Opnieuw bespot u mij een tijdje en trekt u zich af terwijl u fantaseert over hoe u mij in mijn kontje neukt. Als ik mij moet omdraaien laat u mij mezelf aftrekken maar ik mag niet klaarkomen van u. U laat mij regelmatig stoppen en bespot mij. Als u het beu bent, bespot u mij een laatste keer en sluit u de cam af met het bevel om niet te komen.  

Nu op Skype
Bischierige man 29 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Eerste keer pijpen
Ik fantaseer al een tijdje om eens een man te pijpen. Zoals velen kom ik thuis wat te kort aan seks, waardoor ik meer en meer begon te geilen op pijpen. Ik zoek liefst iemand voor op regelmatige basis, iemand die ik af en toe mag pijpen. Waarbij je zelf niks hoef te doen. Ikzelf ben een goeduitziende jongeman, die heel discreet wil afspreken.  
gisteren
Bischierige 35 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Eerste keer pijpen
Hallo, ik ben een sportieve jonge gast die jammer genoeg wat seks te kort komt. Ik geil al enorm lang op het idee om eens iemand te pijpen. Ideaal zou zijn dat ik iemand vind die op regelmatige basis gepijpt wil worden, omdat hij ook wat te kort komt in zijn relatie. Zelf hoef je niks te doen. Ik zoek een verzorgde leeftijdsgenoot die discreet wil afspreken. Hopelijk tot snel!  
gisteren
Daddies 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Daddies zoeken kerel
Hey gastjes, Wij zijn twee daddies, beiden begin de 40. Willen graag kennis maken met jonge kerel (-25 ongeveer) die avontuur zoekt. Je bent top en wil fun, ervaring opdoen, de eerste keer beleven,… veel is mogelijk in alle discretie en vertrouwen. Kunnen ontvangen / verplaatsen / je oppikken. Chems en 420 friendly. No fake. Regio Ieper - Kortrijk (- Roeselare)  
gisteren
Dries 25 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ietsvoorjou?
Is er iemand in Antwerpen die graag een gewillige pijper opleidt? Ik heb niet veel ervaring maar fantaseer over lange sessies waarbij ik je een paar keer klaar pijp terwijl je iets kijkt of ontspant. Lijkt me wel geil om elke keer langer te moeten werken voor je opnieuw klaarkomt ;) Mag ook kinky of ruwer, maar nog geen ervaring mee.. Ik ben 25j, spank en verzorgd. Laat iets weten en we spreken af via whatsapp!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10