Zoeken naar alles 50

Uw zoekactie voor alles 50 leverde 61 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lucas 50 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Befkapoen
Ik ben een gewone, nuchtere (hardwerkende) Vlaming van 50. Ik hou van heel het leven, en van alle vrouwen. Ik hoop via deze advertentie een erotische ervaring te beleven, en weg te geven. Mijn materiaal doet nu nog even niet ter zake, ik veronderstel (en hoop), dat het even belangrijk is hoe ik eruit zie, vandaar deze herkenbare foto. De rest komt later wel :) Ik ben er zeker van dat ik niet de allerbeste ben, maar ik ga wel mijn beste beentje(s) voor zetten bij jou! Ik rook niet, drink niet, gebruik geen drugs en zit niet aan de pillen (ook niet de blauwe). Mezelf voorstellen is niet mijn sterkste kant, acties spreken luider dan woorden, maar zonder woorden geen afspraak. De woorden mogen gestuurd worden via Whatsapp, of email. Afspreken kan op een publieke plaats, aan mijn deur, of aan die van jou, zolang het maar niet te ver bij mij vandaan is. Ik vraag geen geld, want genot is onbetaalbaar.  

Befkapoen
Vince 26 jaar Antwerpen - Grobbendonk
Op zoek naar 50+ 55+ 65+ 70+ vrouwtje
Hoi, Ik ben op zoek naar een lieve vrouw waar ik wat afleiding kan vinden en op regelmatige basis overdag eens mag langskomen. Ik zoek slechts 1 vast contact. Wil jij graag regelmatig eens in alle discretie een vurige jonge hengst tussen je lakens? Ik kan me goed verplaatsen in de regio’s Antwerpen, Limburg en VL Brabant. Ik ben super viriel en heb een goede conditie. Ben erg Respectvol en discreet. Zegt jou dit wel iets? Mail me dan snel en wie weet verwarmen we elkaar deze winter. PS: je maten zijn eerder van onderbelang. Volslank mag zeker ook.  

Op zoek naar 50+ 55+ 65+ 70+ vrouwtje
Waasland 72 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Zoek vrouwtje 50+ tot 65+ in het waasland
Zijn er nog huisvrouwtjes 50+ tot 65+ die ontvangen of langs willen komen en die nog graag aan hun borsten en kutje willen laten spelen uiterlijk niet belangrijk altijd van harte welkom grtjs  

Zoek vrouwtje  50+ tot 65+ in het waasland
anoniem 55 jaar Limburg - HASSELT
lieve fwb
deze beslist niet onknappe 50-er met slank verzorgd voorkomen en aangenaam in omgang zoekt een lieve friend with benefits om elkaar regelmatig te ontmoeten voor een hapje, drankje, babbel en passionele momenten. leeftijd onbelangrijk.  

lieve fwb
gisteren
Jan 46 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
man zoekt fwb relatie
Hey, Ik ben Jan, 47 jaar en woon in de buurt van Aalst. Om de dagelijkse sleur wat te doorbreken ben ik op zoek naar een fwb relatie (35-50 jaar) om een mooie geheime relatie op te bouwen. Ik ben getrouwd en wil dit ook zo houden. Ik stel voor om eerst met mail contact te hebben en als er een klik is dan kunnen we af en toe afspreken om iets samen te doen. Ik kan me overdag gemakkelijk vrijmaken om af te spreken. Hygiëne en discretie vind ik heel belangrijk! Zit je zelf in dezelfde situatie en spreekt deze advertentie je aan, laat gerust iets van je horen. wie weet groeit er een mooie, spannende fwb relatie. Groetjes, Jan.  
Emperor 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Partner in Crime
Hardwerkende levensgenieter zoekt “partner in crime” voor intense, maar discrete ontmoetingen. Ik (M): levenslustig, dominant tussen de lakens, verzorgd, gebonden, 50, groot, breed geschouderd, geschoren, respectvol. Jij (V): ruimdenkend, intelligent, ongeremd, zeer sterke sexuele energie. Een warmbloedige vrouw die zich graag laat leiden in bed (of tegen de muur), verzot op experimenteren, tussen 30 en 50. Het doel: mekaars fantasieën realiseren en voor samen vingerlikkend genot ervaren... Nymphomane en/of onderdanige bi-trekjes meer dan welkom. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.... Tintelt het ? Reageren !  
anoniem 55 jaar Vlaams-Brabant - Diest
sportieve 50-er zoekt....
deze kei toffe 50-er met slank verzorgd lichaam zoekt een lieve friend with benefits waarvan de leeftijd niet van belang is, mag ook ouder om elkaar op regelmatige basis te treffen om samen te genieten van en met elkaar.  

sportieve 50-er zoekt....
Gescheiden man 62 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Zoek vrwtje tss 50-65 jr die houdt van massage en gelikt te worden, ook vr mollig vrwtje
Welk lief slank of mollig vrwtje tss 50 en 65 jr zou wel eens graag een deugddoende erotische massage beleven waar je borsten en kutje goed aan bod komen. Is ook geen probleem als je extreem dikke borsten hebt. Als je wil zal ik daarna ook je kutje lang likken zodat je tal van orgasmes zal beleven maar wees gerust, ik ben totaal niet opdringerig en hou me aan je wensen. ( ik heb ook speeltjes om je nog meer te laten genieten moest je dit willen). Dit kan makkelijk heel discreet bij mij thuis of kan ook tot bij u thuis komen als je bijv single bent en je binnen de straal van 20 km woont. Kom je tot bij mij thuis kan je je daarna ook douchen. Welk vrwtj heeft wel eens zin in zo'n massage. Is met echte massageolie en is uiteraard gratis dus puur voor het genot. Is ook geen probleem als je nog gehuwd bent, is echt heel discreet. Dit kan dus zowel overdag als 's avonds.  
Single man 62 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Zoek vrwtje tss 50-65 jr die houdt van massage en eventueel gelikt te worden. Mollig mag gerust
Welk lief slank of mollig vrwtje tss 50 en 65 jr zou wel eens graag een deugddoende erotische massage beleven waar je borsten en kutje goed aan bod komen. Is ook geen probleem als je extreem dikke borsten hebt. Als je wil zal ik daarna ook je kutje lang likken zodat je tal van orgasmes zal beleven. Ik ben totaal niet opdringerig en hou me aan je wensen. Dit kan makkelijk heel discreet bij mij thuis of kan ook tot bij u thuis komen als je bijv single bent en je binnen de straal van 20 km woont. Kom je tot bij mij thuis kan je je daarna ook douchen. Welk vrwtj heeft wel eens zin in zo'n massage. Is met echte massageolie en is uiteraard gratis dus puur voor het genot. Is ook geen probleem als je nog gehuwd bent, is echt heel discreet. Dit kan dus zowel overdag als 's avonds.  
bernard 64 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
seksvriendin
Ik zoek een dame die mijn seksvriendin zonder taboes wil worden. Opgelet en raar maar waar. Ik heb erectieproblemen maar ben van oordeel dat er nog manieren zijn om elkaar te bevredigen. Voorwaarden : Uit destreek zijn en willen afspreken op kamer in Gooik, tussen 50 en 70j. Uiterlijk onbelangrijk.  
  1   2   3   4   5   6   7