Zoeken naar geen bedoelingen

Uw zoekactie voor geen bedoelingen leverde 19 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

K.V 56 jaar Antwerpen - Laakdal
Vollere actieve vrouw
Ik kijk uit naar een vollere vrouw die goed aktief is ,behaard, beetje kinky of pervert mag maar is geen must, zich graag laat verwennen , beffen, pijpen , neuken en dingen die je graag wil ervaren , jij bepaald hoe ver we gaan en jouw genot staat voorop. Liefst ben je ouder dan 45 jaar , getrouwd of in een relatie is geen probleem, integendeel zelfs. Je kan je al eens vrij maken overdag of 's avonds en hebt geen financiele bedoelingen , je doet dit echt om te genieten met twee. Ik ben normaal gebouwd, groot , attent , discreet en repectvol naar jou toe en naar je grenzen, rook zelf niet. Indien deze advertentie je aanstaat, reageer dan om kennis te maken.  
gisteren
Gewone man 59 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Ontspanning voor als de eenzaamheid te groot wordt
Heer wenst contact met een dame voor ontspanning zonder de verplichting tot een relatie. Graag reactie van dame met passende leeftijd en zonder financiële bedoelingen aub. U krijgt mijn foto vóór we afspreken. Groetjes van aan de zee!  
ano 48 jaar Vlaams-Brabant - Tervuren
gewoon samen genieten. gelegenheidspartner of FWB
Ik wil graag kennismaken met een gelegenheidspartner of FWB. Ik ben een deftige, opgeleide man met niveau. Ik ben zeer verzorgd en zeer hygiënisch. Ik ben 48 jaar 1M75 89kg. Ik hou van massage, strelen, kussen en van sex. Ik ben niet opdringerig en respecteer jouw space en jouw don'ts. Ik ben single, zonder kinderen. Kan ontvangen in alle rust en privacy en ik kan verplaatsen. Eerst afspreken op openbare plaats kan zeker. Geen financiële bedoelingen. Geen escortaanbiedingen aub. Jij graag normaal of slank gebouwd, no offence maar geen interesse in volslanke vrouw.  
nette heer 53 jaar Antwerpen - Borsbeek
65+
Welke vrouw (liefst 65+) wil een jongere minnaar ? Graag kom ik discreet naar je toe. Geen financiële bedoelingen , wel een sexrelatie opbouwen... Komaan durf reageren en maak je fantasieën waar. lieve groetjes alvast !  
Wim 56 jaar Antwerpen - Edegem
Orale seksdate met slanke en sensuele vrouw
Ben 56 j drukbezette man, veel onderweg en om te ontspannen kom ik graag in contact met een sensuele jongere vrouw. Enkel voor orale sex, geen verdere bedoelingen. Discretie en hygiëne zijn uiteraard vanzelfsprekend, gevraagd en geboden. Ik ben zelf 1,82 m 76 kg, vrij sportief en zoek een slanke, sensuele vrouw die uiteraard houdt van oraal verwennen en verwend worden. Heb je interesse dan graag reageren met fotootje en concrete info. Doe me maar een voorstel hoe jij het ziet.  

Orale seksdate met slanke en sensuele vrouw
Tevergeefs 59 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Tevergeefs
Tevergeefs op zoek naar vrouwen die naakt voor het fototoestel willen / durven. Alle maten, vorme en maten welkom. Geen andere bedoelingen en discretie verzekerd.  
10 dagen
Gentlemen 28 jaar Limburg - Tongeren
Mature
Hoi daar! Ben jij die mature dame die zoekt naar haar eigen jonge gentlemen om de sleur te doorbreken? Te genieten samen met een potente gentlemen? De wereld rondom je te vergeten? Neem dan vandaag je kans en wie weet hebben we elkaar gevonden! Ik zoek een non nonsens contact met een leuke mature dame, ik geniet graag van kleine dingen en heb enkel oprechte bedoelingen. Respect, hygiëne en humor staan voor mij centraal. Tot snel?  
11 dagen
Verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt dame om regelmatig mee af te spreken. Hou van terrasje, wandelen, etentje en natuurlijk ook intimiteit. Veel is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Heb gediplomeer masseur, en masseer graag als aanleiding tot meer. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen.  
14 dagen
Michel 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dames lees effe de adv heb een vraagje. Ik zoek niks ?
Als je als man een adv zet krijg je nooit een reactie. En de reacties die je krijg zijn ofwel fake of grappenmakers. Reageer je als man bij een vrouw dan krijg je nooit antwoord. Dames ligt dit aan ons? Of hoe gaat het bij jullie als jullie een adv zette. ? Wat zijn jullie ervaringen. Wie wilt er eens een mail sturen zodat we erover kunnen praten via mail zonder verdere bedoelingen. Ik ben ook eens nieuwsgierig naar. Vaak zie ik adv van mannen met kinky wensen. Bestaan er ook vrouwen die kinky perverse fantasieën hebben. En zoja. Mischien durf je die nooit echt te realiseren. Maar zou je intresse hebben om via mail er eens over te praten. Welke vrouw zou eens haar kinky perverse fantasies durven vertellen. En alles wat je me verteld blijft tussen ons. Ik ben heel discreet wat je taboe ook is je mag ze mailen. Wie durft. Ik hoop op leuke dingen te lezen.  
15 dagen
Gerard 56 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Kamer beschikbaar aan zee
Beschik over een extra kamer aan zee voor dames die graag eens een nacht of zelfs een paar dagen aan zee willen verblijven. Alles aanwezig alsook een massagetafel. Alle opties mogelijk en bespreekbaar. Hapje drankje bij aankomst inbegrepen. Niets moet alles mag. Geen financiële bedoelingen. Gewoon fun aan zee bij een eventuele klik. Koppels mogen ook reageren.  
  1   2