Zoeken naar met ervaring

Uw zoekactie voor met ervaring leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Eagleone 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dame gezocht voor clubbezoek
Beste dames, ik ben een gebonden zaakvoerder van 39j en zou graag een leuke speelse dame tegenkomen om een parenclub te bezoeken op een weekdag. Ik heb zelf geen ervaring in clubs maar wel als swinger. Jij mag ervaring hebben maar is voor mij geen vereiste. Het voornaamste is dat we samen een fijne en prikkelende middag beleven. Ervoor iets gaan drinken ter kennismaking is zeker een optie. Als de klik er is, dan kan dit meerdere malen.  
raf 47 jaar Antwerpen - Retie
Voor single vrouwen of weduwe dames.
Hoi gezocht , hetero-bi vrouw mijn fwb wil bi ervaring op doen ze komt deze avond kan jij tegen 19h in Retie zijn dan kan je door ons beide verwend worden. Ik mag van haar een tweede vrouw bijnemen aangezien ik poly ben . Je bent tevens niet roker. Ikzelf 195, goede uithouding xl harde besneden gesteriliseerde penis . Ik heb veel ervaring , eventueel kunnen we samen ook geregeld club bezoeken daar ben ik nog niet geweest. Rijd je graag motor kan ook , ik kook ook graag voor jouw. Mijn huidige fwb is een mooie verzorgde vrouw wel lichtjes mollig maar heel geil type , zoent lekker en geeft heel graag oraal. Wie durft reageren ,want vele fakers hier eventueel foto's uitwisselen kan ,hoeft niet naakt. Vertel ook jouw behoeftes. Gratis voor beiden.  
gisteren
Dimitri 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mag het een mannetje meer zijn?
Ik ben een vijftiger, en op zoek naar een dame of jongedame, leeftijd onbelangrijk, die wel van een mannetje meer houdt. Ik kick op clubbezoek, swingen, zelfs gangbang. Er zijn uiteraard ook vrouwen die hierop kicken en zo iemand zoek ik, liefst voor duurzaam contact onder een of andere relatievorm, maar ook los spelcontact zonder enige binding is mogelijk. Ik heb veel ervaring met clubs en gangbangs maar jij hoeft geen ervaring te hebben. Spreekt jou dit aan? Reageer dan snel en wie weet wordt dit een mooie zomer…  
gisteren
Tom 47 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Op zoek naar getrouwde/gebonden vrouw
Hallo, ik ben een niet onknappe, hoogopgeleide gentleman met de nodige charmes en humor. Een tijdje geleden had ik een leuke minnares. Deze ervaring is mij zo goed bevallen dat ik via deze weg graag nog eens zo een afspraakje wil. Geen extremen, gewoon lekkere seks, communicatie & spanning. Mijn stats: 1m83, sportief, bruine haren, stoppelbaardje… ik kan verplaatsen en een kamer huren zie ik ook zitten. Bij interesse hoor ik het graag! Xxx  
gisteren
Stef 54 jaar Antwerpen - Kapellen
Zou dat hier te vinden zijn?
Ik mag van mijn vrouw niet aan haar kutje likken. Ze heeft dat niet graag. Wie kan daar wel van genieten en gunt me deze ervaring? Betrouwbaar discreet verzorgd en met respect voor uw wensen!  
gisteren
3in 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mmv
Hey, wij zijn 2 deftige heren van het Antwerpse. Allebei sportief en verzorgd, 30'er, fit en discreet. Wij houden ervan om samen ons lekker te laten gaan met een toffe dame die zich eveneens ongegeneerd kan laten gaan. Pure passie, lust tussen de lakens, alle remmen los en dan weer verdwijnen. Discretie en hygiene verzekerd en geboden. Date zou door gaan op kamer die wij kunnen zoeken. Agenda's moeten matchen, hou daar zeker rekening mee. Wij hoeven niets van jouw privé situatie te weten, just fun. Date graag in de regio antwerpen of niet te ver. Nog vragen, stel ze gerust. Wij hebben hier al een beetje ervaring mee en zouden dit graag verder uitbouwen met een al dan niet vast contact. tot hoors  
gisteren
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Anale seksdate
Ik hou er enorm van Om vrouwen anaal te nemen en ben er zeer ervaren in. Langs deze weg zoek in een meisje of vrouw die ik eenmalig of op regelmatige basis anaal mag neuken. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Wil je dit doen maar heb je geen ervaring om in je kontgaatje genomen te worden dan heb ik genoeg ervaring om je anale ontmaagding aangenaam te laten verlopen zodat dit voor herhaling vatbaar kan zijn. Indien interesse... stuur gerust een mail.  
gisteren
Fotograaf 54 jaar Antwerpen - Geel
Shoot
Als hobbyfotograaf met toch wel wat ervaring ben ik op zoek naar een dame die een toffe fotoshoot wel eens ziet zitten. We spreken op voorhand goed af wat kan en niet kan. Mijn bedoeling is zeker geen naakt, maar kan indien je dit zelf wil. Zelf heb ik een retro lingerie shoot in gedachten. Ik ben zeker niet fake en zeer discreet. De foto’s worden je natuurlijk bezorgd. Voel je je aangesproken door mijn advertentie of heb je twijfels en wil je meer info? Neem dan zeker contact met me op. Mvg H.  
gisteren
Waldo 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spannend naakt
Voor de dame: je wordt geblinddoekt en je wordt gekeurd. Indien goedgekeurd word je het onderwerp van een lichte bdsm sessie met oa touwen en knijpers. Materiaal en ervaring aanwezig aanwezig. Interesse? Nieuwsgierig,? Laat maar weten.  
Maagd 29 jaar Antwerpen - Balen
Maagd zoekt leuk voorstel
Jammer genoeg ben ik nog maagd. Ik heb een normale lichaamsbouw (1m90, 75 kg) en toch echt wel eens zin om hier verandering in te brengen. In het dagdagelijkse leven wordt ik omschreven als een "good guy", iemand die altijd voor iedereen klaar staat en die zich altijd zal smijten. Alleen wat de vrouwen betreffen, ben ik altijd wat te braaf geweest. Anyway, ik zou er graag eens werk van maken toch wat ervaring op te doen dus hier heb ik jullie hulp voor nodig. Ik ben op zoek naar een vrouw of koppel dat wel wat weet aan te vangen met een maagd. Ik sta voor heel veel open, maar niet voor contact met mannen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10