Zoeken naar aan likken

Uw zoekactie voor aan likken leverde 96 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Mama's poesje likken
Is er een vrouw die nood heeft aan een zalige lik beurt met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Ik doe je kreunen van genot. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
Stoute kerel 47 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Mooie verzorgde man wilt een lekker kutje likken
Oraal geven vind ik zalig. Ik zou graag in contact komen met een vrouw die dit heerlijk vindt, en er naar verlangt om dit uitgebreid te krijgen van een leuke, aantrekkelijke man. Ik geef me helemaal, en houd me aan jouw grenzen. Meer is mogelijk bij goede klik. Liefst voor regelmatig. Interesse? Laat ons dan kennismaken.  

Mooie verzorgde man wilt een lekker kutje likken
gisteren
beffer 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
welke vrouw wil langdurige befbeurt
welke vrouw zoekt lekkere tong die haar tepels likt en uitt om nadien af te dalen naar haar sappig poesje voor langdurige likbeurt. Lekker likken aan je klitje.  
Bart 45 jaar Limburg - Borgloon
plas en andere sappen
Hallo. Deze 45 jarige slanke, hoger opgeleide man is op zoek naar een leuke vrouw die houdt van plasseks. Ook al ben ik onderdanig ben ik toch op zoek naar wederzijds plassen op elkaar. Ook al ben ik tevreden met 1 persoon die plast. Optioneel sta ik ook open voor sperma en spuug. Creampie likken (=> dus bare) en lang zoenen met veel spuug zie ik ook wel zitten. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Bij voorkeur op zoek naar een vaste partner om dit op regelmatige basis mee te doen.  
Lekker geil 43 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Lekker geil klaarkomen in de natuur … Oostduinkerke
Welke geil ondeugend gewillig nat neuksletje weet wat ze wil.. Ik ervaren 43jarige zeer ervaren en gedreven mooi gebouwde man met groot en lekker speelgoed in de broek zoekt geil neuksletje ( slet ) om lekker en goed te vingeren en te likken en stevig af te neuken en vol of onder te spuiten in de natuur..tot je lekker geil en al kreunend klaarkomt. Ik weet leuke plekjes te Oostduinkerke bad.. Stuur gerust een geile foto en jouw wensen en Ms tot straks  

Lekker geil klaarkomen in de natuur … Oostduinkerke
Man 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Pap relatie
Knuffelen en strelen. Je hitsige lijf uitkleden. Lekker op je tepels zuigen en je natte kutje likken. Tot je van geilheid mijn broek naar beneden trekt en gulzig op mijn inmiddels stijve pik gaat zuigen. Je tong een spel speelt met mijn eikel. Je komt op mijn gezicht zitten, ik slobber je naar je eerste hoogtepunt. Puffend kom je even bij, spelend met mijn hete pik en nog volle ballen. Je lacht naar me en schuift je natte foef over mijn paarse lul. Beheerst neuk je me, je klit schurend tegen mijn schaambeen. Ondertussen speel ik met je volle tieten en zuig op lekkere tepels. Als je ogen wegdraaien en je spleet begint te kloppen weet ik dat je klaarkomt. Nahijgend laat je je van me afschuiven en gaat op je knieën zitten. Je hete kont de lucht in. “Pak me” zeg je “stop hem erin”. Ik ga achter je zitten en duw me in je soppende preut. Zelf begin je te stoten. Ik geef je een klets op je kont waarna je “ja, nog!” roept. Afspreken? Tot dan elkaar ophitsen en ...  
gewillig en geil 52 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Mag ik knielen voor u, dominante, perverse en geile Meesteres
Ik ben een man van 53 187 79 met een besneden slavenlul van 17X4, intiem geschoren en voor de rest weinig beharing (wax) behalve op mijn slettenkop. Als uw slaaf en slet zal ik me nederig onderwerpen aan uw bevelen, eisen en wensen. Heb al behoorlijk wat ervaring met Meesters en prof. Meesteressen maar zoek nu iemand vast (wel geen relatie), uw leeftijd speelt geen rol - de meest vernederende ervaring had ik met een Meester van 70. Om mijn totale onderdanigheid te tonen zou u bijvoorbeeld bij het eerste contact op de grond kunnen spuwen waarna ik op mijn 4 poten ga om het op te likken, vervolgens uw voeten/schoenen kus en lik om dan recht te komen voor keuring. Veel kan: tepelmarteling, spuw en plas, op bevel kussen, likken, beffen,..., cbt, billenkoek, kletsen op gezicht, haar trekken, dogtraining,... Ontvang niet dus bij jou of hotel. Bij klik kan regelmatig. Ik verplaats in Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Smekend om te mogen kruipen en u te aanbidden als mijn Meesteres.  
blotevoetjes 55 jaar Antwerpen - Ekeren
voet, foot, feet, tenen, ekeren, vrouw
Op zoek naar een vrouw die ervan houdt om haar voetjes te laten verwennen, masseren, kussen, likken, aan de teentjes sabbelen (eventueel footjob). Vrouw met propere, zachte voetjes. Eerste contact kan altijd in cafe bij koffie of biertje.  

voet, foot, feet, tenen, ekeren, vrouw
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Kortemark
Dame verwennen op maat
Hallo ben zeer verzorgde sportieve man die er enorm van houd om een dame oraal te verwennen. Zeer veel kan, jij vraagt en ik verwen. Intieme scheerbeurt, Massage van jou borsten, voetjes, jou hele lichaam, jou oraal likken waar je wil, ook verwenning met allerhande speeltjes, ik doe alles wat je wil met de bedoeling jou maximaal te laten genieten en ongeloofelijk te laten klaarkomen tot je niet meer kan of volledig bevredigd bent. Ook sm kan, heb ervaring, heb jij geen ervaring of gewoon nieuwschierig, geen enkel probleem. Welke dame wil eens echt verwend worden, 1 adres. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, jou genot is het enige dat telt. Respect hygiëne en discretie gegarandeerd, kan verplaatsen en ontvangen. Kan zeker ook op regelmatige basis. Ps heb je zelf suggesties? Laat maar weten hoor.  
Bart 42 jaar Limburg - HASSELT
GROTE TIETEN
Ik fantaseer over grote tieten. Welke vrouw heeft ze, wil ze tonen en eraan laten voelen en likken? Ik ben een niet onknappe en42-jarige slanke man. Groot geschapen. Nadat ik een flinke harde stijve heb, ga ik graag verder met je te neuken. Graag reageren met foto van je big boobs.  

GROTE TIETEN
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10