Zoeken naar kris nood

Uw zoekactie voor kris nood leverde 74 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

THE LOVER 47 jaar West-Vlaanderen - Gistel
FUCK BUDDY GEZOCHT
Voor geregeld contact. Ik kom bij jou of jij bij mij. We weten voor wat we komen dus geen gefake of gezever. Gewoon lekker genieten van lekkere seks samen. Ik zoek uit de omgeving tss roeselare-oostende-brugge. Leeftijd tss 20-48j en omdat de normale vrouwen niet durven reageren op mijn advertentie zoek ik dus die andere vrouwen die ook nood hebben aan seks. Dus mail me foto en tekst over wat jij zoekt of wilt. En dan zien we elkaar tss de lakens.  
Bent 59 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Ben jij een Geile MILF Mama?
Ben jij een geile mama die nood heeft aan een lekkere sexdate met ervaren en respectvolle man? Ik geef je een intieme massage, lekker lange befbeurt en indien gewenst nog veel meer.... Ik kan verplaatsen en ben super discreet. Als je interesse hebt, schrijf me dan snel.  
Patrick 44 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Knappe gebonden man zoekt discrete behaarde poes mail je me?
Dag dames ik zoek een vrouw voor die knuffel en die zoen en ook huid contact en ja sex hoort erbij hé Ben jij die vrouw die in je huidige situatie te kort komt en nood heeft aan gezelschap en genegenheid en ook ja zoals ik te kort aan sex Leeftijd niet belangrijk Mail je me ? PS discretie gevraagd en geboden  
Alex 41 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Samen genieten
Ik woon in Heist op den Berg en ik ben 40j (de laatste dag), eerder nederig en met de nodige trots. Mijn libido is vandaag erg hoog. Vanaf nu ben je welkom voor genot. Bij jou of bij mij en graag vandaag of dit weekend. Dit kan één- of meermalig. Elkaar verleiden, strelen en genieten.Bij voorkeur woon je niet te ver zodat we makkelijk kunnen afspreken als de nood het hoogst is. Ik ben kieskeurig en ik schaam me er niet voor. Jij bent slank en aantrekkelijk en jonger dan ik of je oogt jong. Verder laat ik nog vanalles in het midden. Ik ben zelf ook wel op een ontdekkingsreis. Laat je snel horen.  

Samen genieten
gisteren
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag mevrouw...
Dag mevrouw, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
Milan 30 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na.
Herken je dit; Je bent al even single, geen zin in een relatie maar je hebt wel nood aan sexueel contact ? Dus omwille van deze reden zoek ik hier een vrouw of studente die bereid is mij hierbij te helpen. Even over mezelf: Ik ben een lieve, verzorgde jongen, slank, teder en kan eventueel verplaatsen. Wat zijn mijn verwachtingen ? Een verzorgde vrouw of meisje (leeftijd is niet zo zeer van belang) , vriendelijk, dit is niet je dagelijkse bezigheid , discretie. Graag ook even een foto bijvoegen bij eventuele interesse, dan is een reactie van mijn kant alvast verzekerd. Verdere vragen kunnen we zeker nog bespreken via mail. Hopelijk tot zo ? ;-)  

Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na.
gisteren
Pieter 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nog maagd? Werk aan je zelfvertrouwen!
Ik ben avontuurlijk en openminded, spontaan en een goede luisteraar. Ben heel erg geinteresseerd in mensen en hun verhalen en zo kwam ik op het idee onzekere vrouwen te helpen zelfvertrouwen te winnen, ervaring op te doen met seksualiteit en zo sterker in hun schoenen te staan, te durven genieten van zichzelf en anderen. Voel je dat je hier nood aan hebt? Ben je onzeker door een gebrek aan ervaring, heb je vaginisme en lukt penetratie niet, ben je bang om de stap te zetten? Contacteer me dan eens vrijblijvend, stel jezelf voor en we leren elkaar al even via mail of chat kennen. Alles is mogelijk, maar we moeten samen bespreken wat de beste aanpak voor jou is. In ieder geval zal het er heel relaxt aan toe gaan en zal het spannend zijn om de eerste stap te zetten - voor allebei! Voor vrouwen tot 30 jaar oud. Afspraak mogelijk overal in Belgie en Nederland, als uit onze e-mail kennismaking blijkt dat het klikt en dat jij er ook klaar voor bent.  
Partick 44 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Lieve man zoekt je, heb je nood aan sex mail me dan vlug
Dag dames ik zoek een vrouw voor die knuffel en die zoen en ook huid contact en ja sex hoort erbij hé Ben jij die vrouw die in je huidige situatie te kort komt en nood heeft aan gezelschap en genegenheid en ook ja zoals ik te kort aan sex Leeftijd niet belangrijk PS heb groot uithoudingsvermogen Mail je me ? PS discretie gevraagd en geboden  
Namaste36 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Nood aan het efe allemaal los te laten,...
Spiritualiteit en het zen zijn is iets dat me altijd al heeft bezig gehouden, stress heeft lange tijd impact gehad op men leven, men bestaan. Gelukkig heeft het leren zen zijn me hier bovenop geholpen, en nu wil ik dit dan ook graag delen met jou? Ben jij een vrouw die nood heeft aan onstpanning en het allemaal eens los te laten. Wel laat me je dan bij de hand nemen en je begeleiden aan de hand van een zenmeditatiesesie ( ademhalingsoefeningen, sfeermuziek,..) en een full body massage met etherische oliën gaan we samen je mind en body laten relaxen. Daar kan het stoppen of als je dat wilt kunnen we samen nog voor een spetterend orgasme bij jou zorgen, niets beter dan volledig zen klaar te komen, hoe dat beslist u volledig zelf ( Tong, vingers, dildo, ... U kiest! Interesse stuur me dan een berichtje en rijk me je hand en leg ze in de mijne en laat me je leiden doorheen deze mooie reis!.  
Pikantje 57 jaar Limburg - Sint-Truiden
Massage, yoni-massage, genieten...
Sleur beu, gevoel dat het even me-time mag zijn? Of gewoon zin en nood aan moment om alles los te laten? Diepgaand verwend worden? Geweldig! Ik laat je genieten van een zinderende massage, waar het accent op je lustplekjes zal liggen en waar ik het ritme van je lijf ga volgen. Jij hebt niets anders te doen dan intens te genieten, en alle aanrakingen te ondergaan en je te laten verwennen. Speciale aandacht voor je borsten, je tepelhof en uiteraard je tepels. Maar ook naar je billen, de binnenkant van je dijen, en helemaal afzakkend naar een opbouwende langdurige yoni-massage, zowel uitwendig als inwendig. Zin in gekregen? Schitterend! Laat ons dan een moment overdag vastprikken, vlei je neer en geniet van aantal uren verwennerij!  

Massage, yoni-massage, genieten...
  1   2   3   4   5   6   7   8