Zoeken naar heel lang haar

Uw zoekactie voor heel lang haar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Eric 62 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
FWB++
Welke lieve verzorgde dame (vanaf 40j tot...) wil mijn FWB+ zijn? Ik ben een verzorgde 62-jarige man en zou het fijn vinden iemand te ontmoeten die zich er kan in vinden om op regelmatige basis af te spreken (liefst bij mij thuis, maar resto of terrasje is zeker ook mogelijk). Genieten van en met elkaar staat bovenaan mijn verlanglijstje. Dit kan fysiek zijn, maar evenzeer gewoon samenzijn, babbelen, knuffelen,.... Je aanwezigheid en vriendelijkheid zullen op verschillende manieren gewaardeerd worden. Voel je je geroepen om ongebonden een fijne tijd door te brengen met mij, dan hoor ik het graag. Foto beschikbaar. Alvast heel veel dikke knuffels.  
gisteren
james 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opzoek naar een dominante dame
Beste, ik ben een slank gebouwde, onderdanige man en ik ben al heel lang opzoek naar een dominante vrouw waarmee ik mijn onderndanige gevoelens kan ervaren. tot nu toe heb ik hier enkel nog maar kunnen over fantaseren. ik ben 1m70, 63kg en 19cm geschapen. Ik Sta voor heel veel open, mijn fantasie gaat van edging en milking, tot bondage, tot strap-on en anal play, tot pussy-worship en plassex, ... vanalles is bespreekbaar, mijn enige no go's zijn poepsex en pijn. Ik wil vooral gebruikt worden voor uw genot.  
gisteren
Bart 53 jaar Antwerpen - Herentals
Sensuele tantra-massages in Antwerpen, Limburg en Brabant
Je voelt je onrustig? Je verlangt naar dat heerlijke gevoel dat bij een sensuele date hoort? Maar je wil niet zomaar met de eerste de beste afspreken? Als ervaren tantra-masseur laat ik je dat heerlijke gevoel in alle geborgenheid beleven. Eerst met een zachte massage, zodat je kan ontdekken hoe zalig het voelt om het middelpunt van alle aandacht te zijn. Lekker wegdromen, ontspannen en helemaal wegzweven dankzij mijn zachte aanrakingen. Als die pure verwennerij je doet verlangen naar meer, dan verwen ik je heel graag met een super sensuele tantra massage. Een yonimassage (van je vrouwelijkste plekje) hoort erbij maar je zult ontdekken dat er nog veel meer is waarvan je intens zult genieten. Wie wil ik verwennen? Een vrolijk karakter en levenslust vind ik belangrijk. Leeftijd of de perfecte lichaamsmaten zijn dat niet. Ik kan me verplaatsen in de provincies Antwerpen, Limburg en Brabant. Nieuwsgierig? Stuur me een berichtje en beleef je droom. Groeten Bart  
gisteren
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Veelzijdige avontuurtjes
Zijn er spannende activiteiten die je wilt beleven of is het vooral passie dat je verlangd? Wat mij onderscheidt van andere mannen is veelzijdigheid. Van zijdezacht, en sensueel tot hard maar kinky op een speelse manier. Mss verlangd jouw lichaam een tantra massage of wil je net jouw dierlijke lusten laten botvieren. Heb al heel wat leuke seksperimenten beleefd en sta zeker ook open voor jouw wildste fantasieën. Beginnen we met gewone seks of mag het meteen een speciale kant op? Als slanke en goed geschapen man van 1m84 en 70kg zoek ik een slanke/normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Heel benieuwd naar welke kant ons samenzijn zal evolueren.  
gisteren
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag mevrouw...
Dag mevrouw, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
gisteren
Jan 47 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
man zoekt fwb relatie
Hey, Ik ben Jan, 47 jaar en woon in de buurt van Aalst. Om de dagelijkse sleur wat te doorbreken ben ik op zoek naar een fwb relatie (35-50 jaar) om een mooie geheime relatie op te bouwen. Ik ben getrouwd en wil dit ook zo houden. Ik stel voor om eerst met mail contact te hebben en als er een klik is dan kunnen we af en toe afspreken om iets samen te doen. Ik kan me overdag gemakkelijk vrijmaken om af te spreken. Hygiëne en discretie vind ik heel belangrijk! Zit je zelf in dezelfde situatie en spreekt deze advertentie je aan, laat gerust iets van je horen. wie weet groeit er een mooie, spannende fwb relatie. Groetjes, Jan.  
gisteren
Niels 25 jaar Antwerpen - Balen
Jong veulen zoekt oudere merrie om goed te dekken!
Hoi 👋🏻 Ik ben jong en super viriel!! Atletisch gebouwd en kan meermaals achter elkaar krachtig spuiten! Ik ben erg respectvol en discreet!! Ik ben op zoek naar een lieve vrouw/koppel waar ik al eens overdag bij mag langskomen om heerlijk te verwennen. Je mag zeker een heel stuk ouder dan mezelf zijn. Zelfs tot 70j! Je maten zijn eerder van onderbelang. Als het leuk is heb jij misschien wel een toffe toyboy voor de winter warm door te komen. Ik kan me goed verplaatsen. Wie heeft er wel zin in? Xxxx Hopelijk tot snel! Ik mail altijd terug!  
gisteren
Klassevolle heer 54 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ben jij die klassedame
Hallo daar, hier een niet onknappe heer uit de Brugse regio. Ben gehuwd 180/80. Is er een knappe klassevolle dame die net als ik heel discreet wenst te genieten.  
gisteren
Wim 27 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Mature dame 50+
Hallo dames, ik ben een 28 jarige sportieve jongeman die na lang aarzelen toch eens een advertentie zet hier. Daar ik een duidelijke voorkeur heb voor vrouwen die een pak ouder zijn dan mezelf en dit in 'real life' toch niet zo simpel aan de vrouw te brengen is, waag ik hier m'n kans eens. Naar verluid zijn er heel wat vrouwen die wel eens een ‘groen blaadje’ lusten, hopelijk ook op deze site. Wat heb ik te bieden? Eerlijkheid, tederheid, humor, respect en aandacht voor het vrouwelijk geslacht,... Denk je dat deze advertentie wel iets voor jou is en wens je meer persoonlijke informatie over mij? Aarzel niet en laat van je horen ;-)! Tot binnenkort! Liefs, Wim.  
gisteren
Verlangen 50 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Huidhonger
Ik ben een zachtaardige, verzorgde en niet onknappe man (1m81, normaal gebouwd, niet-roker) en ben op zoek naar lichamelijke contact dat er in mijn relatie niet meer is. Ik zoek iemand waarmee de klik er is om samen af en toe te ontsnappen uit de dagelijkse sleur, en om intens te genieten van aan te raken en aangeraakt te worden. Respect, hygiëne en discretie zijn hierbij heel belangrijk. Bij voorkeur zit je ook in een soortgelijke situatie, dan kunnen we elkaar regelmatig die intimiteit geven die we beiden missen. Als jij je hier kan in terugvinden, dan kijk ik uit naar een reactie met foto van jou. Een antwoordje hierop met foto mag je vanzelfsprekend verwachten van mij. Hopelijk tot vlugs x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10