Zoeken naar 29j

Uw zoekactie voor 29j leverde 17 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Robin 30 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Zoek voor deze avond
Hey ik ben robin 29j bi 1,78 en zoek ruk pijpdate ofmeer deze avond ik ontvang en hoor graag wat jij wil doen grtjs  

Zoek voor deze avond
Geil voor anaal 29 jaar Antwerpen - Bonheiden
Kom me neuken, ik wil je diep voelen nu
Leeftijd, gewicht onbelangrijk. Ik ben enorm geil vandaag. Ik neuk niet veel maar wnr je dan zin hebt is er niemand. As ik neuk hou ik er van je onderdanig sletje te spelen. Bij deze bied ik mijn geile kont en mond aan. Ik ben 29j bi bottom op zoek naar een geile man die me wilt neuken vannacht. Bare kan as je clean bent. Heb wel een beetje ervaring maar niet veel. Ik zoek iemand die vannacht me nog 1 of meerdere keren klaarkomt op/in me. Als je clean bent en het idd geil mag je wel bare. Als je kan mag je gerust meerdere keren in me klaarkomen. LIk pijp graag maar liefst wil ik anaal in me. Mss ben jij de eerste die me ņeemt tot ik klaarkom. Voor ik ga slapen wil ik zeker dat jij hem diep in me hebt geduwd. en al je zaad in me en over me gespoten krijgen. Als je nog geile voorstellen hebt wie weet vervul ik deze wel met je vannacht.Ik pijp graag ik hou er van als je me anaal neemt. Het enige dat ik niet leuk vind is slikke. Mijn gaatje is strak, kom jij me gaatje uitrekken.  

Kom me neuken, ik wil je diep voelen nu
Random 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Jou lekker pijpen.
Hey, ben man van 29j, normale lichaamsbouw. Heb nog weinig ervaring maar vind het leuk om lekker te pijpen. Ben dus op zoek naar een man of een koppel (meerdere mannen, vrienden kan natuurlijk ook!) die willen gepijpt worden. Niet teveel gedoe, je ontvangt me met enkel je onderbroek of losse trainingsbroek aan. Ik kom binnen en kleed mezelf direct volledig uit. Ik zet me neer voor je en begin je direct te pijpen tot je lekker hard bent. Eens je hard bent mag je mijn mond gebruiken hoe je wil. Kiezen welk standje, hoe diep, hoe snel etc. Doe maar wat je wil zolang je lul en ballen in mijn mond zitten. Je mag komen over mijn gezicht, gewoon in mijn mond, diep in mijn keel. Mag je ook volledig kiezen. Nadat je je zaad spuit vertrek ik ook terug. Als we het beiden leuk vinden kunnen we ook vaker afspreken. Waar mag ik eens langskomen?  

Jou lekker pijpen.
Gilli 29 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Bi curious
Hallo, Ik ben een volslanke man van 29j 1m90 117 15x5 op zoek naar iemand van de zelfde leeftijd en een groter speelgoed als mij die graag op veilig speelt en alles met cd wilt doen . Die zelf kan ontvangen en graag nieuwe dingen probeert.  
10 dagen
Jva 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Graag naakt
Hey, ik ben een slanke jongeman van 29j die ervan houdt om naakt te zijn. ik zoek voor straks een leuke plek waar ik uit de kleren kan gaan. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel open , ik hou ook van kinky en bondage... Ben je een dominante top die straks vrij is en zin heeft in een gewillige jongeman? dan hoor ik dat graag.  
oom 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
neefje gezocht (18-29)
Ik ben de lieve oom die vele jaren hard aan het werk was in ver weg. Nu ben ik terug en sta te kijken van hoe volwassen je geworden bent. Dat wil ik ook van nabij onderzoeken. Ik nodig je uit je jeans los te ritsen en ben meteen onder de indruk van de dikke bobbel in je slipje. Je hebt er geen bezwaar tegen dat ik die betast, wat ik kan merken onder mijn hand, die meer en meer gevuld raakt met jouw opwinding. Ik vraag je je slipje uit te doen en verzoek je hetzelfde te doen bij je oom: je trekt de elastiek over mijn krachtige erectie en mijn kaarsrechte penis slaat met een klap tegen mijn onderbuik. Je kijkt met grote ogen. Nu wil ik dat neefje helemaal uit de kleren gaat. Wat een jonge schoonheid! Ik kan nauwelijks wachten om de gevoelige plekjes van je lijf (tepeltjes, kontje, balletjes, toompje) te ontdekken en je met zachte maar zekere hand erotisch genot te geven. Ik: zoals je ziet op de foto (1m78, 65kg) en lichtjes dominant. Jij: 18-29j, twink-type en lichtjes onderdanig.  

neefje gezocht (18-29)
12 dagen
Edje 29 jaar Antwerpen - Westerlo
Deftige man gezocht voor pijpbeurt
Hey lekkere mannen. Op zoek naar een verzorgde, hygiënische, lekkere lul om heerlijk leeg te zuigen. Stuur me bij interesse. Ik zelf ben 29j, 185, 86kg,15/5  
Jeroen 29 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Sunday fun
Iemand nog zin om een strak gaatje te neuken? Ik pijp je hard en laat je verder lekker gaan. 29j slank omgeving heusden zolder hasselt en omstreken. Als je niet kan ontvangen is een kamer of shop ook goed. Leeftijd maakt minder uit al heeft tussen 25 en 35 voorrang. Vereiste is verzorgt zijn en minstens een foto van je lichaam/lul  

Sunday fun
19 dagen
Jva 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Graag naakt
Hey, ik ben een slanke jongeman van 29j die ervan houdt om naakt te zijn. ik zoek voor vanavond een leuke plek waar ik uit de kleren kan gaan. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel open , ik hou ook van kinky en bondage... Ben je een dominante top die vanvond vrij is en zin heeft in een gewillige jongeman? dan hoor ik dat graag.  
Tom 28 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Hey zoek voor deze middag
Hey ik ben tom 29j bi 1,78 en zoek ruk pijpdate voor deze middag ik sta voor veel open en ontvang hoor wel wie kan en graag foto voor replay grtjs  

Hey zoek voor deze middag
  1   2